D I N N E R A T I L T E M P O

Ändrade planer, vi stannar på Södersidan efter en dags mysande och drar till nyöppnade Il Tempo, uuuu vad gott!

M u m m y t i m e

HEJ HÅ
Jag har min älskade mamma på besök och jag sitter på sängen, målar naglarna i färgnyanser och bara slappar. vad gör hon? Städar, tvättar, donar och har sig. Jag älskar mamma, men ibland kan jag känna att hon är mer polare med min städskrubb än med mig.
Ikväll däremot, champagnerummet på NK och middag på mamis favvo restaurang BucoNero. Jag älskar att vakna bredvid henne och veta att vi har 3 dagar kvar med varandra.
Jag ser fram emot att förhoppningsvis dra en snabbis ner till Lund nästa helg för Matthias och Jens födelsedagsfest, då får man en snabbis med dom flesta då finisar ska dit!
En liten roadtrip med Gustav och Fällis blir kul!
Vill skicka världens största puss till Jennii som fyller år idag. Önskar jag var nära dig idag och kunde kramas hela dagen, du förtjänar all kärlek i världen! PUSS älskling, Grattis igen <3

Favoriten

De här shortsen som jag lånade av Kajsa förra helgen vill jag visa igen. Svårt att se på bilden men de är rätt så lösa, svarta, mjuk resår och man kan ha de väldigt högt som jag här eller lägre och längre.. De är grymma! Vi har något liknande i butik för er som jag blir sugna! Puss

L Å N G A L Ö R D A G E N

SÅÅ härligt att vara ledig helg, synd bara att det kliat i min kropp för att jag vill vara i Skåne nu. Snart..
Fredagen blev jag utbjuden på favvisrestaurangen Ciao Ciao primo, fint sällskap, god mat och fantastiskt gott vin
Lördagen tog jag lååång sovmorgon, lång frulle och mötte sen upp Malou och Micke för lunch och liten sväng på stan, sen skulle vi mötas på Norrmalmastorg för att överraska Dennis med presentkort fr Byredo och skumpa.. Skumpa blev till Riche och Riche blev till Bouqarian eller hur det nu stavas, som för övrigt är heeelt fantastiskt ställe i Moood. Vi avslutade på gubbis med fina människor och alldeles för mycket ööl. Tack för fin helg.
Nu: viiiila..

SECONDS.SE

PÅSKAFAN

Jag och Zozan funderar på att dra till Skauune i helgen, som påskafirande. Kan inte någon bara fixa grymma flygbiljetter till oss? Hola!

 

TUESDAY

Skepp ohoj. Om pengarna är slut idag, och det är den 3e. Vad hade ni gjort?
Jag har sån djup ångest att jag känner idag för att lägga mig ned i sängen igen. Orkar inte med mig själv på fyllan
Såhär såg vi ut i alla fall, sjukt snyggt sällskap både Fredag och Lördag. Hängde på inflyttningsvin hos finaste Carro i Fredags med Linn och Jenny. En fin kväll med massa kul och oväntade situationer.
I Lördags var det dags för jobb och sen Pmiddag, inte vilken som utan Acnefamiljens. Vi hade en grym kväll på AG:s och sen stack vi i trupp till Under bron där vi dansade natten loåång.
RSS 2.0