STOCKHOLM




UNDERBARA STAD.
Jag känner en klump i magen av att jag måste lämna underbara människor, och underbara ställen så snabbt. Men jag hoppas verkligen jag får komma hit väldigt snart igen. .

Sitter och funderar på vad vi ska göra av sista kvällen, då det blev en väldigt trevlig avslutning på en underbar dag igår är vi lite trötta idag. Gamla stan, Pride festival, Skansen och Uuunderbara Acne butiken på Norrmalmtorg har vi hunnit med bara idag. Igår gick vi på stan i flera timmar, åt lunch med Z´s vänner och sen körde vi runt och kollade lite. Vasastan för Acne Archive hann vi självklart också med! Nu känns det som en mycket lyckad helg och vi har hunnit med båda turism, fest och shopping på de fåtal timmar jag spenderat här.

Dock! glömde jag kameran både första dagen och igår kväll, kanske bäst..
Men lite bilder från gamla stan gick jag, slottet och Z i solen. Dom ska jag ladda upp imorgon när jg sitter på den lääängsta tågresan hem till Lund. 5, 40 h. Ångest.
Nu: mysig och oklar kväll väntar, PUSSS

On the train 20:21

I Linköping...

Trodde då aldrig att en tågresa kunde vara såhär lång.. 5 timmar från Lund, så är man i Stockholm. Härligt.. Har fjärilar i magen, och är superexcited!
Jag började dagen med en liiten men effektiv (För fias del) shoppingtur. Mötte upp Jens och Martin när dom skulle käka och sen hängde Kalma också på, mycket trevligt. Lagom stressad då det var en timma kvar tills tåget skulle gå, och då skulle jag hinna med att duscha, packa ner mina grejor och också ha en sån där liten stund då man tänker på allt man verkligen inte får glömma. Nåväl, hälften glömt och aningens  sen blev det en skön löptur till stationen då jag såg att jag inte bara var i tid tan i goood tid. Ungefär en haltvimma, nice.

Ser fram emot en helg i Stockholm med världens finaste människa,

Puussss

FRIDA 22 ÅR

Äntligen kom Frida ikapp, nu är vi lika gamla ett tag till.. Grattis igen min älskade blondin.




Helgen fortsatte på samma spår som förra veckan, upptäckten av Skåne. Vi tog oss genom en genväg på 58 min till Åhus för att tillbringa kommande timmar i ösregn och 13 grader kallt. Fia, Emelie och Anna spelade handboll med ett gäng tjejer de tränat när de var yngre, hur kul som helst att kolla på och vi hejade som aldrig förr jag och Hanna.
När det var dags att åka hem ville nog ingen hem ensam så vi slog ihop oss, hyrde film drack vin och tog oss till Fellini för orangea shottar och sen myntha för att senare komma fram till att vi nog behövde sova lite. En fantastisk dag!

Söndagen vaknade jag av pappa som ringde (alldeles för tidigt) för att vara ratslös och ville till Ikea. Så vi drog, och kom tillbaka till Lund med en micro, gardiner till mitt vardagsrum och massa god mat från Ikea food, haha. Jag kunde handlat allt. Pannkakor, flädersaft choklad.. mmm.

Idag är det sol ute och jag ligger i soffan och ser film och väntar på att tvätten ska bli klar.. Ooh. Vill hitta på något! Får se vart dagen tar mig. Ha en bra dag! PUSSS

(Jag saknar dig Bolle)

ÖSTERLEN





underbara Skåne.
Jag och Frida har tillbringat dagen, inte bara i Kivik utan på Stens Huvud, café Annorlunda, Simrishamns stränder. Är trött i ögonen efter en perfekt dag, men väl värt det. Kan inte förklaras med ord så vackert Österlen är. Då det är andra dagen denna veckan jag är där, känner jag mig inte längre som en turist

Kvällen avslutades i trädgården hos mamma o pappa för grillning och vin, mums.
- Nu: sova, för imorgon ska vi se Fia spela handboll i Åhus och då vankas det tidig morgon och maaassa kaffe!



sommarmorgon



En underbar dag under Öresundsbron, i vattnet i Billebjer i bilen på Revingehed. Victoria och jag, har alltid roligt, och jag kommer alltid hem med en underbar känsla i magen av att ha skrattat hela dagen.

Imorgon blir det Kivik med Frida, upp tidigt för att ha hela dagen tillsammans, ska bli underbart. Vi smed planer medans vi drack vin på Myntha igår och kom fram till mycket bra grejor, ser fram emot imorgon!

PUSSSS

19:00.. Varmt

http://www.youtube.com/watch?v=fxKH_9nEQAI

Jag har tillbringat de senaste 6 dagarna med finaste Z. Underbara 6 dagar som innehöll Emma på St torget, Parken för mys med böcker o tidningar, Österlen och även lite Båstad.
Jag ville aldrig att han skulle åka hem.

Igår kväll åkte jag till Malmö för att träffa Millis och middag på Lilla torg, underbar kväll med mycket nostalgi, nu sitter jag och väntar på Frida som snart är på väg, och under tiden ska jag vila lite.. Har tillbringat dagen med Jonna i Helsingör. Havet, sol glass och lunch. Jätteskön dag!

Här är bildbevis på att jag har världens finaste människor runt om mig, PUSSS














TO THE BEACH

10:30, På väg att sticka till stranden.
Hoppas på en riktig överraskning idag, kan bli riktigt bra. Kanske idag händer det?


Puss till pappa som kom hit igår, du är bäst

W/F 10


Kjol och skinnjacka, livsfarliga från Acne har anlänt. Vi pratar inte vilka jackor, och inte vilka kjolar som finns, utan riiiktigt underbara sådana. Bildbevis krävs



Kjolen är lik en dröm, en dröm man kan hitta i en second hand butik. Men då skulle ju förvisso inte känslan vara densamma. Måste ha, thats it.

Jag är sånöjd med gårdagen, då den slutade ed Sol på Fellini och vin på Hercules med Z kunde jag inte önskat mig bättre ledighet. Brillorna och långkjolen åkte på



Ikväll blir nog bara lugnt. Ska sitta framför min nya fläkt som min mamma just kom förbi med, henne måste man ju bara behålla, PUSS älskade mamma.

14:26

http://www.youtube.com/watch?v=kdAjcMi7GWg

LIPS!

ÅÅÅH, är såå gla att jag hittat www.eleven.se
Too faced från Sephora har gjort en lip plumber som verkligen funkar! Jag roffade åt mig det sista dom hade i butiken i Marbella, och redan nu börjar det ta slut.. Tar det på mig varje gång man måste vara jättesnygg, eller om man har en dålig dag, works every time!



Jag laddar för en ledig Fredag, då jag äntligen ska få träffa Z. Känns som en evighet sen, äntligen..
Börjar dock med en mindre trevlig prövning. Först läkaren med ögonen sen träning, det sistnämnda inte så hemskt! Mamma och jag ska sen ta oss till Fields i Köpenhamn för lite shopping. Vädret är ganska dåligt och jag hade velat sova i solen en hel dag, men det slår aldrig fel! Allti när jag är ledig, vägrar solen att skina.




- Ser fram emot sista jobbhelgen innan semestern, och att mysa med pappa på golfbanan och kanske till och med få prova spela?
Trevlig helg, PUSS!

Båstad, vi kom, vi såg, vi åkte hem. Ses nästa vecka!

Åh vad underbar vistelse med Laura, Cesse och min älskade Emma i Båstad, snabb.. men ack så bra!
Födelsedagsfest var på schemat och efter smärre förseningar kom vi iväg från Lund vid halv sju.. Väl framme och incheckade tog vi ett glas vin (eller ja.. frågar du Cesse tog hon nog 6e glaset nu) och sen var vi på väg.
Perfect night







(Hoppas inte Cessisch blir arg för att jag lånade hennes bilder lite, PUSS!)

Min morgon började idag lite väl sent.. Skulle möta Fancy 08.30 på NESTA men mötte henne istället en kvart senare i mitt sovrum med sömnen kvar i ögonen.
Bruce cruze tog oss till Nova, där vi tillbringade resterande timmarna av dygnet, en härlig dag!
Vi avrundade med sushi, i sängen.. där jag stannade.

Sov gott, Pusss

THE BEACH

Åh vilken uuunderbar dag. Underbar helg!
Vi följde med Emma o Martin till Lomma för att åka ut med Martins båt, väl ute på havet låg vi och solade och åt brie ost i några timmar tills det var dags för glasspaus. MUUUUMS
En sväng till där jag var med om en nära döden upplevelse på en väldigt snabb båt. Jag och Emma låg längst bak och kunde bara hålla i varandra, herregud. Vi klarade oss.. Avslutade kvällen med grillning på Skolgatan och nu, film.

På Tsdag är det dags för Båstad, och jag har räknat ned tills dagen kommer ett tag. Har planerat att låna Fancys klänning från Acne med mockafransar, får se om jag hinner få den. Annars blir det ngt nytt, har kollat in  en stass på Topshop som kan bli jättebra också, en beige lite kortare klänning.

Pussss till Cesse Emma och Laura, ses på Tisdag!

If you´re for real and not pretend, hang with me

Slutar inte lyssna på Robyns nya album. Kan knappt vänta till de 2 andra som snart är här!

Den här veckan har varit den konstigaste på väldigt länge, började i Söndags med att åka till Nyköbing Sj Danmark. Där var jag min bror och hälsade på mamma och pappa o deras vänner tills Tisdagen. Dags för jobb igen på Onsdagen, och väääldigt svårt att lämna lägenheten med massa kärlek liggandes kvar i sängen. Torsdagen blev jag snällt medbjuden på drinkar och massa skratt (och gåtor!) på myntha. Sofia och hennes vänner Kimmie och Bianca var helt underbart mysiga..

Igår efter jobbet kom Jonna och hämtade mig och vi stack och åt, sen (och innan) cosmos på min nya balkong. Underbart.. Slutade på Herc där jag dessutom fick träffa Frida

Har en bild från Danmark, och sen en mycket fin bild från pappas dator som han gärna ville att Jonna skulle få se,

PUSSS pappa







RSS 2.0