I N S P O, B E D R O O M

ALLTSÅ, JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ MIN LÄGENHET,
Jag kan egentligen vara glad att jag blivit bortskämd med mysiga lägenheter i Lund, och att jag alltid trivts. Särskilt på Lilla Södergatan där jag hade det precis som jag ville och lägenheten var magisk. Nu varje gång jag kommer hem blir jag lite ledsen. (okej inte varje gång men nästan) över att här är det inte jag som bor.. Här är det någon annan som satt in sina möbler och sitt mög och jag ska leva här. I ett år till? Det går inte. Alla tips är välkomna på var jag kan hitta en lägenhet som jag kan leva och andas i utan panikattacker.
Jag vill ha ett rum som dessa.. Vilket av dom som helst faktiskt.

L O V E

På Onsdag, tänk om jag vore en av dom som fick se Rihannas fest på scen. Inte min favorit artist i vanliga fall, men live kan jag tänka mig att det är heeelt sjukt. Den här videon är.. Fantastisk

A L L D A Y N A L L N I G H T, WHAT THE!!

Jag vet inte hur jag ska förklara gårdagen, eller ens Fredagen. Kärlek skulle nog säga det som bäst.
Katarina fick besök av Princess Leyla igår, i form av en dude som gått till fel fest. Vi slutade i alla fall hos de här trevliga grannarna
Kvällen avrundades givetvis med Riche och sen också förbannade Kåken. Idag har vi jobbat som djur i butiken idag, så nu längtar jag som aldrig förr efter att få hänga med Zozan och sova massor.
Puss

Thank you Beccis

Oj vad fin hon är Robyn, lika fin är Rebecca som lär mig nya saker om min blogg hela tiden.

28t h o f o c t o b e r

Det är Fredag vänner. Enjoy!

S S

MEN ALLTSÅ! Tack min fina Fia för en perfekt 2dagars och BJORG smycket till mitt ear!!
Vi har ätit goda middagar, druckit massa vin, en eller 2 fireballs, känt på Kåken, Berns och Riche såklart. Shoppat, fikat och kramats. Man hinner mycket på 2 dagar, och vänta foton people! There is plenty!

Minuter kvar...

Nu är hon här om 9 minuter, jag har liksom fjärilar i min mage

SYSTER

Jag är världens lyckligaste nu.
Jag började dagen med en mindre försovning och avslutade jobbdagen i Söderbutiken, love love love!
Nu har jag städat, diskat, tvättat och lagar mat. Allt för att fördriva tiden tills syster kommer!
Har ni sett vad fin bloggen blivit förresten? All thanks too Rebecca! Tack tack tack, då jag inte ens kan ändra till fetstil utan att tänka efter och använda mig av manualer så kände jag att jag fick ta till proffshjälp.
Back till maten nu, ha en underbar kväll alla fina. PUSS

Hot n cold


Jag sitter på min mjuka säng, med täcket om mig och fönstrena öppna med en kaffe, dessutom ser jag Mtvs marathon med The city. Känns som en väldigt bra Söndag.
Med tanke på gårdagen borde jag må sämre men är väldigt glad över livet idag. Vi hade en grym kväll igår och till skillnad till alla andra Lördagar drog vi oss från Riche i tid och tillbringade istället kvällen vid Mariatorget och Kåken. Nice night
Pizzakväll med Zolle och Henke väntas men innan dess vankas det promis och fika med den här snygga tjejen

Lördag 22

Idag gästar jag Söders fantastiska butik några timmar, började dagen med kafferosteriet och frukost med Zozan och Henke. Kan knappt bli bättre! Trevlig Lördag!

Grand fest nr 2

Jag är så ledsen. Så ledsen att festen igår slapp undan från min kameralins. Men kul var det, en helt fantastiskt kul kväll och vi dansade till Electric power, precis som på discot när man var 13. Där Stefan alltid vann danstävlingarna och därför ville alla vara ihop med honom.
Dagen igår bestod av retail konferens på världens finaste kontor. Nämligen Acnes HQ.
För de som inte varit där. Boka klassresa. Jag överdriver inte, det är som att vara med i Alice i underlandet, fast vääärsta fashion (med Katarinas bruschan dialekt)
Idag har jag sprungit omkring halva dagen i Gamla stan dag 2, men sen också en längre stund i butiken. Med massa nya och massa glada kunder har jag haft en väldigt bra dag. Bättre blir veckan, och vi ska inte ens prata om NÄSTA VECKA! DÅ kommer FIA!
Sökte på lycka på goooogle för att få en fin bild till det här torftiga inlägget, fann då den här. Som pratar för sig själv. The pursuit of happiness- den bästa jag förmodligen kommer se!

JAG ÄR KÄR

Jag tror jag har hittat den finaste lägenheten, och den jag alltid letat efter!
Ge mig, ge mig.
Det var de jag ville säga. Howdy

L A S T N I G H T - F A B

Oh, vilken kväll.
Jag och Zozan började dagen med brunch på Nytorgets deli sen hem för dusch och PIFF och sen möta upp gänget i butiken innan AG:S. Vilket kött! Vilken mat och vilket ställe, love love love!
Jag hade en perfekt kväll och hade skitkul!
Nu kom jag just från sen lunch med katarina och ska vila lite innan jag ska ta tag i prepp för ny vecka.
PUSSS

s h o e s

Okej. Vilken dag. Känns tufft att bara överleva dagarna i kyla och mörker. Man får ju verkligen hoppas att någon ger mig en käftsmäll snart så jag vaknar upp!
Imorgon är det PR kväll på Acne och vi jobbar till 21, innan denna långa dag tänkte jag ta mig själv i kragen och sticka och träna. Så mycket kul har jag att berätta. Over and out

Oinspirerad

Oinspirerad och otaggad på att shoppa och komma med något nytt. Allt jag vill tralla runt i mina fina Acne, Hope i beiget och kanske ett täcke över huvudet? Hoppas jag vaknar med betydligt trevligare inställning till livet imorgon, sleep tight

T H R E E Y E A R S

Heeltokigt.
Jag och min Zozan firade 3 år igår. 3 ÅR!!!
Min fina man hade bokat bord på Cloud Nine, vi käkade god mat och hade det väldigt bra.

O M G

image description
Det är  vid såna här tillfällen man förstår att man jobbar för helt rätt märke.
Daniel Silver kollektionen, i butik fr.om I D A G!!!



B I L D R E G N

Medans pappa firades i Skåne, Stellis som hedersgäst såklart. Min lilla vaniljboll!
-så firade vi Linnslus med massa god mat, vin present och en slags... tårta?
Gott var det, och mysigt. Efter jobb, mathandling och lite städning ska jag nu ut på Pwalk och sen se film, trevlig kväll på er!

GOODBYE SUN, HELLO RAIN

Började dagen på Djurgården med Malou och lilla Bille (boobo)
Efter lite motion blev det frukost hos Malou och sen tog jag hand om lilla tussen en timma då Malou gjorde annat, och vi hade jättemysigt! Gick till Acne för lunch och sen fick vi springa till Malous jobb när hon skulle lämnas, för då ööösregnade det, totally worth it.
Ikväll vankas snygga tjejer, hemma hos Mimmi med god mat- först Core 1810, nu jävlar ska det bli ordning!

I N S P O , A C N E (F A N T A S T I C ) SS12


T h u r s d a y 6 t h

Ny tjej på jobbet som vet hur man imponerar på "familjen"! Vilken lycka! Välkommen Emelie nr 2! Idag blir det jobb, träning, möte och aw. Tur jag började dagen med en Zozan i min säng och en kaffe för extra energi!

W E D N E S D A Y O F F U N

VILKEN MORGON
Jag vaknade, dock med hjälp av snooz x 50, men ändå! Kl 730, började tvätten, duschade, bakade scones, dammsugade och nu- jobb!
Känner mig full av energi som att någon kommit och gett mig livet tillbaka! Tack och puss!

W E E K E N D O C T O B E R

Fantastiskt. Underbart, perfekt. Helgen med mamma var 10 poäng
RSS 2.0