SNAAART...

snart är jobbmarathon slut, och idag är jag inte människa
Kom hem från jobbet, slet av kläderna och på med comfy-clothes när jag stack på visningen.






Hindi

Hindi Zahra- stand up..  Vackra kvinna, vackra låt.
http://www.youtube.com/watch?v=YI2XuIOW3gM tryck på länken och lyssna titta ut på körbärsträden!



nu, visning! Wish me luck!

Me and my girls

Men alltså, toklängtar jag eller vad!?
Efter timmars telefonpratande är jag nu än mer pepp på Lund, Valborg, sol och mina fantastiska tjejer!















Tack för att ni finns

http://youtu.be/-3a2qoyONVA

Måndagstrött



Jag känner psykiskt och fysiskt slut.. Spelar ingen roll hur mycket jag sover, hur mycket sol jag får se eller hur mycket kaffe jag får i min kropp. Mitt huvud säger stopp nu, snart dags för vila

Idag kom jag till jobbet och kände att jag behövde något nytt, så jag köpte denna fina! Blus med mocka detaljer över brösten, så egentligen behövs ingen bh men det är till att rekommendera- love it!

Nu ska jag vila lite, det är Grease på 4an!!!! OMG!

Cykel



Idag har våren, solen, strandgatan och vattnet gjort att jag förstår vad nästa inköp bara måste vara, en cykel! Lika snygg som Chloé Sevigny ska jag vara och en korg där bak. Våren, ta mig!

Nu stundar det snart ledighet. Mina ögon svider och trots att jag bara är på min 6:e dag så är det nog insikten att jag har 6 kvar som gör mig helt slut- efter regn kommer fantamig solsken! På Fredag åker jag mot staden av städer. Home is where your heart is.

Nu- Juno, kommer du ihåg den bästìs? Bio and candy. Lovely

Long Friday








2 saker som gör mig glad denna långa Fredag. Aw med Dennis och mina fina kollegor, och mina bruna Pixel. Mina finaste skor och dom gör mig 3 meter lång, de tackar vi för. Happy easter friends

Påsk

Glad påsk och trevlig helg, nu blir det jobb jobb jobb och inget annat kul inplanerat över huvudtaget, känner mig väldigt liten i den väldigt stora staden den här helgen.
Snart ses vi Lund.. Puss

I´m so green

Ja då var det de här med de gröna byxorna. Av inget slag är de nödvändiga eller ens lite användbara för min del, men jag fick dessa gröna fina byxor av min underbara mamma när hon var och hälsade på. De sitter helt perfekt och de gör att jag känner mig snygg.. och grön.



Nu till något betydligt viktigare, biljetten till Lund är bokad över Valborg, kvalborg efteralborg lalalborg osv.
Stannar till Tisdagsmorgonen och sen på Fredagen efter, den 6e Maj-då mina vänner åker jag och min snygga man till BARCELONA!!

Imorgon ska jag besöka Acne Archive i Vsastan för att prova den mest fantastiska bikinin till vår lilla minisemester, längtar så jag spricker!
Men först.. 11 dagars jobb i rad till. Hej Norrmalmstorg, godmorgon godmiddag godkväll. Tur jag trivs så bra!
Nu ska jag åka längre ned i sängen och slumra in till en kvarglömd Beck-film, thank god för den
Sov gott, puuss!

Rabbit (heart) Florence and the machine

http://www.youtube.com/watch?v=BgodBa3pyzU&feature=player_detailpage

Till era själar, en Söndagskväll
Sov gott puss

simple



Nu har jag varit och besökt Bondgatan, kanske en framtida lya- who knows. Käkade en glass också. Okej 2.
Nu ska jag gå längs med vattnet in till stan tänkte jag, nu börjar jag känna mig riktigt trött på soffan.

Puss

11-04-17





sjukt konstigt.. Skrivit 3 inlägg den här veckan som aldrig läggs upp. Nu hoppas jag på detta i alla fall..

Jag ääälskar min skjorta, den är vit, den är tråkig och klassisk men fantastisk!! Jag använder den lite för mycket och måste därför variera den lite, så jag satte på ett band.
Den här helgen har jag äran att ha fina Fia uppe i Stockholm, och det har inneburit restaurang besök, med tapas igår och liten utgång som eskalerade och blev en stor utgång. Tji på mig idag .
Nu skiner solen, jag vill bara gömma mig under täcket men ska ta mig i kragen och gå och träna
Nästkommande 12 dagar hittar ni mig på Acne Norrmalmstorg, där jag ska jobba, andas och leva tills det blir Valborg och jag ska till LUND!! Saknar alla mina fina, snaaart ses vi!

LÄGENHETS-HETS

Detta inlägget ska enligt direktiv av Dennis bara handla om min lägenhets-panik. Ingen vanlig panik utan börjar-du-prata-med-mig-om-boende-blir-jag-vit-i-ansiktet panik.
Jag behöver en lägenhet i Stockholm, och ska jag vara ärlig har jag inte råd med att vara kräsen, så nu ber jag för andra gången alla mina läsare att uppmärksamma detta problem, och hjälpa mig med detta!

Jag kanske ska starta en fond? Rädda Sanna fonden, inte alls omoraliskt.
Jag letar varje dag, varje minut på blocket, hemnet, tidningar, så det är tips bara ni vet något annat jag kan göra.
Tack som fan

-helg

Nu jäklar ska det mysas. Mamma, pappa Tom är snart på väg och denna helg ska bli lite av en mjukishelg. Ska bara pussas och kramas och ha det helt underbart i solen.

Jag och min pappa alltså, vi är som tvillingar. Jag backar alltid honom när han retas med mamma, och detsamma gör han för mig. Vi blir lite av ett team mot resten av familjen. Gud vad jag saknar dig kom nu!



Nu ska jag försöka dra på mig några fashionabla kläder och känna mig lite snygg. Har en ont-i-huvudet-dag och jag känner att jag vill känna mig snygg, frääääsch och trendig.

Ha en bra Fredag! Våren är här!

Nr 200

Mina nya bloggadress 200:e inlägg. Grattis bloggen!

I present får den, en dagens. Nej, två dagens





Mina nya fina skor, Hydro sue, nya vida byxorna som jag vill booo i, väskan som jag hade räddat från min brinnande lägenhet vilken sekund som helst och skjorta. Kände mig inte som vanligt idag och jag gillar det! Varje dag ska kännas som idag, som att man är ny liksom.

Nu har jag snackat med Frida en stund, min fina vän sen underbara tonåren och skrattat hysteriskt så jag måste sova.  Vill först säga en sak bara. Läängtar vädlit mycket tills min fina Fia och hennes fantastiska mamma kommer upp så vi kan kramas, DS. (Love you)

21:12





This one need no words


The kåk

Åh vilket léende jag vaknade med idag. Förutom huvudvärken så kan man faktiskt leva med den här obotliga tröttheten om man bara tänker tillbaka på gårdagen som var så kul. Kåken är numera mitt nya sommarhäng känner jag.Tack Linn och CO

Imorgon börjar en ny vecka, och jag ska vara så duktig den här kommande veckan, jag ska spara pengar och träna och känna mig som en bra människa. Jag ska älska varje sekund av solglimt och ska ta vara på varje sekund. Det här pga min stress av att jag kanske blir tvungen att lämna denna fantastiska staden om bara 2 månader. Den som har en liten kontakt, hur liten som helst- se mitt rop på hjälp och hör av dig om du kan styra upp en bostad i Stockholm fr den 30 Juni, eller tidigare. Jag vill inte behöva titta tillbaka på det här som att jag inte tog vara på tiden här om detta skulle bli fallet, så nu jäklar kör vi! Love love love


Om en vecka kommer mamma pappa och storebror Tom upp på besök, och inte ens en vecka senare får jag (förhoppningsvis)träffa Jonna min älskade bästis. Detta ser jag fram emot såå mycket!
Imorgon ska jag ta upp min nya väska också, och känna mig hur snygg som helst när jag går till jobbet. Det ni!

Nu, en liiiten powernap
Puss

spring!

Idag har jag jobbat, haft liite bakishuvudvärk fastän det inte alls blev särskilt blött igår, haft fruktansvärt ont i fötterna av mina underbart snygga skor, och ligger nu i sängen med datorn och mat för att få tillbaka mina krafter och återfå nya.
Tänkte bjuda på 2 dagens. En på en snygging vid namn Dennis och en på mina nya snygga byxor!





Sen har jag en liten smygbild på min nya väska som kom häromdagen, har bara fotat lådan då jag ännu inte velat ta sönder den där nya fina känslan av att lägga ned sina saker, nycklar, allt man behöver i den nya. Det ska bli en ceremoni och en festlig tillställning av detta imorgon, tills dess- håll tillgodo


Den här veckan, eller ja.. främst nu för ett par timmar sen, känns det som att våren är på väg och jag börjar känna mig levande igen. Nu kommer jag börja sakna Lund obeskrivligt mycket, Fellinis uteservering, Mynthas, och stortorgets.. Mm..

Jag har haft en mycket bra början på denna helgen och fortsätter i samma anda med Linn ikväll, mycket trevligt.
Ha en bra kväll alla fina, PUSSS

RSS 2.0