Onsdag.

http://www.youtube.com/watch?v=x7dMGw3uzEU
Började min lediga dag med besök hos Brannings, och efter linsmeck var jag visst tvungen att trilla över de nya solbrillorna. Fan! Ska få personal shopping tips av M som ska fixa snygga glasögon till mig. Jag lyckas alltid välja de som alla andra sen också har på sig, sjukt tråkigt. Så nu lär jag väl köpa ett par som ingen annan vågar ha på sig bara för att de inte ska bli som alltid. Well..
Har käkat på stortorget med Jens idag, torsk med dillpotatis, riktigt gott. Satt i fönstret och tittade ut på människor som gick förbi, kom fram till att gröna armé jackor av alla olika slag finns på alla. Riktigt snygga, korta jackor. Jag har en second hand jacka från Paris som är en riktig fn jacka eller nåt, som Frida har köpt till mig när hon bodde i Paris, den är jag väldigt nöjd med! Ska nog satsa på ett par riktigt snygga jeansshorts till den och kanske ett par nya stövlar. Mm. Får nog kika på de där Footlight skorna igen. Har riktigt svårt att tro på att de egentligen är värda pengarna de kostar, men jag får prova dom igen och se om jag kanske slår till. (Fan)

Kikade in på Acnes hemsida och möts av en hel ny sida! http://shop.acnestudios.com/
Kolla in den, och njuuut. Massa av grejorna är helt slut på hemsidan men finns kvar hos oss på Spirit!
Jag vill ha Acne paper på mina väggar, så jag mailade dom och hörde vart man kan få tag på gamla ax av tidningen men har inte fått ngra svar än, så skrik om ngn vet! Hittade nya exemplaret på Klostergatans butik. Alla tdningar som finns och värda att läsa finns där. Glömt namnet på butiken.. Men Klostergatan i alla fall.

Jag har införskaffat en sjuukt snygg "bralet", som jag ska under en klänning som är alldeles för urringad och tänk vad bra till sommarn! Som en bh upptill men den går långt ned på magen som en liten topp. Det perfekta plagget till våren! Gå in o kika på Topshop.com riiiiktigt mycket snygga grejor!



Imorgon fyller min Jonna år, är heeeeelt tom på inspiration till present. Inga idéer eller nåt..
Vi ska gör ngt kul på kvällen i alla fall och idag fick jag reda på att imorgon är det typ som Lördag, så folk är liksom lediga och det är öppet på lite uteställen o så! Perfekt! Kommer bli helt underbart att fira henne, för jag är mer nervös och exalterad än vad hon är! Grattis för nu, älskar dig. Puuuuussss

Angel Jackson



Har helt spårat in på axelremsväska, så jag visar direkt! Hittade en ny designer (för mig alltså) som heter Angel Jackson, gör väskor för Asos och hade också¨med sina grejor på London Fashion Week, check this out
http://www.angeljackson.co.uk/acatalog/bags.html
Whyred har en liknande, lång axelrem och små tofsar, skitsnygg! Får inte kläm på min dator och får länka allthttp://www.whyred.se/website1/1.0.1.0/78/1/?item=prod_prod-s1/45058&group=prod_prod_grp-s1/

Den här helgen har varit bra. Fredagen på jobbet slutade med cykeltur till Lund och Fellini för att äta pizza med Fancy och Jonna, ganska mycket pizza visade de sig. Lördagen vaknade jag och såg regnet, ryckte på axlarna och insåg att det blir bra ändå, och det blev de! Träffade upp Jonna och vi satte oss på Stortorget för att käka.. Riiktigt hungriga satt vi och väntade vi på Jens i typ en timma! Sprang sist av alla som vanligt till Systemet och fick min bib.. Skönt.
Köpte hem massa goda ostar och sen kom Boel med sushi i määngder spm vi åt innan dom andra kom hit för att hänga innan vi skulle till Malmö. Mätta och belåtna åkte vi och sprang visst inom Mellow för förfriskning sen till skeppsbron. Riktigt rolig kväll! Dansade non stop i 3 h och tiden bara försvann, för sen stängde dom liksom.. Fick skjuts av Boel hem och somnade direkt.. Skönt!
Idag har jag legat i min soffa och ätit jordgubbar och ost, supergott. Nu : promenad och luft.
Sen: En kik in på Acnes hemsida för att se om klänningen poppat upp


Pusss på Frida och Jonna, jag saknar er.. Nästa helg måste ändå vara vår?
Denna bilden är helt suverän tycker jag. Riktigt bra

LÖRDAG, ÄNTLIGEN!

Vaknar alltid med en riktigt bra känsla i magen när det är Lördag. Man är ledig, ska nästan alltid göra något kul på kvällen och man måste preppa hela dagen. Idag vaknade jag, det regnade förvisso men jag var glad... Ikväll är det Modebolagens fest på skeppsbrons Börs o Bar, alla ska komma hit innan så jag ska försöka styra upp ngn mat till mina kära arbetskollegor. Men nu innan kl 5 ska jag träffa Jens för lunch precis hela dagen, den skulle vara i solen men regn är också trevligt!
Igår, så fort jag kom till jobbet så möttes jag av Boel i sin nya blus från Acne, Shining Silk, hennes i en silvernyans typ grå.. Men jag tog min i min absoluta favoritfärg Jade. Lite grön.. Svår att förklara! Här är den i alla fall
 
Den hade jag på mig hela gårdagen och det blir förmodilgen den med en svart kjol ikväll igen. Och min fransjacka såklart! !
Allt detta och mycket annat finns på Spirit, där vi också har fått in ett nytt märke som heter Gestuz, än så länge en supersnygg grå stortröja med silvriga kedjor och några halsband. Bra pris och riktigt snygga! Perfekta halsbandet till vanliga kläder som behöver en uppstyrning! Har också fått Ganni, som jag förra året köpte en nude färgad mockajacka med fransar från. Detta året är det lite mer som Malene Birger, lite romantiskt och klätt. Det är supersnyggt! Min jakt på stan idag går till ett par snygga solglasögon och strumpbyxor med söm på baksidan till min kjol.. Får nog tyvärr ta mig till Malmö för detta! Titta in på Spirit också då ju, kan ju inte bli bättre!
Ha en underbar helg, nu ska jag duscha och sätta på mig regnkläderna eller nåt.. Hatt kanske?
Pusss

100325

HAPPINESS SCHMAPPINESS
Lön för dödliga.. Vi andra väntar på den 27:nde, ååååh ge mig pengar och ge mig lycka!

Denna dagen, med solen, med Acne Jenni på plats, kunde inte blivit bättre. . Avslutade dagen med Fancy på gerda och träning, aaaaj träningsvärken, redan! Nu har jag precis lagat fiskgratäng och käkat, så it´s of to bed!
Imorgon är det Fredag fantastic och hela dagen ska jag vara glad och trevlig!
Denna helgen är min lediga helg, den ska bestå av lunch i solen, Spiritfest och shoppande! Ska t.om få träffa Jonna. Det var ett jäkla tag sen!
För er som tänker ta er till Spirit i helgen, har jag ett bra tips!
Fått in Marc by Marc jacobs och See by Chloé, nya jeans, herr o dam och dessutom!!! finns jackan Ulna kvar, ett colab mellan Spirit och Whyred. Too die!
http://www.whyred.se/website1/1.0.1.0/190/1/?sitedirect_currency=SEK

Den ser lite lila ut på bilden, men är mörkt tvättad blå. Riiiktigt bra!


Kollade in Acnes hemsida för att se om min klänning kommit in så jag kan beställa den ngn gång, men kollade istället inspiration och höstens grejor, Star Wars, skinn, päls.. Nästan så att jag vill hoppa över sommaren och gå direkt till kylan igen. Finare än päls finns inte!
-Här är i alla fall klänningen jag letar efter som en tok! Vet ngn vart jag kan få tag på den igen så help me please.. Gotta have it.



Puss på Frida som kommit ett steg närmre polishögskolan och som ska till London imorgon den jäääkelen! Love you , här är till dig, lyssna o känn!
 http://www.youtube.com/watch?v=dbD5v2xijqw

...SOOON WEEKEND

Har jobbat hela dagen idag och det känns som att vi verkligen fått saker gjorde. En bra känsla!
Solen sken ett tag.. Vart ute en stund på rasten för luft och kände den där känslan igen.. Våren! Och kolla in dessa, NU är våren här!




 


Alla dessa sjuuukt fina Acne grejor finns på alla Spirit butiker, jag kan inte vänta så jag får köpa shortsen!
http://www.spirit-stores.com/
En grej jag verkligen ska lägga energi på att hitta är den perfekta ringen, tänk en stoooor grej av ngt slag. Silver bara och sen bara ett sjukt stort ansikte eller nåt. Det tänker jag hitta. En riktigt bra grej om pengarna inte räcker till är min, Martinas och Fancys nya idé (som jag förstått inte är en så ny idé egentligen) är att rensa ur din garderob, sen byta saker med varann! Man tar allt gammalt som kanske är för stort, för litet eller bara trött. Hittar ngt ur ngn annans garderob och bytar! Ska jag göra detta med Martina och Fancy lär jag hitta riktigt fina grejor!
Martina är Filippa K freak.. Kan inte hålla koll på hur mycket fina koftor och klänningar hon köpt!
Denna våren från Filippa är riiiiktigt bra! Massa fina blåa nyanser blandade med "Driftwood" och sand.. Suuuperfint!
Kolla här
http://spring.filippa-k.com/#/intro/ och känn inspirationen flööööda.
Godnatt, puuusss

ACNE AMAZING

Jag dööööör av Acnes hemsida. Mina pengar är slut innan jag ens fått dom och mitt hjärta rusar när jag trycker på "Köp". I have got myself a problem!
Ska vänta på min Chloé väska en vecka till, sen slår jag nog till! Hade velat visa den här men hittar ingen bild på just den modellen... Ska leta!
Här är i alla fall Chloé s skor.. som jag ska betala med min lägenhet för att få. Eller bara precis vad som helst.




Har precis kommit hem från en väldigt lång och vääldigt varm promenad, mycket härligt när solen är framme. Nu ska jag sticka in i duschen, för snart ska jag möta upp Martina för sushi dejt. Vi har minst sagt mycket att prata om.. Så länge
http://www.youtube.com/watch?v=HsbPVlFcmDs
- höj volymen och låtsas som att du sitter i en bil på väg någonstans där allt kommer bli bra. Det gör jag nu

 Jag väntar med att gråta, för du gör mig egentligen glad

Onsdag fantastic

Först av allt, gå in här http://www.myspace.com/sebastianwijk
Onsdagen började förvisso i Lund med promenad och kaffe med Jens och Frida, men sen.....
Helsingborg tar mig alltid med häpnad. Jag älskar Helsingborg och jag älskar Sebastians band! När jag kom fram till att detta var en final av vad som varit en stor tävling med bara helsingborgsband, 6 band vart kvar och Rise Milton var helt överlägsna. Dom vann! Helt underbara..



Kvällen kunde inte varit bättre då det började med en nogrann genomgång av Kullagatans butik för att titta på allt som dom fått och inte vi. Hittade en tokfin Malene Birger blus, lite lik en Acne blus från förra året, med krås o grejor. Får nog kika vidare på den när jag är ledig nästa gång. Jag ska nu in på Acnes hemsida än en gång och försöka beställa hem en helt fantastiskt fin klänning. Lång, randig och helt i trikå. Har visat den här innan, men när jag får den ska jag direkt lägga upp bilder!
Ska jobba denna helgen, och Martina ska också jobba imorgon med oss. Har saknat henne så! Kom in på Spirit och köp upp vårgarderoben i helgen, det kan bli tokigt!
Nu: Gerda för träning, sen kommer mamma och hämtar mig för lunch, Friday tradition.
Glöm inte att lyssna på Sebastian, länken längst upp!
Puss

Tisdag

Oh, idag är det bara en dag kvar tills jag ska på äventyr i Helsingborg! Jag och Richard ska se Sebastian Wijk hans vän på Tivoli. Längtar! Dagen ska dock börja med träning, och sen linstjolahopsan igen. Får inte till dom! Hoppas de blir bra imorgon i alla fall.

Idag käkade jag lunch utomhus! Tittade ut från lagret och såg solen, satte på mig jackan och halsduken, tog med salladen och gick ut och satte mig. Slängde i mig salladen för det var så kallt, sen sprang jag in igen. Ge mig värme!!! Ringt Fanny, Fia och Jonna utan att någon av dem svarade så nu känner jag mig som världens mest ensamma. Ring mig dåå.. 
Nu: Soffan och mat.
Till alla er som ska fira Persisk nyår, have fun. Ni andra, sov gott
Pusss

7 days

- Denna dagen har varit supertrevlig.
Började med kaffe på Nesta för att vakna efter helgen, satte mig på bussen och solen sken i mitt ansikte. Kände att denna dagen skulle jag ta ett nytt andetag och vara en glad människa, det var ett tag sen.
Började att hänga om Filippa K ytan herr, det blev väldigt bra! Är så nöjd! Jag och Gustav har tillbringat hela dagen att vika och städa undan efter Lördag och Söndag, så nu känns det bra igen!
Vi fick in See by Chloé förra veckan och jag går och spanar på en väska hela tiden, kan nog inte släppa den så jag blir nog tvungen att köpa den. Svart med guldiga Chloé hängen, very nice!
http://www.spirit-stores.com/

Den kommande helgen är redan rätt så planerad men en sak jag verkligen ska ta mig tid till denna helg är att träna. Kan inte förklara känslan ordentligt, men om man känner att det är något man måste ha utlopp för ilska sorg, glädje. Allt! då är det sjukt skönt att gå och träna! Många år sedan jag kände av de, men känner att jag är piggare och positivare. Do it. Rekommenderar starkt Gerdahallen- love it!

På Onsdag ska jag träffa Frida, så nu längtar jag! . Håller tummarna för att hon kommer in på Polishögskolan.. Pusss Lovi

LÖRDAG

http://www.youtube.com/watch#!v=gGdGFtwCNBE&feature=related

Toddys for life

Jag vill ägna mitt liv åt spex. Efter igår, är jag helt övertygad om att studenters liv är roligare än mitt. Jag satt och lyssnade på folk som sjöng snapsvisor 5 stämmigt och log hela tiden. Life.
Jag hade Fancys Whyred klänning på mig och kände mig jättefin! Efter en injektion av energi på Fellini var vi redo att möta studenterna (som jag hört så mycket skrämmande saker om) och gud vilken trevlig överraskning. De var underbara. Och Martina, tack för denna kväll!
Imorgon är den Fancys födelsedag!!!  Nästa helg ska vi fira henne men imorgon måste hon jobba stackarn, så alla som läser detta tycker jag ska dra ut till Spirit imorgon och ge henne kramar.
Jag ska i alla fall försöka ta mig ut där o överraska henne (läs inte dagens Fancy) 

Ikväll, utgång med bruna Jenni. Middag med Frida o Jonna sen ska vi dricka Baja och dansa. Underbart ska de bli.
Ngn som har ngra råd om klädval får gärna höra av sig, känns som att jag är helt blockad från inspiration just nu
och behöver handla nya grejor. Styra om ordentligt och bara börja om från början med min garderob. Mm. Får nog göra de. Men med tanke på att jag ska spara till min resa får de bli billig garderob. Ska nog ordna sig!
Jag harbestämt mig för att jag vill åka till Italien nu, så nu är de bara att boka hotell. Jag är klar! 


Det här är Martina och Anders Lind. Fast inte den Anders Lind, eller hur var de fancy?



Martina gjorde vår kväll. Och min bordsherre Reitan (teitan)

- DUBBEL TRÄNINGSVÄRK

Efter 5 försök att komma in på blogg.se är jag äntligen här.
Jag och Jonna stack efter jobbet till Gerda för träning, tog första passet men bestämde oss för att ta ut oss själva till max så vi stannade för ännu ett pass. Stort misstag, har ont överallt. Redan. Dubbel träningsvärk imorgon...
Jobbet idag har gått supersnabbt. Vissa dagar bara är såna, särskilt nu för tiden.. Mitt huvud är ngn helt annanstans.
Helg snart! ! Jag är ledig, ska bli så skönt att sova, det känns som att det var en vecka sen! Vart på jobbet kl 7 i Onsdags för fönsterputsarens skull och fick gjort hela skylten klar innan nissarna ramlade in! Blev väldigt nöjd och tycker att alla borde ta sig till Spirit bara för att se den. Gör de
-Imorgon jobbar jag med Fancy, det ska bli mysigt att se henne. På kvällen ska vi på "Toddys respektivefest" med Martina, vi är hennes respektive.. Eller nåt. Ska försöka övertala Fanny att låna mig hennes gröna klänning, den där Whyredsaken. Hoppas hon låter mig ha den så jag kan känna mig fin! På Lördag sen efter förhoppnngsvis ett lyckat träningspass ska jag, Jonna och Emma Cesse ta oss ut ngnstans. Jag röstar på Malmö, Emma också.. Ska vi bara få meed oss J också! Oavsett var helgen tar mig har jag en känsla att jag komer bli nöjd.
Nu ska jag sova, imorgon skräddarutbildning med Mudzail, otroligt bra!
Kaffe på Nesta innan, det är ett måste när de är Fredag

.....................................................

Puss på Maja som är på sjukhuset... Tänker på dig!

Ulna jacket

http://www.whyred.se/website1/1.0.1.0/190/1/?sitedirect_currency=SEK
En sak som gör mig glad är den här jackan..
Colab, spirit stores med Whyred. Mörkblå! Jättefin! Den ska finnas i min lögenhet snart! Känner en viss besatthet av jackor, men det är ju faktiskt väldigt användbart.
Nu behööver jag semester. På allvar. Så nu är de slut på monkeybusiness och in på sista minuten och hitta mig en resa. Nu.

Tisdag

Migrän och kräk, inget jobb för mig idag. Känns som att det blivit bättre, så nu ska jag försöka sova lite.

Tills vi hörs igen
http://www.youtube.com/watch?v=RhJMhJZII8E

s


Ledig Måndag. Träning, lunch med Jonna o Jens. Nu: Te.
Lyssna och känn.
http://www.youtube.com/watch#!v=BXAe4xruJNI&feature=related

Jens´s birthday!

Grattis Jens på din födelsedag, det ska bli huuur bra som helst ikväll! Längtar!
Nu: tvätt tid, underbart att bara vänta typ 5 timmar på att allt ska bli klart. Under tiden, blogg och vänta! Acnes hemsida.. Åh vad fina grejor! Vill ha kiklacksandalen som snaaaart kommer, den kommer bli underbar till sommaren. Jag väntar på varmare väder så jag får ha min mockajacka på mig också, det är som att vänta på tomten! Idag släpps Whyreds colab med Spirit hos oss, en skinnjacka (som kommer vara så snygg så jag dör när jag kommer till jobbet imorgon) den måste nog tyvärr hängas in i min garderob också!
För att glömma kläder och massa saker som kostar pengar måste man ibland ta ett djupt andetag och komma ihåg att det finns andra saker som betyder mer i livet. Som tex mina vänner, dom är gratis och goda. Jag är så tacksam för alla runt omkring mig, finns ingen jag hade kunnat leva utan. Idag ska jag, Fia och Danielle, Anna och Martin ut till Jens föräldrar och fira Jens födelsedag. Kommer bli jättetrevligt, så nu måste jag ge mig ut på stan och köpa presenten till lilla grisen, hoppas han blir glad!
Denna helgen ska jag och Fancy gå ut o käka, och ha en vuxen helg. Haha. Inget drickande och inget med utgång o så. Bara middag och sömn.. Ska bli underbart!
Min mamma kommer in till mig sen, då ska vi fika som alltid på Fredagar, men hon har varit sjuk jättelänge så det var suuuperlängesen jag såg henne. Saknar dig så!
Puss, och ha en underbar dag!


sunny day

- Vilken dag idag..
Jag vaknade av solen i mitt ansikte, av någon anledning glömde jag rullgardinerna uppe igår. Leende och glad gick jag till Brannings för check av linser,gick snabbt o bra men skumma nya linser, känns som en helt ny värld öppnats sig. Färger är starka, ögon är stora och jag måååste nog styra upp mitt ansikte. För som jag sett ut i spegeln de senaste månaderna.. är inte på riktigt.
Efter undersökningen tog jag bussen ut till nova för att fixa lite grejor på jobbet och hämta min "nya" cykel som jag fått av min fina pappa, vad härligt det var att cykla hem i solen. Konstig känsla i min kropp som jag inte känner igen, vårkänslor?
Jag träffade upp Emma för lunch utomhus på Nesta. Underbart och varmt! Cesse hoppade på och vi tog oss till Miljögården och köpte 2 jääättefina kuddar till min soffa, med stjäärnor. . Efter detta ringde Jens när jag preeecis kommit hem för att städa, men kaffe med han Gabriella och mario var mycket mer lockande. Nu: Soffan. Sen, träning med Jonna. Hon saknar jag.

Har tittat lite på en långklänning från Acne, vet inte om jag är redo för långa kjolar och klänningar men det är väldigt fint! Får nog ta och göra mig redo, för den vågar man inte missa! Till min nyinköpta hatt till sommaren kan det inte bli mer än bara bra! En sak som nog är ett måste till våren är ett par riktigt snygga solglasögon. Dom hittar man som vanligt bara på Brannings, där det BARA finns snygga brillor! Väljer mellan 2 par.. ett par som fanns redan förra året som jag fastnade för redan då, från marc Jacobs, eller ett par Ray ban till. Frågan de.



Jackan och hatten finns på Spirit!
-puuuss

Time flies

Denna dagen sprang iväg, Fancy jobbade och dagen gick jättesnabbt. Blir så glad av henne!
Jag fick min mockajacka till slut.. Idag är den min, med fransar.. Dessutom! En hatt, från By Malene Birger, vit med svart band sån där fiin. Nu är jag nöjd. Resten av livet! Ska ta massa bilder på de senaste kapen och lägga upp o dela med världen.

Nu behöver jag bara en resa.. Med min fina pojkvän. Vart som helst. Sol, värme, vart som helst! Ska kolla resor hela natten tills jag somnar, ska hitta, och det kommer bli perfekt. Konstigt hur man kan känna att man behöver solens energi, mer än någonsin och ändå är det snart vår. Kanske det man väntar på, men aldrig får. Sverige..

En sak som gör att vintern försvinner en stund är att vara runt bra människor. Jag ioch Fia käkade thaimat och åt glass medans hon skrattade så hon grät till serier på tv:n.. Då blir jag glad.. Kramar till hennes mysmamma som fyller år imorgon. Grattis Christina
Nu ska jag sova, sen ska jag vakna och gå på linsundersökning igen, hoppas på bättre tur denna gång!

Sov gott, pusss

RSS 2.0