s p r i n g

Hey..
Idag har varit den första riktiga vårdagen i Stockholm. Turen var dessutom på min och Katarinas sida och vi var lediga samtidigt. Tråkiga sysslor som tvätt, städ och liknande bestämde vi oss för att göra tillsammans, käkade frulle först med brillor inomhus med fönstrena öppna, bara det. Sen gick vi och köpte kaffe på Vurma medans tvätten var igång och satt längs Södermälarstrand i solen och njöt hur länge som helst.
Jag önskar varje dag var som idag.
Sov gott nu, tidig morgon imorgon och jag ska längta hela dagen efter Mimmi och Kajsa som jag ska få träffa på kvällen! Hörs då! PUSS

S H O E S

ALLTSÅ. Jag får kramper i kroppen, yrsel och skakar i hela kroppen. Jag har kollat hemsidor hela morgonen och har nog drabbats av shopping-abstinens. Jag mår inte bra. Dessa skor från Diesel tycker jag är skitsnygga! ller?
Igår gick jag och Kati och drack vin och käkade efter jobbet, välbehövligt och gött. Idag ska jag träffa Fällman efter jobbet, så idag kommer bli en bra dag. Nu till jobb, PUSS

W E E K E N D ´S P I C S

OKEJ vilken jävla ordning. Men ja, jag fick ett par som liksom förklarar lite hur min helg sett ut. You now the drill mat, dryck och vänner. Ni är fan bäst mina fina vänner. Helt jävla bäst.

OHOJ

Ska lägga upp mina fina bilder fr helgen och så imorgon. Lyssna på denna låten.. Fucking fab

Lördag

FUCK IT. Vi drar ut.
/ Elsa Sanna , Fällman

Mjukiskuddar

Åh vad skönt att jag är ledig idag och att jag kan vara trött och hungrig och lire söt helt ensam i min sköna säng. Vi hade en helt fantastisk kväll igår som började med kass mat i och för sig, men sällskapet tio poäng! Det blev Berns efter riche och Kåken och dessa ställen håller ju alltid måttet. Däremot vill jag rekommendera eder alla att inte gå till Ciao Ciao Grande, detta är inte vanliga Ciao ciao och när man väl känner att man vant sig vid den obehagliga stämningen börjar tanten sjunga opera. Nä gå inte dit bara.. Idg är det mindre energi på mig. Det som håller mitt hopp uppe är att jag ska få gå på middag hos Fällman idag, sen ska vi som två gulliga gå på bio. Nu ska jag sova lite tiill, tack för mig.

F R I D A Y

Ohoj vilken trevlig början på dagen idag. .
Jag har precis kommit hem och tittar genom lite bilder på kameran från de senaste 2 veckorna, så fina så man måste dela med sig. Måste man alltid
Nyinköpt idag. Vårens skinn

Snyggaste Dennis i snyggaste BLK DNM Jackan.

Kom hem på Valentines och hittade ett fint brev med fina foton på mig och min syster

Och de här 2 personerna fick jag glädjen att fira Alla Hjärtans med. Fint som snus
Den här dagen fortsätter i glädjens spår och ska snart träffa på Anna, sen ikväll har vi med världens göttigaste gäng bokat middag!
PUSS!

Vår!

Plötsligt var isen borta från vattnet, snön borta från taken och solen är varm!! Jag är så lycklig och helt och hållet över peppad på vad den här dagen ska bjuda på! Puss

Sommar?

Förresten, var fan är sommaren?

RUSH

OHOJ vad bråttom jag har. Men jag kom liksom på imorse att jag inte skrivit här på mer än en vecka och det känns inte alls bra. Inte bra alls.
Jag har haft en fantastisk helg om jag ska få prata om mig själv lite.
- Jag och Linn skulle dricka vin i Fredags, lite vin blev Riche som efter lite fireballs blev Kåken som sen blev Gubbis och sen kände vi att vi inte ville att kvällen skulle sluta där så vi drog till Whiteroom. Hej tröttis på morgonen och tror mig tillochmed vara helt jäkla onykter tills på Söndagskvällen. Men nu ny vecka och nya tag!
Jag har druckit 14 koppar kaffe för att komma ur sömnen och nu blir det hej vacka Norrmalmstorg och ny arbetsdag.
Ha en fin dag allihopa. Jag ska samla inspiration under dagen och bomba med inlägg, mest för min egen skull då.

12 februari- 24 år... Herre

BDAY WEEKEND OF FUN

Den här helgen alltså, Mamma, Tom, fina vänner, göttig mat, ännu göttigare drinkar, födelsedagstårta, presenter.
Perfekt.

Jag hade mamma och storebror på besök sen i Fredagskväll, och då käkade vi på Papas- helt otroligt mysigt ställe som måste besökas om man inte varit där. Lördagen bjöd på långfrukost och shopping, lite vila och sen BucoNero, mitt nya hak. Ska gå dit en gång om dagen bara för att gulla med personalen och äta carpaccio. Toppklass!
Efter lång och fantastisk middag gick vi till Riche, älskade Riche för att möta upp mina fina tjejer. Tack tack tack för att ni är så fina.
Min bday som egentligen är idag, firades med brunch i timtals på Riche. Tänka sig att fina människor därifrån kommer med tårta och sång. I freaking love you, tack ni!
Mamma och Tom, ni är bäst!

Effektiv

Godmorgon, och vilken morgon.
Vaknade upp, reste mig ur sängen och gick halvt sovandes ner i tvättstugan, satte igång tvätt, började diska, började städa och snart är jag äntligen klar.
Igår hade ASP sina skjortor på Riche och vi var där och kände och klämde på skjortor, drack öl och träffade massa fina kollegor.
Jag hade på mig min nya fina tröja, tillsammans med en gammal goding från AW11 men till denna topp ska jag egentligen ha en blå/rosa kjol vid namn Gingerdtooth. Den är på ingång och det komer bli smashing.
Ha en bra dag alla! Imorgon kommer mamma och Tom upp, och på Lördag blir det fest!

VS

Dagen på Archive igår var fantastisk. Jag fick så mycket nya perspektiv och supermycket energi inför denna stora dag
Jag har varit med den underbara Philip i vår Söderbutik samt Åhléns City för att hänga om i butikerna. Jag ska lära mig mycket och mycket jag känner som fortfarande fattas, men det ska snart sitta och var bra.
Jag började dagen på ett Cafe med en tidning och bästa musiken i lurarna. Helnöjd med den här dagen
Slängde fram en VS bild, före och sen efter när jag kom hem efter världens längsta dag i nya klackarna. Jag röstar på den sista,-  mer avslappnat liksom
Ha en fin kväll, jag ska göra egen glass och götta mig i serier. Puss

H A P P Y M O N D A Y

SNART off to work, innan en dos av Sheryl och In the evening. Kan man fortsätta vara trött och arg då?
Nähää.. Ha en bra lovies!

D Å L I G P Å S E

Dålig påse jag har med mig från jobbet idag. I say not. Jag älskar mitt jobb, och de här grejorna.
Over and out, nu blir det American Pancakes och film, sen ska jag kurera en trött kropp med en lugn Lördagskväll.
En stor puss och tack till fina Mimmsor för gårdagen, behövligt och jävligt trevligt

2 feb 2012

Idag kan jag sen igår gått från den bästa dagen till den sämsta. Vaknade och var ledig, somnade om med flit för att undvika känna och tänka. Somnade igen och vaknade 13.00. Åt lite, kollar lite tv och håller på att somna igen. Jag älskar att sova, det är inte det. Men fler dagar av mitt liv ska inte se ut såhär. Jag har förlorat, förlorat smeknamn, förlorat ena hjärthalvan och insåg igår att jag nu förlorat så mycket mer. Det är dags för mig att rycka upp mig och inse att mitt liv måste gå vidare. Så det ska det få göra. Med start imorgon, då kör jag igång mitt jobbmaraton som håller på tills min födelsedag. Och på ens födelsedag måste man ju vara glad, så är det bara.
Jag älskar att skriva meningslösa grejor här, och så känns det som att ni läser det och känner mig. Det är en bra känsla.
Jag vill gärna bjuda på en bild innan jag går. Jag hittade min gamla kamera idag, har inte sett den sen en resa jag gjorde för lite mindre än ett år sedan, till Barcelona. Så det både värmde och gjorde ont samtidigt. Men den här fina människan bodde i Barcelona och gjorde vår resa till den bästa någonsin!
Rozze Barcelona

Minimarket AW12

Mums vilken dag jag har haft. Med lyckan kvar i kroppen från gårdagens visit på Riche och Obaren så vaknade jag och sprang ner till Berns och Fashionweek för att se Minimarkets visning. I visningen var det en del som var trolleri, maaaagic. Det var kul, och från början tänkte jag- Vilket fiasko, sen log jag och blev varm i min kropp av dockmusiken och de fina fina kläderna och omgivningen. Tack Milano, och Paris era namn ska jag en gång lära. En annan gång. Tills dess tackar jag era städer och tack tack för igår och idag.
RSS 2.0