UTKAST: 26 APRIL 2010



Helgen har varit helt perfekt!
Fredagen slutade efter ngra glas alldeles för gott vin hos mig på Myntha, därefter Lukas penthouse liknande lägenhet för "sköna lirare" och Corona , haha. Tog oss till T-bar och dansade tills det var dags att sova. Vaknade med lite ångest över att jag lovat Fancy att stå i kö till Dansen biljetter till karnevalen, men det ordnade sig till slut. Morgon blev till förmiddag och jag mötte upp Tom Jonna och Emma på frukost på Piccolo, hur länge sen som helst! Efter detta tog vi oss till Malmö för att prova ut nästa Acne kap. Oh vad fin den är, snart min!



Efter en shoppingsväng cch glass i solen var det dags för en dusch, vill inte lukta usch, stå högt i kurs. Kul..
Baja päron och Cider stod på menyn, och kvällen blev en (tokig) bra kväll.. Lite märklig kanske, innehöll bilflak till Tegners, maaaasssa skratt och dansande. Jonna och Emma gjorde min kväll.

Söndagen var seg och mysig. "Lunch" / middag på Myntha och sen film och massa godis.
Idag vaknade jag med maaassa migrän IGEN och kommer fram till varje gång att jag aldrig vill vara med om detta igen. Men senare på eftermiddagen mådde jag bättre så då blev det mat och promenad så nu mår jag suuperbra och redo för jobbet imorgon!

Z är på väg till Stockholm och också på väg att bli väldigt vuxen, det är jag väldigt glad över och det gör mig stolt som ingen annan vad han lyckats åstadkomma. Duktiga du..

Gå in och kika påmin nya favvis, PUSSS
http://www.urbanoutfitters.co.uk/New/icat/new

UTKAST: 22 APRIL 2010

- allt det hopp jag hade, har nu försvunnit. Dagen har gett mig insikt i framtiden mer än vad jag kunde ana, och nu är jag säker att jag måste jobba hårdare än vad jag någonsin anat för mina drömmars chans.


Jag har bestämt mig för ett par brallor nu. Dom är supersnygga men inte mig alls, dom kommer bli det. Jag ska bära upp dom med stolthet. Nu när de snart ska sluta snöa kan jag kanske använda dom utomhus också.
Det är alltid på sluttampen ja bestämmer mig för att jag behöver vissa grejor. En byxa kvar, den är min!


Väntar med spänning på Acnes nya modell Flex.http://shop.acnestudios.com/shop/women/jeans/flex-icon.html Hög midja, smaaala ben och suuupersnygga tvättar! ÅÅh, its the perfect jeans! It´s a must have! Finns på hemsidan redan tror jag men jag väntar tills dom kommer in i butiken så jag kan prova dom ordentligt. Wow, längtar!
- Mina pistol short börjar släppa lite undertill, gick liksom långpromenader i snöberg i vintras utan att tänka på att det var skinnsula, så nu blir det en tripp till Olles skomakeri igen, han är bäst! Med mig ska jag också ta ett antal fler skor som behöver rustas upp till nästa höst- det är perfekt att fixa nu när våren (?) snart är här och man inte behöver alla stövlar och kängor som ligger och förtvinar..

Imorgon: Fredag, sedvanlig kaffe på NESTA sen en 10-20 dag innan jag får träffa Jonna. Älskade.

Nu: Duscha, sen är jag off to bed! Nattis, puuss

ROBYN

TELL ME WOULD IT MAKE YOU HAPPY BABY?

http://www.youtube.com/watch?v=3vfLvZCdT9g

UTKAST: 19 APRIL 2010

JAG ÄR LYCKLIG.

Jag har varit ledig idag och hunnit med massor! (om ni undrar så är jag numera student och är inskriven på Malmös nation, sweet)
Vaknade kl 04.56 av en mystisk människa som säger sig vara min vän från gymnasiet. Hm, det vetti katten. Mysko tjej i alla fall, sluta ring. När jag sen sovit ett tag var det dags för skräddarmöte, men huvudvärk blev migrän och blev kräkningar, så det blev att ligga kvar tills jag kunde öppna ögonen igen. Nu känns det suuuperbra! Dagen har jag tillbringat dels med Emma, den lilla mysungen gör mig väldigt glad. Vi solade, drack kaffe och handlade grönsaker och äpplen hos favorithandlarn. Alltid lika glad när man går därifrån för det är sååå billigt och sååå goda grejor!


Ikväll
ska bli ännu godare, förhoppningsvis.

På Onsdag är det tänkt att mamma ska åka till Manhattan, hon och hennes tre syskon på en resa tillbaka till "memory lane" säger hon. ha ha. Oavsett är det väldigt sorgligt för det verkar inte bättre än att de får stanna hemma, jääääkla askmoln. Nu är jag riktigt trött. Dags att sluta nu SAS.

Har hittat en ny hemsida som jag ALLTID glömmer bort namnet på, så varje gång jag vill gå in där tar det timmar innan jag luskat ut det, så nu har jag bestämt mig för att skriva ned det här nästa gång jag kommer på det, så kommer det alltid stå kvar.

Nu ska jag duscha och fixa håret, var ett tag sen jag la ngn som helst tid på det. Håll tummarna flr att mami kommer till NY på Onsdag, nu är trots allt Fancy på väg hem och Zolle hemma så nu är det sista som ska fixas också. Hopefully hopefully. Kärlek till mamma, som är det bästa jag vet. (Och snyggast)



Frida, den glada av mina vänner. Hon är mer än hälften i närheten av sin dröm. Det kommer hända. Som en väldigt god man en gång sa " Goda ting händer goda människor"

Utkast: April 16, 2010










TO SLEEP ON


http://www.youtube.com/watch?v=scLcUfhd2kY

Nostalgi på mycket hög nivå. 


 


Top of the morning to you.
Jag vaknade med längtan efter juice, och i kylen fann jag den. Brämhults
-
det är Jonnas fel att jag aldrig mer kommer dricka billig och vanlig juice. Nä´ä. Numera kommer jag få lägga ungefär 10 procent av min lön på färskpressad juice från himmelska Brämhults. Åh vad gott.

- Idag har jag beställt ett par brallor, Filippa K är det. Riktigt fina, och beiga! Hoppas på att de är liiite ljusare än på bilden, men jag är helt säker på att jag kommer älska dem oavsett! Svåra att tänka på, för som den här lilla tjejen har dom på sig tänkte jag mig inte alls. Tänkte ett skärp och dra upp dom längre i midjan, tror det blir mycket finare.
Nu vill jag sova.. Men väntar en stund, så jag blir riktigt trött och somnar i soffan, det är mysigt. Mycket mysigt.
Pusss
(Tröjan jag har på mig är spons från Zolle, han ville jääääättegärna få tillbaka låna den till mig)

Utkast: April 14, 2010


SOL SOL SOOOL




Innan ni somnar, lyssna på Brother Ali på länken nedan..

http://www.youtube.com/watch?v=lsPaYZ26Cw0 

Sov gott, Pusss


Jag är så glad när det är ljust och varmt ute, allt blir så mycket enklare!
Vaknade efter att sovit i typ 11 timmar och började städa, diska och tvätta, riktigt duktig! Efter det och en dusch mötte jag upp Frida för en kaffe i solen, helt underbart! En liten stund känns tillräckligt om jag bara får vara med dig. Underbara du.

Har riktig huvudvärk över Acnes randiga långklänning, har försökt hur länge som helst att få tag på den och nu är den helt borttagen från hemsidan, får nog ge upp.. Funderar på att be Maria på jobbet att sy upp en långklänning. Kan väl inte vara så svårt? Och jag vet exakt hur jag vill den ska se ut! Mm, får nog styra upp det där!

Nu när klockan börjar närma sig 10 har jag rensat ytterligare i min garderb och bestämt mig för att ta det hela ett setg längre. Nämligen ta högarna med kläderna från min gömma under sängen och verkligen slänga dom!
Nästa gång jag är ledig kan jag med gott samvete shoppa upp lite nödvändigheter till min nya tomma garderob. Något beiget vill jag ha, ett par shorts eller en klänning. Sen vill jag också ha ett par snygga höga kilklackssandaler.. Acne har ju ett par, tuuusan att jag inte är snuskigt rik, då hade jag gjort den här rensningen betydligt oftare. Den översta bilden på de beiga shortsen hittade jag på Asos.com och den undre är från Acne..
http://shop.acnestudios.com/shop/women/shoes/maya-2-s-s-10-31810.html

Summer´s around the corner


Home away from home, Nyköbing





Snart är det faktiskt sommar. Och jag har fortfarande inte min semester planerad in i minsta detalj, det gör mig lite besvärad! En semester med en resa, en semester med föräldrarna i Dk huset, en semester med bara sovande i min säng med nya täcken? Ja.. Kanske.

Gårdagens uppstyr blev vin och pizza på Fellini, i sällskap med Carl och Fredrik och Fia. Mm, god pizza och gott sällskap som vi slog oss ner vid. Det slutade med ngt konstigt rosébubbel hos mig och en sväng till herkules, ja, en helt fantastiskt trevlig kväll och så oväntad! Ikväll blir det annat, då blir det Malmö med Emma och det ska bli otroligt befriande att bara komma från Lund för en kväll. Har kommit fram till at´t jag rör mig för lite utanför denna stad. Ikväll ska bli underbart, och Emma.. Saknar henne!

Gå in och kolla i Acnes nya blogg på deras hemsida, www.acne.se just do it.
Nästa höst kommer bli galen, med pälsar och skinnjackor, jag hade paxat en redan!

Nu efter en sväng på stan med min bror och mamma, lite lunch och kaffe i sol. Är ja trött. Och jag har nu tvätttid så jag tar denna stund till vila.. Så jag återfår krafter till idag och IMORGON. Mums.
Puss

To sleep on

http://www.youtube.com/watch?v=Ev-vokl1Hqw&feature=related
Sebastian Wijk

www.risemilton.com

Omskyltning

Dagens bravader, äntligen slut. Pusst vilken dag! Jag och G var på Spirit redan vid 9 idag för att få upp nya vepor till skylten, det gick sådär men vi lyckades till slut! Skylten är (typ) klar och temat är student, bilder kommer imorgon.
Slutade 6 men stannade en stund för att sätta dit dom sista detaljerna, men bara för det missade jag bussen. 2 ggr! Förstår inte hur jag lyckas.. Efter detta tänkte jag, "ja, men då går jag väl. Fint väder och jag har varit inne hela dagen" ja.. promenerandes genom stan och väl hemma ska jag ta upp nyckeln. Den är på jobbet. Morgonen började med att jag glömt min mobil innanför dörren hemma, så utan mobil och pengar fick jag snällt gå till Fellini och låna telefon och käka lite pizza i väntan på G med nycklar och bättre tider. . Pusst!

Jag ska störta in i duschen och sen ska jag sooova. Upp tidigt imorgon, ha en bra dag imorgon. Hoppas på sol!
Puss

Chloe Sevigny

Stilikonen Chloe Sevigny, kan vara världens grymmaste figur. Inte bara som skådespelare men också modehuset Chloés egna musa. Förbannat snygg oavsett, och jag vill hitta butiken på nätet som säljer hennes kollektion, butiken ska heta Blackmarket och ligga i Stockholm, men jag hittar ingenting någonstans. Kanske därav namnet?

Jag ska köpa See by Chloés väska hos oss i alla fall, en sjuukt snygg kameraväska med en tofs. Tofsen gör allt! Jag planerar att använda den varje dag, så jag känner att det är en väldigt bra investering!




Idag är skylten strippad och redo för "Student" tema, ska jobba hårt imorgon för att få den klar så jag hinner fota och lägga upp här. Stor skylt och svårt tema tycker jag, men Gustav är där och hjälper mig så det går nog hur bra som helst!
Väskan ska ju absolut få vara med på en hörna, den är väl perfekt till studenten? Finns hos osspå Spajrut, så kom o köp!
Nu ska jag duscha, sen ska jag sova. Ladda krafter inför morgondagen och för att träna, men först! Kolla vad jag och Fancy hittade på stan! 

CLEANINGOUTMYCLOSET

http://www.youtube.com/watch?v=Q39n9zbc12I




- Ett riktigt ryck ska göras i min garderob den här stundande (?) helgen.. Jag ska släppa alla moderskänslorna till konstiga skor som aldrig kommer användas och slänga alla håliga t-shrtar som jag tycker är så FRÄCKA.

Den här helgen har varit så otroligt lång. I Fredags spenderade jag alla soltimmar möjliga utomhus med Frida. Eller ja.. Vi käkade lunch på Storget och sen tog vi bussen till Nova för att besöka Mediamarkt, superkul ställe. Verkligen.. Min intention var att inhandla en dvd, men det slutade med att Frida handlade skal till sin Iphone, bra jobbat av mig! Lördagen var det jobb, och det var mycket trevligt då det kom massa fina människor och hälsade på. Söndagen skulle innebära fest så denna jobbdag blev aningens längre.. Blir ju alltid så när man längtar till något! Anna och hennes vänner firade 25 år, och det var en rolig kväll med mycket hattar. Idag har varit väldigt konstigt. Jag vaknade sent och började direkt tänka på pannkakor.. Efter ngra timmars väntan på dessa bestämde jag mig för att locka hit mamma och pappa på lunch så att jag skulle få ngt i min tomma mage. Det funkade! En lunch senare och efterlängtad matkoma blev det en tupplur och sen tripp hem till Jonna för solarie och mat, mums

Denna dag, då jag varit trött och lite bekymrad har jag mest gått och tänkt på hur mycket bra grejor det finns att köpa som kan styra upp en heloutfit.. Som snygga halsband, skor, strumpbyxor osv. Jag har idag kommit fram till att det inte ska vara bara svart och enkelt utan jag ska Piffa upp varje dag med någonting. Det ska bli mitt nya jag. Inge mer trött och tråkig utan bara snygga grejor som man blir glad av.. Ett typexempel på piff måste ändå vara armband. Känns som att alla fattat grejen och har olika armband och snygga detaljer varje dag. Ska absolut följa denna våg.

Gå in o kika på Nelly.com efter Rachel leigh´s armband.. Finns på Kit i v.hamnen, suuupersnygga armband.! Det första är från R Leigh, det andra från J.Dauphine. (Märket finns på Spirit också, där hon gjort ett colab bara för butiken. Suupercoolt armband, hittar ingen bild.)



Puss

EASTER

Hello easter bunnies.
Idag har varit.. förvirrande. Jag har köpt en sjukt snygg top på Topshop som jag måste lämna tillbaka för den ser så fel ut på mig, istället ska jag köpa dom här http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=198495&parent_category_rn=198488&productId=1646168&langId=-1 och ha hela våren.. Nude, helt rätt. Men nu har jag inget att ha på mig på den övre delen av kroppen imorgon.. Köpte en svart lång klänning på Hm som är underbar, men so ´m jag inte vet passar till detta tillfället.. Anna ska ha 25 års fest med sina vänner och det är "Huvudbonad" som tema.. Köpte ju en Malene hatt för ett tag sen men jag vet inte. Tänkte ha en sjal som jag knyter på ena sidan, och så höga skor. Mittemellan? Måste få inspiration!

Jag har jobbat med Eric Maria och Gustav idag, och tillsammans har vi försökt locka kunder in i butiken. Lite tomt på Nova idag, firar folk påsk egentligen? Cyklade på 5 min till Mormor och fick påskägg och pussades med min superlilla kusin Sam, så mycket påsk för min del. Jag är nöjd




- Jag är helt säker på att det inte bara är jag som är besatt av Acne, men jag tror jag har en sjukdom. Jag drömmer typ Acne. Jag har ont i magen för jag får inte tag på bikinin som kommit upp på hemsidan. Den är liksom helt underbar.. Undrar hur jag ska bota denna sjukdom? Skaffa vänner och göra ngt av min Lördag kväll? Hmm.. Kanske.

Efter att jag målat om naglarna 2 ggr och kollat genom garderoben 155 ggr så inser jag att detta kommer leda ingenstans, lika bra att jag ringer Jenni och sluter upp med hennes gäng och dricker vin.
Glad påsk-pussar.

RSS 2.0