Drama helg.

Jag antar att jag borde sett det komma. Den här helgen har varit... underhållande.
Fredagen bjöd på Tegnérs med Emma, Cesse och Jonna, mycket trevligt! Igår vart jag med Karin på båten i Malmö, där både jag och en stackare till blev halvt nerslagna. Jag har ingen aning om hur jag inte kunde sett slagsmålet innan det liksom var i mitt ansikte och världens största människa låg över mig. Ett slag på läppen blev väl lite mer dramatiskt än vad det var men jag blev skiträdd, ha.. Lite av en fläskläpp och bulor i huvudet dagen efter känns så mycket mer när man vaknar ensam och tycker jäättesynd om sig själv!
Kvällen var trots detta lyckad, och jag hade väldigt trevligt med Karin. Söndagen.. idag.. har jag legat i soffan heeela dagen, duscha är typ det enda nyttiga jag gjort. Nu är jag hungrig, måste gå och köpa mat..

Imorgon är en ny vecka, jag och Fanny Jonna ska börja träna. Hmm. Ja, vi ska köpa träningskort på Gerda, och jag skaaaa träna! Later!

Aroma



Mockajacka

Jag tror inte att den här jackan behöver så mycket förklaring..
Aroma black suede från Acne.
-denna vill jag ha när jag fyller år. Måste ha denna på mig när jag fyller år. Fan

- Denna finns att köpa på Spajrut också, ta er

Halvlördag.

Hej lön, hejdå lön.. Men lätt värt de!
Skinnjackan + pistol short är mina!!! Den lyckan jag hade i 5 sekunder drogs ur mig när mockajackan från Acne drogs ut från lagret.. Happ, då vet jag vad nästa lön ska gå till, tråkigt att jag kommer ha 100 jackor den här våren.. Känns helt okej.
Frida ligger i min soffa för snövädret låter henne inte komma hem inatt, ska bli mysigt att ha henne här!
Nu tittar vi på tv och äter mackor, gott.
-imorgon kommer Fancy babe tillbaka till Spirit, vilken dag det kommer bli! Frukost hos mig 08.45.






pistols
Här är dom...
Godnatt från Sanna, Frida och nu kom Jonna också. Pusss

Måndag

Vaknade bredvid B-friend idag och kände liksom på mig att idag skulle bli en bra dag.
- Lunch på stortorget med Frida och Zolle, mums vad gott! Efter lunchen skulle stackars Frida jobba så vi gick till Z´s vän Henrik för en kaffe, gott det också.. Och kul att se hans fina lägenhet!
Typ vid 3 var det dags för Malmö med Jonna, vi stack ALLRA FÖRST till Weekday där jag hittade FYND!
En superstor kavaj, i aningens stor strl men ääälskar den! Ett mycket fint linne i grått, och ett par leo jeans! Mhmm.. Bra gjort av mig!

Seeeee


2010

Nytt år, ny blogg.

Idag är det den 23 Januari, snart en hel månad sen julafton. Snabbt det går, otroligt nog så är det väldigt skönt att jul, nyår och helgdagar är slut tycker jag. Rean snart över och massa fint i butikerna! Tittade genom Acnes nya grejor på hemsidan och blir sjuk av frälsning.. Jag vill andas Acne. Jackan är snart min och har jag bara den, då kommer helt livet lösa sig.
www.acne-jeans.se


- Sitter i min nyfärgade soffa och tänker på hur bra min dag varit! Sushi dejt med B-friend.. Läskigt men överraskande gott! Sen pussar och därefter tåg till Malmö där mami hämtade mig för en utflykt till Ikea.. och vilken utflykt! Vi gick vilse typ 3 gånger innan vi äntligen hittade till lampavdelningen. Det var värt promenaden för lampan är supersnygg, och kommer passa perfekt här! Mitt nästa inköp måste nog bli en tavla, i alla fall säger alla andra att jag måste ha det, så jag får väl fixa till en snygg sådan.. Jag vill ha upp min fina klädhäst i mitt sovrum, men det är inte alls lika stort här som i den förra lägenheten så jag får liksom pussla ihop allt jag har så det får plats, får se om det blir för trångt med massa kläder hängandes där också. Annars är här mysigt tycker jag, äntligen en lägenhet med lite kärlek i.. Thanks. Efter jul och efter nyårsaftonfirandet kom Z hem med julklapp till mig.. En underbar lång kofta från Tjallamalla,(Stavning) har inte min man bra smak så säg. Blev jätteglad, och älskar varje gång jag tar på den och får till det direkt! En annan grej jag ska lägga till min garderob är Pistol Short, som kommer till oss inom en vecka, har redan satt upp mig på den tokiga listan alla brudar tvingat oss göra, så dom är säkert mina. Då är det klart.

Hoppas att jag får något slags intresse av att uppdatera min blogg ofta och väl, så den blir sådär bra.

-puss

 

RSS 2.0