L E F T O V E R S

'
I brist på andra bilder bjuder jag på outfiten fr Acnes fest för nån månad sen. Hittade dom i Photobooth mappen och hade typ möglat..
Idag är jag ledig och började dagen med migrän, kroppens sätt att säga ifrån att jag sovit för länge antar jag.
Gick upp, sprang en runda, gjorde ett youtube pass och nu har jag käkat lunch och städat lite.
Kvällen bjuder på pojkväns-häng med Zozan vilket ska bli väldigt trevligt.
Jag älskar att börja veckan med ledigt, ganska skönt va?
PUSS

R I S E

Hade nya RISE på mig igår, skinnkjol och ärmlös vit skjorta. Detta fick fortsätta på kvällen också när vi åt middag med Asplunds, sjukt god middag och mysig kväll!
Idag har jag mäklarassat och jag fick t.om beröm av den snygga mäklaren! Tänka sig..
Nu, tvätt middag och städ. Good girl

SILENCE DOESNT MEAN YOU´RE FORGOTTEN



DENNIS GAV MIG DURAN DURAN SOM BÖRJAN PÅ MIN DAG
HAPPY BDAY TO ME!

e n o u g h

playsuit
Efter 4 dagar i Z´z säng är jag redo för jobb. Eller jag tror det i alla fall. Jag saknar alla mina fina Acnemänniskor och det ska bli så fint att se dom imorgon. jag bjuder på Höst måsten då? Känns väl bloggigt och lämpligt.
Slut på depp, dags för superpepp.
Jag och Katarina har gått all-in på nykter och nyttig och ska återigen vakna till liv den 3e då vi ska på Kareoke fest (liite osäker på stavningen av kariåki) så jag antar att vi ses då.. December that is , haha

H E R O

Lyssnar på världens kanske bästa låt, förutom Baba o´riley såklart.
Vaknade tidigt och utvilad bredvid en mysig man, tog mig hem till mitt Söder och fixade med lägenheten och nu väntar jag på att bli upphämtad av dagens första häng. Ikväll blir det inflyttningsfest GRANDE hos min gulliga Katarina, och vi ska sticka och handla allt som behölvs till detta lite senare när jag är tillbaka efter uppdrag nr 1.
Puss till dig mamma, jag älskar dig. Och jag saknar dig!
Lund

My house

My house, My rules My pleasure. Den 17e gör Donatella entré! Wait for it!

A I R P O R T

Det känns som att denna helgen varat i 5 minuter, jag har inget att säga till om. I´m going home oavsett.
Jag har haft en fantastiskt långhelg med massa fina människor, och det känns skönt att veta att det bara är en månad tills nästa gång jag sitter här på flygplatsen och ska få kramas med mamma och pappa igen.
Klänningen är levererad och var jättebra, så nu är jag lättare packad till denna resan, vilket gjorde att jag kunde få en lite varmare jacka med mig tillbaka till Stockholm så jag slipper frysa ihjäl. Skönt.
Vi ses i Stockholm, Puss!

S K Å N E L A N D

image description
image description
Jag har försökt ladda upp det här inlägget sen jag satt på planet, men nu känns det inte så aktuellt.
Jag gör ett nytt, outfiten är i alla fall reseoutfiten. Och jag har kommit in i en modesvacka tror jag för jag kör samma kläder varje dag. Fransar, skärp, avklippt och urtvättat är det enda som lockar när jag sätter på mig och jag känner mig inte alls inspirerande för mina kunder. Nästa gång ska jag be dom komma tillbaka om en månad när jag kanske hittat tillbaka.
Jag är i alla fall i Skåne, Lund , Genarp. Hjärtat av Sverige som min pappa hade sagt och varit helt seriös. Jag älskar min pappa, för att går i tron om att det verkligen är så det är. Hjärtat av hela Sverige är i Genarp.
Igår så vaknade jag med Fia och Enzo i sängen och vi kickade igång tidigt då Fia skulle till jobbet och vi skulle köra henne, träffade Frida för frukost, (där vi gick förbi Macaron butiken, slå det Stockholm!) Kim och Stellis för lunch i Malmö och sen middag hos farmor med halva tjocka släkten. Vad jag saknat hemmagjord mat och lilla farmor.
Kvällen igår spenderade jag, Kalma, Johan, Tom Fia i Lund, supertrevligt.
Idag har vi firat pappa och pappas bästis (kusinernas pappa) med brunch som vi körde och införskaffade imorse och som blev väääldigt god. Så.. nu ska jag äta middag hemma hos mamma och pappa sen ska vi se film och mysa hela kvällen. Imorgon är sista dagen för denna dagen och jsg ska dokumentera varje sekund.
-Jag har 48 nya bilder bara sen i Fredags, mestadels på Stella. Fick välja ut de bästa

H A P P Y F R I D A Y



Glad Fredag alla fina.. Ni gör mig glad

11.11.11

Imorgon är det den beryktade lyckodagen. 11.11.11, kyrkor är fullbokade för bröllop, resor är bokade. Och jag, jag åker till mitt älskade Lund, Genarp och Skåååne. Ska få träffa alla mina tjejer och hela familjen. Jag längtar ihjäl mig!
Jag tror att det är precis vad jag behöver, en weekend ifrån Stockholm, jobb och allt vad det innebär. Kommer bli fantastiskt!
Förra helgen var hektisk, mycket fest och lite sömn- denna veckan har jag fått betala för det och känns som att jag hade kunnat somna på plats var som. Jag vill gärna bjuda på  på bilder fr FÖRRA veckan. Jag är sämst på att blogga. Borde börja läsa böcker istället
Lördagens details

D E P P D A G

Jag lyssnar på deppmusik och tycker lite lite synd om mig själv för att jag är lite bakis trött idag.
Gårdagen var minst sagt spännande och innehöll som vanligt mycket överraskande moment. Med tanke på sällskapet kan man inte vänta sig annat.
Kvällen i ära firar Linns´s Jennie sin födelsedag men förfest och vi ska dit alldeles strax, ska hoppa i kläderna efter min lilla nap och dra!
Ha en kul kväll människor, I am

T o d a y s

Efter att kommit hem från jobbet på grund av total järnbrist eller något slängde jag direkt av dessa och hoppade i mina ullstrumpor och mjukisbrallan. Innan denna snygga outfit hade jag dessa fina på mig
Pollock twill, Pencil Grey
Lauren Knit, AW10
Sensational W, SS11
Hallå! Halo AW11

Gamenight!

Haft världens bästa kväll med Mimmi och Kajsa, ett Xbox och två rödtjut!

Today's

På buss nr 2 till jobbet, bussen där alla verkar vara ute efter att skälla på mig. Åkt 2 gånger med hörlurar och fått höra hur jävla högt och hur jävla irriterande det är att sitta bredvid mig. Hur känner dom sig när dom går och lägger sig! Idioter. Idag ska bli en bra dag, kan vara för att jag hittat mitt saknade skärp som kom tillbaka till mg igår som detta känns som en perfekt dag.

RSS 2.0