2 0 2 5

Jag är, som Katarina hade sagt- semi nöjd med mina Jeffreys. Precis som jag tänkte.. och fasade
Jag använde de i Lördags och som tur var vart kvällen roligare än skorna. Dom är väldigt sköna men man ser ju dem överallt, och det är ju sådär kul.
Tur att jag köpt andra fina skor den här säsongen som väger upp!
Till något annat, och betydligt mer väsentligt. Min bästis kommer i helgen, min mamma. Carin, en fin människa.
Jag längtar så det är svårt att ta sig genom dagarna utan henne. Vi ska bo på hotell och ha en underbar helg tillsammans. Kan knappt vänta!

Zozan

How do you know?
You just do
Jag älskar, älskar dig

BLACK ATTACK!

img_4005 (MMS)

BLACK ATTACK!

Saknar sommaren. Ge mig lust att vänta in ...

img_8408 (MMS)

Saknar sommaren. Ge mig lust att vänta in hösten!

m a r c y r i n g s

Jag ligger inne med sån jäkla brist på inspiration för tillfället. Jag saknar alla mina fina ringar som jag köpte från M Jacobs förra sommarn, saknar fina saker i min garderob. Har ingen lust att ha på mig något som jag äger och knappt något jag inte äger heller. Är jag den enda som känner såhär typ en gång i halvåret?

SÖNDAG, BAJSDAG

OJ vilken dag. Efter mysig middag med Mimmi Kajsa och Rebecka igår så bestämde jag mig vuxet för att passa på utgång och gå och lägga mig. Ändå är jag jättetrött och älskar att Emma står och lagar mat medans jag ligger i soffan, henne borde man betala för att ha i ens hem!
Imorgon är jag ledig, och ska träna, njuta och förhoppningsvis hämta ut rätt färg, rätt storlek på skorna fr Nelly. Lite mög måste jag ge dom, först fick jag fel storlek på Jeffrey skorna jag beställde. Sen beställde jag nya, och då kom de fram i fel färg. Med tanke på att de första skorna kom till min skriva adress i Lund och de andra blev försenade är jag rätt trött på dom, hoppas inte dom tar tillbaka presentkortet dom så snällt gav mig som kompensation, men dom är sämst!
Håll tummarna för rätt skor imorgon, ha en trevlig kväll nu Lovies

Freeee

Ok, att vara ledig två dagar mitt i veckan, är lyx. Helt klart!
Jag tog tag i massa tråkiga saker igår och idag sov jag länge i Zozans säng och nu kom han hem för lunch. Lasagne rester sen igår, mums.
Senare ska jag och Kajsa på Pilates, sen ska jag med Acne till Nobis för "Höst drink" very nice.
Nu tillbaka till free mode, mjukisbrallan är på, nu kör vi

Fancy

Har massa fina bilder på fina tjejer fr helgen. Här är Fancy, som för övrigt har världens finaste lägenhet.

WEEK..END

Bjuder på Lördagens, (tack vare Fancy) s outfit. Denna bar jag till Tegnérs och hade en fantastisk kväll.
Fick träffa Jonnas kille Johan, som var supertrevlig! Jonna, Fancy, Johan och jag fortsatte efter middag till Tomegatan för vin sen vidare till saknade Tengan
Söndagen då firade vi lilla Stellis, foton av henne har jag 100 av och måste välja ut lite annars blir det error.
Nu ska jag lägga mig bredvid Zozan och titta på Pluras kök, puss

LITA

Hon har äntligen anlänt. Lita.. Jeffrey kan sina grejor när han gör den snyggaste skon (okej överdriv) i vaaarlden i sparkling SILVER!
Down-side är att jag fortfarande är skriver i Lund och de ska hämtas upp på Stora Södergatan inom en vecka, the UPSIDE är att jag är i Lund över helgen och kan få ha dem på mig snart snart snart..
Jag sitter aws på tåget och har det lite.. långtråkigt. . Ingen svarar när jag ringer och det verkar som att mina vänner kör någon slags utfrysningsmetod,gillar inte alls detta. (Kan bero på att jag har noll täckning men vem vet)
Jag har nog kollat genom alla bloggar som är värda att läsa, och har också försökt kolla konstiga videor men jag har lite problem med just buffringen. SJ har lurat mig på 90 kr för att jag ska kunna koppla upp mig hela resan men internet stänger ner hela tiden, bra deal.
Ska få krama alla mina fina tjejer den här helgen och hela min famiilj.
På Söndag firar vi Stellis 1års dag, och det är inte vilket paket som helst som väntar henne.. ! Ska lukta på hennes vaniljhud och ta vara på varje sekund. Nu: sömn.. Hörlurar, godis och en illaluktande man bredvid mig-nice

http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/art/221893/sanna/

FINALLY! TACK CAROLINE!

20110906

Gårdagens..
Fortfarande hes så ingen hör vad jag säger, jag blev servad oxfile med kantarellpasta igår av älskade så nu känner jag mig friskare.

T O D A Y ´S

Första dagen efter sjukan började ju tufft men gick hur bra som helst. Särskilt när man jobbar i en butik som säljer Sveriges snyggaste kläder. Smäck
Nu- outgång deluxe.

Inspo 3

Det här är mitt senaste inköp, höstnytt nr 1. Känns som en superinvestering!

Svart lack, mocka på sidorna och lång axelrem.Fr Myrorna

S I C K D A Y II

Usch och fy för sjukdagar..
Man har ingen ork till något, och det enda man gör är att tänka på allt. Bra som dåligt, jobbigt som kul.
Jag bestämde mig igår i alla fall för att fixa till något och jag köpte nytt silvrigt nagellack som i mina ögon är perfekt.
Nu ska jag försöka styra upp klädhästen som ockuperar hela lägenheten och försöka styra upp lite garderobsyta till stackars Emma, numera ser det ut såhär.. Får försöka få till en tjusig efterbild sen.

L E M P I C K A

Idag har jag varit sjukis, som tur är har jag Emma som finaste roomie som tagit med mig på promenix och vi har ätit soppa. Jag sitter och trånar efter Lempicka Velvet, inte så jävla konstigt
RSS 2.0