HEROIN CHIC?

Jag har, som alla andra gånger. Gått förbi trenden och snappar upp den när den är bortblåst och förbi. Men! Jag ska klippa och färga till min dooo imorgon och jag vill göra ngt nytt, sökte på mörkt och sökte på ljust. Ska jag fortsätta på det här orangea håret jag har nu, eller ska jag göra det höstigt urklippt och knarkat? (Fancy.. du vet vad jag pratar om..) Jag kan inte bestämma mig, och antagligen blir det då som vanligt att jag blir modig som fan när jag sätter mig i stolen och bara kör. Klipper av skiten och blonderar som aldrig förr, sen kommer jag hem ringer Jonna och gråter. . Fan.

Jag vill också kanske ha det mörkt i botten och ljusa toppar? Det är liksom också en "trend" som gått long gone.Men ja..


- oavsett hur det blir, så tänker jag matcha det nya håret med en såå fin skinnjacka från.. badadbaaaam Acne!
Acne pop har kommit med en vrålsnygg sak med detaljer på armbågarna och små spännen på armarna. Svart, dödlig och uunderbar. Här är herrvarianten, husbie.. denna måste du ha!!



Jag är väldigt övertygad om att www.spirit-stores.com glänser så till den milda grad när det gäller höstgrejor nu för tiden..Acne, Filippa, Whyred och Malene Birger, allt, alla plagg vill jag ha! Stickade mysiga tröjor, tjocka strumpbyxor vantar och mössor. Myyshöst!
Riktigt bra tips om det tjärvar i plånboken är att gå in på
www.seconds.se vissa grejor är helt oanvända och det är typ bara märkesgrejor och riktiga skinnväskor, jackor osv. Mm.. Där dyker det också (snaaaart) upp en ny butik som heter SaFy, Sanna och Fanny. Där ska vi lägga upp alla grejor vi tröttnat på men som kanske andra jääättegärna vill ha.

Nu: Sängen med min lånade King och djupsömn tills jag vaknar och frukost på Nesta väntar med Fancy.
Så länge!

SÖNDAGSBRUNCH

Okej, vaknade av en Fancy making tea i köket. Hon stack och jobbade och nu gör jag mig redo för brunch med Martina på NESTA, ska bli underbart mysigt. Har inte träffat Martina sen hon åkte till Oslo i början på sommarn.

Varje Söndag har jag svårast att vara från min man, känns som att vi är 100 mil ifrån varandra och att det är lönlöst att ens tänka på att jag hade velat köra dit för att bara ligga bredvid dig en liten stund, men jag gör det..
- Semester slut imorgon, börjar med morgonmöte 08.30, yeeeiy! Min uppgift att köpa frukost så det blir kakor och te, muums.

Tydligen har vi fått blommor och växter till skylten, så det ska bli superkul att komma tillbaka för att se den och se alla fina vinterjackor, byxor och stickade tröjor. Varje år säger vi samma sak: " Detta är deras bästa höst någonsin" om Acne, men detta året är det verkligen. BÄSTA kollektionen NÅGONSIN! Jag vill ha allt, och inte bara Acne faktiskt utan Filippa K också! Fancy ska köpa en Saltopeppar rock, en sån som ens mamma hade när man var liten? Ull och dressad och hon kommer vara såå snygg i den!



Och jag.. jag är fortfarande förälskad i Acnes bomberjacka, såå den är min. Dessvärre måste jag nog åka till Köpenhamn för att köpa den, för vi får nog inte in den i butiken.. Kan det ju vara värt!

Nu: Dusch, te och sen Nesta... Lovely Nesta..


Pusss till min man, jag saknar dig.. Åh vad jag saknar dig
http://www.youtube.com/watch?v=x7dMGw3uzEU

INSPIRATION



Hela dagen har jag känt mig väldigt effektiv, fixat och ordnat med saker jag glömt bort borde fixas.. Har läst alla mammas tidningar och hittade Robyn, med ännu ett finkänsligt uttalande:



Kanske därför man älskar henne så?
http://www.youtube.com/watch?v=NCI1YkP5zyc
LYSSNA! Och njuuut

- Jag har packat upp alla grejor och tagit fram mitt senaste inköp, kan inte alls jämföras eller ens mätas med Sapphire, men jag känner att det är lite samma användningsområde? Jag vill ha dom till ruffa grejor, som en jacka och jeans eller snygga shorts, kavaj och blus. Är nöjd, vilket kap dessutom!

Imorgon är det Köpenhamn och shopping på schemat, tråkigt nog måste jag rikta in mig på smink och underkläder. Bara det allra tråkigaste men saker som bara måste uppdateras. Ska bli en härlig dag, börjar med scones och te på Lilla Södergatan 14


Nattttis


2010.08.24 22.45


http://www.youtube.com/watch?v=cQU26pz-5iU
Låten som aldrig går ut mitt huvud (jag hör dig sjunga den så jag vill knappt att den försvinner

Stockholm var underbart.. Trevlig utgång i Fredags med Carl magnus Henning och Z, kräftskiva med Z´s vänner i Lördags, där jag fick träffa alla namnen jag hört talas om så många gånger, middag och film i Söndags. Måndagen jobbade husbie och jag sov länge, mötte upp honom för lunch och fick träffa hans andra vänner, middag och bio med Z´s bror och söömn. Imorse när jag vaknade ville jag bara blunda och vrida tillbaka tiden. Så många gånger det gör ont i en när man inser hur snabbt tiden gått. Man vill ha tillbaka dagarna med varandra, och glömma att allt där hemma väntar
I Lördags gick jag en stund på stan själv, tog en kaffe och satte mig vid vattnet, insåg hur fint Stockholm verkligen är oh hur snabbt jag börjat trivas där

En eftermiddag på stan och det enda jag kom tillbaka med var ett par skor som inte går att använda, för höga för ostabila och väldigt obekväma. Men som en vis kvinna vid namn Lily Allen sa om skor, "om de inte gör ont är de inte snygga" true that


Vi spottade Carolina Winberg på weekday, så snygg man vill gömma sig i en buske




På Torsdag bär det av till Danmark och liite tid för shopping på Fields, den enda butiken som är bra där är iförsig Samsö men kan ändå vara värt att kika in om, Nu: Te och film, nattis

MORGONBARN

Idag började jag dagen med Emma, och en solstund. Härligt, och underbart välbehövt.
Några timmar kvar sen går flyget, och jag kan knappt vänta! Jag sitter och dricker kaffe i fönsterkarmen, väntar på att bilfirman ska ringa så jag kan hämta upp pappas bil och komma hem till mamma och pappa för att hämta en lite större väska än den jag har.. Meck meck meck.

Min käääraste ägodel, min Acnekavaj har varit på kem, och med godan ro har dom haft den hur länge som helst känns det som. Ska försöka hinna hämta den innan jag måste köra också. Liksom, lugn före jag måste stressa. Jag gillar det

Igår fick vi pp massa fina saker och snyga vinterjackor också, dock har jag redan sett ut en jag vill ha, inte så otippat egentligen. Men ååååh. Varför gör ni såhär mot mig? Jag måste ha dig



HALEBOP BADGE, GEEEEEE MIIIIG!

snart ses vi z.. Pusss

2 DAYS

Kan inte fatta att det bara är 2 dagar tills jag får se min Z..
Ska bli overkligt underbart, dessutom stannar jag 2 dagar längre, och behöver inte lämna den fantastiska staden förän Tisdag! yeeiy




Idag har jag hnnit med massa, eller i alla fall, ganska mycket. Träffat Emma på promenad och pannkakor, lite te hos henne och greven och nu lagar jag mat, ska bli så gott är superhungrig.

Satt och läste massa bloggar förut och inser att jag missat världens grej.. Mercedes benz modevecka Stockholm, om jag bara fick.. På något sätt delta. Bara kanske en visning? Se lite bara? Hmm...

Oavsett var helgen bär och vart vi blir av, så kommer den bli fantastisk



PUSSSS

5 DAYS

Ännu en natt av migrän och ingen sömn. Vaknade av att hela rummet vart svart, bara att ringa Fancy och säga att jag inte kunde komma. . Legat på soffan typ hela dagen och bara vilat, känner mig mycket bättre redan. Imorgon jobb, nu skärpning för det är bara 5 dagar tills semester börjar igen. 1 vecka med slappande, Stockholm, Köpenhamn och tequila fest förhoppningsvis (detta är i alla fall vad jag och Fancy planerar att tvinga oss på!)

Jag är så glad att tanken slog mig idag, livet kan förändras på 1 sekund.. Man kan ena sekunden må hur bra som helst, sen slår det helt om. Känslan man hade i magen blir en klump och livet ser grått ut. Jag ska alltid börja dagen med att tänka på hur lyckligt lottad jag är. Den finaste mannen man kan ha, underbara vänner, fantastisk familj. Man har mycket att vara glad för även när andra grejor känns omöjliga

- Modeveckan Stockholm är igång, jag ööönskar att jag hade fått hänga med inköp och titta på massa fina visningar och snygga höstgrejor..
Får väl se om man kan smyga sig in på en på Lördag, kanske om man smyyyger?


Pusss till mamma som kommer på en sekund när jag behöver henne, ses snart

PUSS!

Söndagsmys

http://www.youtube.com/watch?v=x7dMGw3uzEU

Idag har jag spenderat dagen låångt ute på landet på en jättefin gård som min mormor passar åt vänner som är bortresta.. Vi grillade, badade och lekte med alla kusinerna. Jättefint väder och supermysigt att se alla..

Kim har blivit jättetjock och snart kommer fröet, en liten tjej ska det vara.. Längtar!



Sämi lite mer än 1 bara.. Mysunge

Idag är det 5 dagar tills jag får träffa Z och lukta på hans kläder i ngra dagar, ska bli underbart.
Nu:film

Pusss!

FISKBEN



Jag vill ha denna imorgon igen,
skiiitsvårt att göra själv. Får gå in o Googla fiskbensfläta och ägna resten av kvällen åt de.

Min paj blev jättegod, nu har jag matkoma och ska se film

Pusss o nattis

GOOD NEWS!

Bara en liten glad nyhet kan förgylla hela dagen, så nu är jag megaglad!

Jag har hittat massa röda läderväskor, byxor i rött läder osv. Först tyckte jag det var riktigt fult, men har vant mig vid tanken och är nu sugen på en riktigt fin typ "datorväska" men lite mer så skolväska typen.. Mm, får se vad jag hittar i köpenhamn på min och mammas shoppingrunda.








Igår efter Söndagens traditionsenliga familjemiddag var jag heeelt slut och somnade efter en riktigt dålig film i soffan, vaknade alldeles för tidigt och fått mycket gjort! Tvättat ltie, hängt med Wille och Jonna och nu också börjat laga paj, muums. Martina hade varit så stolt!
Kvällen ska jag tillbringa hemma med mys och mat, så att jag är riktigt utvilad till första jobbdagen imorgon!


. OCH det ser ut som att jag efter mycket om och men kan åka till Stockholm den 21, V33 för att träffa min fina man och gå på Kräftskiva, muuuums!
Puuusss!!

summer´s over..

Oj vad hårt det känns att titta ut idag. Det ösregnar och är jättekallt. Sommaren är nog över.

Jag har haft Mimi hos mig hela helgen och det har varit helt underbart, men idag.. med massa regn och hon vill verkligen vara ute hela tiden. Oh...


- Jag och Fancy åt middag efter en mysig dag på stan med Emma från min gamla klass och middagen blev vindrickande och vindrickandet blev helt plötsligt planer på att sticka till Lunds. Nja, det blev sådär med dom planerna men det blev en konstig men helt fantastiskt skön kväll. Så fick jag ju vara med Fancy och det behövs ju inte mycket mer än så.



Snygg är hon också
PUSS!

20:09

Vill vara på väg till Stockholm..
Vill inte ens tänka på hur länge jag kommer behöva sakna dig

Jag är så ledsen, och känner mig lite, bara liten besviken. Jag beställde dom förbannde skorna äntligen efter mycket om och men. Fick orderbekräftelse o allt och har vntat nu på att få gå och hämta dom. Så fick jag mail för en timma sen att dom ber om ursäkt men att dom inte kommer skickas. Nu finns det inga 37 or att beställa. Så snälla.. Ja ber för ett par i 37, och jag vill ha dom till nästa helg!

LOVE 20100804

Jag är så lycklig. "Klickade" just hem mina älskade skor...
Acnestudios är lite luriga då de igår inte hade dom i 37, och när jag tittade till dom idag, just in case. Så fanns dom. Så nu är dom på väg och jag är betydligt fattigare, men jag kunde inte vara gladare!




Min fina mäklarman har börjat på sitt nya jobb och är sååå duktig! Själv har jag en semestervecka kvar och försöker få ordning på så mycket jag kan innan. Tvätt, städning och såkklart.. träffa alla fina vänner som man missar sen när jag börjar jobba igen. Detta har varit den bästa sommaren i mitt liv, kunde inte önskat mig något annat. Mitt mål med hela semestern var att göra något av varje dag och så känns det verkligen! Min lilla Millis i Malmö har jag hunnit träffa, idag ska jag träffa mormor och sen ikväll Fia. Kalma och jag har hunnit ses ganska mycket och Frida, ja hon har kommit in på sista antagningstestet på polishögskolan!! (Förlåt Frida, var tvungen!) jag är stolt som en tupp över min bästis. Sen vi var små har hon sagt att hon ska bli polis, och när vi gick på gatorna i Genarp och spekulerade om vad vi skulle göra när vi blev vuxna fanns det ingen tvekan om saken. Jag däremot har nog gått genom alla yrken när jag var liten, skulle bli balettdansös, dagmamma, rik (inte riktigt lagt ned de än) och sen.. ville jag jobba på Elle. Det var då jag tvingade mamma att prenemuera på tidningen till mig och jag drömde mig bort varje månad när den kom. Nästa månad är det som alla vet the September issue och såna har jag många av här hemma som jag nu tittar igenom och ser massa saker komma tillbaka! Kul!
Inte bara tidningar har sin rivstart på säsongen nu utan också buikerna, och en av dem Spirit! Sååå mycket fina saker som kommer att jag kommer bli sjuk. Funderar på att förbereda mig mentalt innan jag går tillbaka på att jag inte ska köpa allt. Titta, sen tänka lite och sen MÖJLIGTVIS köpa. Mm.

Denna veckan ska jag ocksålämna blod för första gången! Det rekommenderar jag alla som kan att göra! När jag och mamma var på stan häromdagen fick hon ett sms där det stod att dom var i desperat behov av blod och att dom vädjar till alla att hjälpa dom. En bra gärning, som inte kostar dig något och som kan hjälpa så många!
http://www.geblod.nu/main.aspx?PageId=1


Nu: I´m off till mormor, mys på gång.

PUSSS

NOOOOOOOO!!!

Jag har idag, för ungefär en timma sen bestämt mig för att jag aldrig kommer glömma de vackraste skorna någonsin. Går in för att beställa, telefonen ringer. 5 minuter senare ska jag trycka in att jag vill ha dom. Borta.
Jag vill gråta

21:00

Kan knappt förklara hur underbar och perfekt denna helg varit. Känns som Torsdagen var en timma sen.
5h har gått och en kvar tills vi är framme i Lund men vilken sekund som hade jag vänt och åkt tillbaka. .
Underbar mat, fina människor och fantastiska platser.. Vi checkade av Gamla stan och Skansen igår, trots att vi var lite för trötta för turism egentligen så var det en underbar dag..
Glömde kameran i bilen när vi tittade på "Nordiska djur" på Skansen men tog massa fina bilder i Gamla stan.


Underbara du, tack för världens finaste helg.


Z



Kanske gjort det dummaste misstaget ever, och lämnat kvar de här på Acne Archive



Sapphire... Åh

RSS 2.0