22:07





Lördagen började med en alldeles för lång sovmorgon, då jag började kl 12 så blev det liiite sent att gå upp kl 10 när jag skulle till systemet, duscha och städa innan jag cyklade till Nova. Well, jag hann i alla fall! Brukar alltid jobba bäst under stress. Jag kom hem lite för sent, men hann käka och sätta på mig nya kläder innan jag mötte upp Fia på stationen där vi tog bussen ut till Anna. Vilken fest, och vilka underbara människor.. Supermysig kväll, hade hellre stannat hos Anna än stuckit in till stan, det var ingen höjdare så jag gick hem o la mig tidigt. Idag har jag sovit, känns som att jag är helt slut hela tiden. Sovit igen ätit lunch, kollat film med pappa, sen sov vi en stund till. helt underbart skön dag. Den avslutas nu i sängen med film och te, ska snart gå och lägga mig och ladda för en ny arbetsvecka! Sen är det ju midsommar! Outfitkris. Får styra upp det snarast!
Lyssna... sen sov, PUSS
http://www.youtube.com/watch?v=u5-SRxs51Ck

22:42 NATTIS





Jag hade velat ha helgen tillbaka, helst nu.

4 dagar senare back to vardagen, jobbet och kurs. Kul men ack så svårt! Idag, VIP Rea, 30 % på allt, och oh boy vad stökigt det vart på Spirit idag, men guud vad kul! Imorgon, andra vipdagen så nu: film tills jag somnar, sen upp o hoppa för en härlig Lördag som avslutas med fest för Anna, längtar!
Letar efter en bikini, den finns på H&m den jag vill ha men kan ju inte hitta den någonstans! Måste snart ha en tillhanda, då det stundar sommarlov i Nyköbing huset och andra aktiviteter, japp.

Puss till Zolle, som har det underbart i solen
PUSSS

20100613

http://www.youtube.com/watch?v=WMth6xZlVJU
Idag är det inte bara Söndag, det är Söndagen den 13 Juni och Robyns nya album släpps. Yeiy

Igår kom Z och det var underbart, vad som också kom var min nya fina t-shirt. Lite besviken på själva modellen, men tänker att jag klipper av den så den inte är så lång. Har ä inte provat den, för den kom i så fint paket att jag knappt vill öppna det!





Imorgon, morgonmöte sen ledig igen! Ska hitta på något riktigt roligt längtar redan tills jag vaknar.
Sov gott, PUSS!

22:06

KVÄLLENS TANKE: BORDE JAG GÅ HELT LÖS HOS FRISSAN IMORGON?

Jag är såå nervös inför min klipptid imorgon, nu ännu en ny frisör. Även denna söt som socker men jag blir alltid så fasens nervös! Efter en stund där ska jag möta upp mamma och låna hennes bil för tt kunna ta mig till Hbg imorgon kväll, längtar!
Dagen har gått huuur snabbt som helst! Sålt fina kläder til väldigt många idag, folk är sugna på sommar och trötta på regn. Imorgon kommer jag vakna upp till strålande sol, ett paket vid dörren med min fina tshirt och sen ska jag ha mina nya skor på mig och känna mig så snygg hela dagen!
Emma och jag, Cesse har nu bestämt oss för att gå på den här födelsedagsfesten i Båstad och så också bokat boede, så nu längtar jag jääättemycket! Och semester, det ska jag också ha.. Då ska jag styra upp allt i mitt liv, så att hösten bara kommer bli att drömma om. Allt ska ordna sig, och allt jag vill ha ska jag få. Det tror jag helt på. Ge mig sommar!

22:30

Väntar ivrigt på 2 saker från Stockholm. Min T-shrt från Acne, ursnygg. Och sen en annan ursnygg sak, Mr Z. Kooom nu!

- Fanny har varit sjuk i 2 dagar och jag saknar henne så, hoppas hon mår bättre imorgon! Idag har jag och Eric jobbat häcken av oss för att hinna med allt, och vi kämpade in i det sista! Duktiga vi var..
- Jag ser så fram emot den här helgen, ledig och det kommer bli helt underbart! Jag ska shoppa ngt riktigt fint, börjarbli trött på allt jag har i garderoben. Den där rensningen hade suttit fint nu, däremot hittade jag ett par riktigt bra outfits den här veckan, som jag var mycket nöjd med, mina Massimo Dutti brillor hänger med varje dag! Älskar dom!









På Fredag blir jag av med den svarta utväxten och blir sådär surfigt blond jag längtat efter, can´t wait!
Ska också köpa ett par nya skor som jag sett i en butik i Malmö, hoppas verkligen dom finns kvar till mig! Fredag fredag wiiiioo, sov gott! PUSS

UTKAST: 7 JUNI 2010

FOUR DAYS TO GO!

Inte ens en vecka, utan bara 4 dagar kvar tills jag får träffa Z. . Ska bli underbart.

Vaknade tidigt och duschade lääänge, sen gick jag och Fia för att köpa frukost, massa bullar och färskpressad juice. Detta till Sex and the city maraton på Slåttervägen Kobjer. Efter filmen igår var vi lite besvikna och tänkte att detta får vi styra upp och påminna oss själva om varför vi älskar serien så mycket. Det funkade.

Nu, ska jag bli upphämtad för att fira min kusin som tar studenten idag, sen ska jag skriva massa här i bloggen och lägga upp alla fina bilder jag tagit på sistone!
Puss så länge

RSS 2.0