sool

Idag är en solig dag. jag har haft en uundebar början på en mycket bra Torsdag med Kajsa. Mätt och mycket belåten är jag nu på jobb och ska snart börja, grattis till Malou som fyller 26!

Pusss till alla fina där hemma, saknar er som alltid

Tirsdag

Godmorgon!
Har hunnit med träning, huvudvärk och nu.. Kaffe! Veronica Maggio i mina öron och en huvudvärkstablett så kommer dne här dagen bli fullständigt okej.
Jag saknar min stora storebror idag. Fina Tom kommer upp snart och hälsar på! Närmare bestämt den 8, kan knappt vänta!

Men idag vankas det jobb, känns helt okej efter en helt perfekt ledig dag igår som avslutades med Z på Sonjas Grek där jag blev heeelt förälskad i all mat vi fick, ska dit snart snart igen!!

Ha en bra dag alla fina, PUSSSS

12:30

Idag är en bra dag. Sol, ledig, vaknade med Z bredvid mig och ska alldeles strax käka lunch med Kajsa på Urban deli, nytorget. Mums.
Har jobbat hela helgen och kände mig helt slut när jag egentligen skulle gå upp imorse, så nu är det väl dags att gå upp ur sängen antar jag. Lördagen avslutades med Pmiddag på 1900 och sen en (liten) sväng på Kåken, som av alla låtar spelade Still Dre när jag kom upp. Tar det som ett tecken att snart gå dit igen.
Fick använda mina vrålsnygga Pixlar på dagen och när klockan närmade sig 01 ångrade jag djupt att de fick vara på på jobbet också, men totalt värt det



Senare är det träning, ska boka in PT denna veckan också, har liksom skjutit upp det. Time to face it. Ge mig träningsvärk!!!

Ha en bra dag alla lovies, pusss!

Hanky panky



Colorful life med Hanky panky! Man kan prenumerera och få fina presenter varje månad. Detta är ett bra må-bra tips såhär en solig Onsdag. Hemsidan har ni här, do it now!
En gång i Månaden skickas det hanky pankys finaste modell hem i brevlådan.
Puss
http://elle.se/vill-du-fa-hankypanky-trosor-i-brevladan/

Lund, love love love

Jag fick ett sista-minuten infall och tog mig till Lund i Torsdags. Behövde en Stockholms break, och framför allt, behövde jag mina fina vänner. Och jag tog vara på varje sekund. Tapas med de allra finaste på Fredagen som avslutades med "I will always love you" på Tbar kl 03.. Frisk luft i mängde i Hyllie på Lördagen, där jag fick kramas med fina Stellis en lång stund. Vilopaus och energi återhämtande sen var det förfest och utgång. Kul kväll i Malmö för ovanlighetens skull. Hämtade upp pappa som kom hem från skidsemester och överraskade honom med massa kramar. Helgen gick alldeles för snabbt, men var helt perfekt!





Söndagen i solen, på Lunds mysigaste nyöppnade café. Fina Fia, vi bytte av samtalsämnen så att vi skulle hinna med allt. trist att man aldrig hinner med hälften, men det har Sofia styrt till. En bok fick jag, innan jag åkte. Där jag skulle skriva om allt som hände så att vi aldrig ska missa ngt väsentligt. Nu har jag gett boken till henne, så att jag blir uppdaterad när jag kommer hem nästa gång. . perfekt!

Nu är jag tillbaka i Stockholm, och tillbaka till underbara Acne. Min energi har gått ur mig, och idag är jag hemma och ledig. Och mission for today är att rycka upp mig själv. vad jag behövde er där hemma, men vad svårt det var att komma tillbaka utan er. PUSSS

SPRING FLING



Give me, Topshop Spring must haves.. Mums
GAMBLE2 Taupe Suede Slingback Platform Sandals

Fancybabe

14 mars, en Måndag snackar vi.
Fancybabe fyller år idag. Till henne fick det bli en supersöt kopp med tillhörande fat. Allt med blommor på, precis som hon. Söt som en blomma, this is for you. För att du gör mig glad, och stark. För att du bor i mitt hem och därför känns det inte alls jobbigt att lämna Lund. Jag älskar dig, grattis på din dag Fanny Lönnegren

http://www.youtube.com/watch?v=MdwueBQOQ5s

månad nr 2

Jag har inte jättemycket att skriva om i den här sk. bloggen idag. Känner mig tom och trist, så idag skriver jag om mitt fina Stockholm, som en lite resebroschyr för mina vänner som fortfarande inte kommit hit och som en påminnelse till mig själv kanske, om hur fint och bra här är.
- Kajsa och jag pratade en dag om att " det är så synd att det inte finns ett mysigt café, där man kan sitta och liksom bara.. sitta." Där man kan dricka en latte på 3 timmar, och sen beställa en bulle för att de inte ska titta surt varje gång de går förbi. En dag möttes vi, det var en dag innan min mamma skulle komma upp och Kajsa var överlycklig. Hon hade hittat vårt cafe! Snickaregatan, tror jag det hette. det var ett gammalt garage, som var kombinerat café och med ett galleri/butik längre in i lokalen. Jag önskar jag tog fler bilder och la ned mer tid på det här för att visa, men det enda rätta är nog att gå dit. Fina muffins och enligt säkra källor också god mat. Själv hann jag bara med te innan jag skulle hämta mami på Bromma.

-Idag när jag åkte till jobbet tittade jag upp emot slottet och där stod typ 40 lastbilar och traktorer (Ja! traktorer i Stocket!) fulla med snö. Jag blev väldigt nyfiken och ville nästan hoppa av då jag såg att de inte lastade bort snö utan de la dit snö, som en bana runt hela slottet, så jag googlade : Slottssprinten! Längdåkningstjolahoppsan som avslutas runt slottet, tänk vad Stockholmare gör? Skottar all snö de kan hitta för att lägga runt slottet. Ja jag säger då de.
(Här är bild på Caféet, besök snarast! )



Lite från Stockholm såhär en Måndag, tack för mig!

HELG!

Önskar trevlig helg med hjälp av snygga Rebecca & Fiona, BULLETS! ASGRYM!


http://www.youtube.com/watch?v=gWkGrdEdSgI

Fettisdagen, äntligen!

Kajsa messade just att den fantastiska fettisdagen har kommit. Vi har ju givetvis tränat och försökt komma fram till bästa semlan innan, men idag gäller det!




Den här dagen har ingett en lyckokänsla i min kropp, vaknade och läste i flera timmar och nu ska jag snart springa ut och möta upp Mimmi och Kajsa för lunch, gott!
Ikväll har min fina man bokat bord på en Libanesisk restaurang på Söder, så hela dagen kommer jag längta tills klockan blir 20 00. Innan dess ska jag avverka kettlebells och lång lunch, så nu sticker jag.

Ha en fantastiskt bra dag ! Pusss

Helgen slut.. igen

Man kan ju inte förstå hur snabbt tiden går när man har sin mysiga mamma på besök. Men vi har gjort det allra yttersta för att utnyttja vår tid tillsammans. Lunch på Riche och middag på Sangria Tapas gjorde att gårdagen var centrerad runt mat. Kanske Fredagen också när vi gick en alldeles för lång stund inne på saluhallen och hittade hur mycket goda saker som helst. Vi hann med en hel dags shopping och jag fick använda mina nya vida byxor, trivdes väldigt bra i dom!

Hade sett för ngn dag sen en kavaj från Tiger som jag såg i S/S kollektionen i vintras i en tidning på morgonen och bestämde mig för att jag måste prova den! Så väl inne på Tger försökte jag vara övertygande om att jag skulle spendera 8 lax för en kavaj gjord av fjädrar och säljaren fick snällt gå och hämta den. My god!!



Lite luddig bild men vilken kavaj sen.. M. Har dessutom (enligt mig själv) gjort en väldigt drastisk klippning!

Efter mycket shopping och mysig kväll med massa vin trodde vi aldrig att vi skulle kunna gå upp men drog oss ur sängen och landade 09 på Urban deli för frukost, vilket ställe. Gå dit! Mitt Stockholmstips. Borde kanske ha fler såna.. !

Nu är mamma i Skåne och jag kvar i min lugna lägenhet som för tillfället är väldigt tyst. Imorgon börjar jag 12 så jag tar en lång sovmorgon och andas lite.

Puss till alla mina fina Lundaflickor, idag saknar jag er massor. .

soft spot

Allting gick jättebra, jag kom in i matbutiken. Kände ingen vidare press, köpte grönskaker, frukt och knäckebröd. Kände mig väldigt duktig och tyckte väl folk tittade på mig och liksom "nyttig tjej den där" nickade. Sen ska jag till kassan, känner liksom att jag början känna något i ögonvrån. CHIPSEN! Fan, Salt o vinäger chips som att de kallar på mig. Överst i påsen hamnade de för att inte bli krossade.

Jag började min dag hos Zolle och det var helt klart tänkt att jag skulle träna. Jag var helt säker på att det var de jag vart på väg till. Tog istället helt omedvetet lilla buss nr 3 mot Söder, och kände aldrig att det fanns läge att hoppa av. Denna dagen har inte riktigt blivit som jag planerat, men jag är nöjd ändå. För solen sken, och jag tog på mig min trench och bara en liiiten hood under. Jag frös, men det hade jag aldrig erkänt. Kände mig snygg, och mycket opassande för minusgrader



Denna helgen kommer mami, och jag börjar längta riktigt mycket. På Fredag eftermiddag landar hon och jag har bunkrat upp med alternativ till trevliga aktiviteter. Fredag morgon är det jag som tar Linn´s tips och klipper mig på People av Linda. Ska bli fin i håret som Malou tänkte jag. Klippa upp massa och nästan lite "utväxt lugg" längs med facet, fattaru?
Ser det framför mig, men kommer antagligen, som alldeles för många ggr innan gå utanför dörren efter jag är klar och lipa lite. Det är givet.

Jag ska vara duktig numera och träna, och är det någon som ser detta som känner att de vill ha kompis på Balance, så baaara ring. Okej..?
Nu ska jag läsa, och sova - för imorgon börjar vi morgonen med städ och tvätt. Vill ju impa på mamma lite..
Puss

RSS 2.0