LAST MONTH..

Förra månaden när jag, Emma och Malou hade lunchdejt och gick en sväng runt stan, så haffades vi att två söta människor som skulle starta en streetstyle blogg. Detta är resultatet.

Inspiration dag 1.

Jag har fått en ny kategori här på min älskade blogg.
INSPO
Här kommer bilder för inspiration upp, häng med
jag vill ha silvriga klackar och randigt som mormor hade på sina skjortor i sommarhuset

ps...

Mina Jeffrey Campbells är på väg.. Dont tell mama

Pwalk..

Var just på världens längta Pwalk.. Det var egentligen inte meningen då det vankas Cardiocore ikväll, men jag gick liksom.. Och gick. Kom typ till Gustavsberg, bestämde mig för att vända- gick vilse.. Hamnade vid Skanstullsbron som tur var, för sen hittade jag hem. Lycka!
Nu ska jag försöka övertala Z att gå till Grappa med mig ikväll och äta Italiensk mat och krypa hem av matkoma.
Laters!

LAST FRIDAY NIGHT

En vecka sen jag och min syster hade den jobbigaste kvällen i våra liv, och jag känner precis som hon mig helt tom.
Hur vi ska hjälpa vår syster genom livet utan den hon håller närmst kommer bli svårt många gånger, och vissa gånger kännas som att det är omöjligt att sätta sig in i hur hon kan känna sig, men man vet en sak. Det är nu hon behöver alla sina vänner bredvid sig, och det ska hon få ha tycker jag. En tanke, eftersom det är 60 mil till dig. Om en dryg vecka tar vi oss igenom nästa fruktansvärda steg, och då är jag bredvid dig. Jag älskar dig Fia

Det går inte en dag nu utan att jag tänker på hur bra jag har det. Hur glad man ska vara för de människor man har runt sig, familjen, vännerna och pojkvän. Det är för sällan man kniper sig i armen och påminner sig själv..

FRE, LÖR OCH SLUTLIGEN DEN TUFFA SÖNDAGEN...

Fredag dag tillbringades i fint sällskap på stan, Filippa, Henning och Henke var på Stockholmsbesök och jag hängde med på stan lite, fick låna min rommies fina Whyred jacka-love
Kvällen av Fredag var vi på Papas och käkade alldeles för mycket, slutade på Kåken och hade en väldigt bra kväll. Tack Kajsa och Mimi, ni är fina
Lördagen jobbades det, och för att fira att man överlevde detta så gick vi till Riche, käk och injiudan till hemmafest. Detta säger man ju aldrig nej till så vi åkte med Mackan och Gustaf till Tegnérlunden och hade världens kväll.
Söndagen då.. Upp o hoppa till jobb.. Detta blev frukosten.

ON THIS THURSDAY AFTERNOON

ELLER NIGHT..
Sitter och räknar timmarna tills jag kommer till dig, tills jag får krama dig och tills jag får säga till dig att jag är här nu och känna att jag gör någon nytta. Kan inte ta bort något, men göra systerlig nytta.

När ens bästa vänner har det svårt, eller ens pojkvän har det jobbigt, eller när ens föräldrar är ledsna. Då känner jag mig helt lönlös. Helt förlorad och helt fruktansvärd. Jag vill ta bort din smärta, och det ni går igenom, det kan jag inte. Men jag vet att den sekunden jag får vara nära dig, kommer jag blunda och låtsas som att allt kommer bli bra.


Jag älskar dig Fia. Och jag är snart hos dig.







H E Y K A N Y E

Nu har vi en kväll kvar, det är Kanye, Kajsa kommer och allt är helt underbart. Jag fick se Prince med min egen prins igår så man kan inte klaga på livet i Göteborg..

W a y o u t f e s t

R O B Y N

IKVÄLL ÄR HON VÅR..
vi är peppade så vi spricker, hey ho let´s go W o W!

GÖTLABORG!

Vi har nu anlönt efter tre dagar och 130 timmars bilkörande. Tur att jag hade trevligt resesällskap vid namn Emma F Och Alexandra, toppen!
Nu ska vi trasha Radisson blue sen dra och kolla på "Those dancing days" som blir första anstalten på vår festivalhelg
Happy night

södertugg

Idag har jag och Emma upplevt livskvalitét på Söder, Muggen för lunch, Judiths second hand för bästa shoppingen och Götgatan i sin skönhet.
Nu ligger vi på sängen och väntar in tvätt som två riktiga roomies, och jag längtar tills hon kommer upp för gott!
Ha en trevlig kväll, snart snart snart, WAY OUT WEST!

E v e r y d a y c o u n t s

Till min Fia, och till Christina Underlund. Till David, till alla runt omkring er och i ert liv- ni är de starkaste själarna jag träffat.
Jag träffade Fia när hon och jag jobbade på Nova båda två. Hon på Bianco och jag på ICHI, vi sågs varje dag men inte förän vi upptäckte att vi hade gemensamma vänner började vi ta kontakt med varandtra. Strax efter att vi först hade träffats och umgåtts ett väldigt litet tag, hände något som gjorde att vårt band stärktes än mer. Fias olycka gjorde nog oss alla starkare och alla som känner henne vet vilken resa hon gjorde och gör.. Nu är det ännu en svår resa som gör livet svårt för denna underbara familj, och jag önskar alla kunde ta en liten bit av sorg ifrån dom
En dag i taget, eller hur syster

S E C O N D S . S E

Kolla in mina 3 lovies på www.seconds.se
Micheal Kors, Jet set bag. Black
Mc-jacka från Topshop i khaki färg
Marc By marc Jacobs väska med grönt foder

GIVE

http://www.lakareutangranser.se/timme

DO IT..

B R O W N W I T H O U T S U N

Vit som ett lakan är jag, trots att Stockholm levererar solsken och 100 grader varje dag. Sen hände något när jag är ledig. Som att någon känner detta på sig och vill retas. Jag ska gå och köpa mig en tub med orange smörja imorgon så att jag lyser som er andra i era fina sommarben till helgen.
Kan knappt fatta att jag ska få lite mini-semester till och åka till Göteborg för way out west!
Jag och Emma ska antagligen bila dig och hon är snäll och låter mig sova på hennes hotellrum, nu är jag taggad!

Vad som också gör mig sjukt exalterad är att Emma, miin finaste Emma kommer upp i helgen och förgyller min tillvaro med hennes snygga face! Äntligen ska vi få hänga här uppe när jag är ledig, feeett!!
Nu ska jag gå in till Zozan och ge han en stor puss och sen ska jag gå och köpa glass med fruktcocktail. Cock tail.. konstigt ord! Sov gott!

29 - 03

Den här helgen har jag spenderat med min familj. Det allra närmst ditt hjärta du vet. Vi lånade cyklar på Lördagen och cyklade runt i Skärgården i 3 timmar, käkade lunch i form av livets mat som Zolle hade sagt.. Röding med västerbottenost puré och smörstekta kantareller, hur gott låter det? Det var nog min bästa lunch någonsin, utsikt över havet, mamma pappa och jag mitt i solen..
Sen cyklade vi vidare och efter ett tag satte vi oss i kungsan för vila och att planera upp kvällen, som för mamma och pappa slutade efter middagen på Riche och som började där för mig och Z, vilken kväll. Helt perfekt.
Efter frukost och dusch på Söndagen gav vi oss ut på stan för lite shopping, och jag hittade världens finaste skor. Av någon anledning är de på jobbet så jag ska lägga upp sen!
Efter jobbet igår träffade jag upp Helsingborgs Natalie och vi satte oss på Lisapåtprgets granne ch drack alldeles för mycket mat och åt god osttallrik, härlig oväntad kväll som slutade på Gärdet, fina Natalie..
Nu ska jag snart börja jobba, först frukost och dusch! Puss
RSS 2.0