cykeltur

Idag ska jag, mamma och pappa cykla runt på de här.. Social suicide eller bara jättehärligt att äntligen få cykla igen har jag inte bestämt mig för. Vi ska ha en underbar dag i Stockholm, önskar er detsamma!
Ikväll blir det middag på Riche med Zolle och mina föräldrar, mums

BTW...




THESE PUPPIES NEED NO WORDS. ACNE AW 11

P R I D E! !

VIP-INBJUDAN
Stockholm Prides officiella invigningsfest
 
Stockholm Pride har det stora nöjet att bjuda in dig och en vän
till den officiella invigningsfesten för Stockholm Pride 2011.
 


 Äntligen ska jag få uppleva pride in sin glory, längtar!
Nu helg med mamma och pappa med massa turistigt inplanerat, älskar det

M O R M O R <3

De här snyggingarna, tillhör ingen annan än min fina mormor. Jag försökte få henne att förstå att jag gärna ser de i min fina lägenhet jag ska köpa när jag blir rik och hoppas hon tog det i åtanke den dagen hon dumt nog får för sig att göra sig av med dem.
Idag har det varit väldigt varmt i stora Stockholm, och jag har börjat fundera på vad i h....te man ska ha på sig när det är 30 grader i facet varje gång man går utanför dörren. Idag har jag i alla fall haft mina fina sandaler och shorts, och ändå kippat efter andan stora delar av dagen..

A C N E A W 1 1

Idag.. fick jag äran att hänga AW11 kollektionen på dam i butiken, vart nästan lite nervös innan jag kom in i butiken tidigt imorse och eftersom jag inte jobbat med VM sen Spirit Stores så kände jag mig som en rookie.
Det gick bra tyckte jag, och jag är väldigt nöjd med resultatet
Nu ska jag äta sushi med Zolle och pussas

V A C A T I O N ! !

Semester från allt tydligen. Jobb, Stockholm, hets, måsten, dator och mobil..

- Jag har haft en lugn och skön vecka lite drygt i Skåne. Fått träffa massa fina vänner, hänga lite för mycket med familjen, druckit massa vin, besökt olika delar av de fina Skånska sommarställena och haft det .. helt underbart

Förra helgen spenderade jag med min Emma, Ingrid och Cece i Båstad och hade det helt fantastiskt skönt med perfekta utgångar, sol och strand och massa fint. Veckan har jag umgåtts och varit bl.a på Lilla Torg med Fia, vilket var 100 år sedan.. Den här helgen dedikerades till Falsterbo och NOA festivalen, där vi såg Tingsek med sin stråkkvartett, Daniel Adams-ray med sin fantastiska outfit och sen skulle vi se Sahara Hotnights och Looptroop men den värsta blåsten och regnstormen tog det ifrån oss och vi lämnade Skanör med frusna tår och trötta ögon..



Jag har fått se min Kalmas perfekta lägenhet, Fias gulliga hund Enzo och mormors efterlängtade balkong, jag har också fått hänga med mina kusiner, Robin på bilden nedan (starkare än Pippi) jag har haft shorts och mina fantastiska nya skor på en sandstrand i 8 plusgrader,  jag är helnöjd.
Nu ska jag snart suit up för att sticka och dra upp min bror ur soffan och försöka göra något av min dag, ikväll blir det söndagsmiddag på Grappa i Malmö, redan hungrig..

Puss på er, och tack för den bästa semestern någonsin







D A N S K E R

http://streetlooks.dk/
Tryck på länken och se vad fint! Dansk bloggare som tog foto när jag jobbade igår

y o u n g h e a r t s , r u n f r e e

Jag hade tänkt att jag skulle göra en riktig blogg-grej och fota alla outfits som jag packar ned i min resväska men det blev pass.
Istället så tänker jag dela med mig av våran uppstyrda Söder aw vi hade förra veckan. Vitabergsoarken, en engångsgrill och fint sällskap så skapades det harmoni!
Den fina bilden är tagen av Dennis, men eftersom han inte, trots att jag tjatade tog någon bild med min kamera känner jag att jag har all rätt att ta denna från honom.
Packning står på schemat, och trots att alla är ute och festar och har en gemytlig afton känner jag mig ganska lugn och harmonisk av att vara ensam hemma, lyssna på Young hearts, run free och packa, dricka juice och längta
Idag började jag 12, likaså imorgon och jag ska ta en lång promenix innan jobb imorgon så jag känner att jag aktiverar mig lite innan ev bodyflashes på stranden i Skauune. Så fina människor, sov gott

INFÖR

Det känns i min mage att det börjar närma sig..
Båstad med mina fina, Skåne, Lund och Genarp- min fina familj. Allt känns som en stor godisboll i magen och jag kan knappt vänta tills min tiodagars semester börjar!
Vad som också börjar närma sig i små mini steg är Augusti, och allt vad det ska innebära. Way out west, förhoppningsvis roadtrippin och lite semester till.
Allt jag har i mitt huvud är Jonna, och alla de andra såklart. Men allra mest Jonna. Den som alltid tar ens rygg. Som skulle backa en fastän hon tycker att du har på tok fel och egentligen bara vill dra. Då stannar hon. Min Jonna. vilken jäkla pingla!
Tråkigt nog den enda bilden jag tagit på henne den sista tiden.. Ska uppdatera den efter min Skaaune vacation
Idag gick jag upp med tuppen och stack till jobb från vackra Vasastaden redan vid 07.20, med en alldeles för snygg och varm man bredvid en blir det väldigt tufft att lyfta rumpan från madrassen och gå upp men guud vad härligt det är att vara uppe på morgonen. Brukar liksom aldrig känna på den känslan, men man känner sig sundare på något sätt. Som att man är duktig för att man inte sover när solen är lagom varm, alla är på väg och man har en kaffe i handen. Driftig liksom
Imorgon är det på det igen.. morgonen alltså. Morgonstund och jobb tidigt, så nu inväntar jag Falk och tvätten som snart blir klar ska hämtas, sen är jag done. Väldigt done

STOCKHOLMSSOMMAR

För ett år sen.. då besökte jag denna stan och tänkte att jag aldrig ville flytta här ifrån. Och nu är jag här. Med så fina människor runt omkring mig.
Den här helgen, har lik som förra varit super. Min man och jag återbesökte "Hjördis" för övrigt ett riktigt dåligt namn på världens restaurang. Man sitter i gungstolar, solen mot dig och vi drack öl och vin innan vi lagade massa mat hos mig
Söndagen vaknade vi, och gick på brunch med Asplundarna, Erik och Linn. Fina ni!
De fortsatte Söndagshänget medans jag gick för att träffa Emma, tog lite för mycket kaffe och avslutade med en väldigt snabb inom Cos där jag äntligen fick tummen ur och provade en klänning jag sett på massa tjejer. Egentligen ville jag prova en vit, men det slutade med att en mörkgrå hängde med till provrummet. Där den också fick stanna.. Kanske ett misstag då den var på 50 % rabatt.. Jag har köpstopp
Kortare fram, lång bak och bara jättefin
Nu blir det fisksoppa och sen Falk, trevlig kväll på er Puss
RSS 2.0