DAY 9

Åh herregud vad jag ska göra en lista!
Postitivt med Lund:
Det finns ingen risk (eller i alla fall minimal) att man halkar på en spya i tunnelbanan
Det finns minimal risk att man åker fel så in i helvete och inte har ngn aning om vart man ska
Det finns typ ingen risk i världen att man får be om ursäkt för att någon ANNAN går in i dig

Ja, det var de. Nu har jag spytt galla över den här underbara stan och konstaterar att fördelarna ändå väger över, oavsett vad.
Min dag på jobbet har varit bra, och det känns mer och mer som mitt jobb och inte som ett ställe jag besöker rätt så ofta på sista tiden. det är bra
På vägen hem köpte jag gröt. Förbannade gröt som Maria åt igår och som såg så gott ut. Det var så gott faktiskt.

Jag saknar alla er, så himla mycket där hemma, och kan försäkra er om att jag snart kommer hem för massa pussar och kärlek.

WEEKEND

HEJ DAGBOKEN.

Jag har haft en himla lugn helg, hade jag fått veta det i början på veckan då jag hade all världens energi med mig så hade jag fått myror i brallan. Men den har varit väldigt skön. Jag lagade mat och läste massa i Fredags, jobbade igår och avslutade med supermys i form av film och massa chips i sällskap av Z, hans bror och hans tjej. Superskön Lördag och jag vaknade och vart helt utvilad, skönt. Bättre fest nästa helg förhoppningsvis!

3 e dagen på jobbet igår kändes bra, och varje dag känns som att det bara blir bättre och roligare!
Idag är första dagen jag känt av ensamheten här.. Vill ringa alla mina fina, men vet att det bara kommer bli jobigare då, så jag kom hem från Z, la av grejorna, tog på gympadojjor och började gå runt. Jag gick och gick och gick, och kom hem nu för en stund sen, jag hann med att gå till ett ställe här på Söder som är en restaurang, men också en ekologisk/utländsk/marknads butik.. Alltså, jag har ingen aning om vad man ska kalla den, men jag fick hänga med dit en gång när vi vart och käkade med Zolles vänner, och jag älskade det direkt. Så jag gick dit och handlade massa goda saker med mig, vandrade vidare i jakt på en videobutik som jag hittade typ en mil därifrån. Så nu är här uppbullat med massa mat, godis filmer och tidningar.. Mums!
Står i valet och kvalet om vilka skor som ska bli nästa inköp, vill ha ett par höga, ganska bekväma och svarta. Jag går och klappar på lite olika varje dag, men favoriterna är dessa



Jag är säker på att jag kommer bli väääldigt nöjd med vilka som! Återstår att se vilka..
Nu ska jag läsa mina tidningar sen är det film, The Blinds side med Sandra Bullock, ska vara heeeelt magisk.

På återseende bloggen, pusss

Swedish Hasbeens+ Hm

Jaså, inte nog med att Kling snyggingen ska göra en wonderful kollektion med Hm, nu ska också mina darlings Swedish hasbeens få en Hm kollektion, nu i sommar!


Ja, den här dagen hade jag liiite mer energi. Gud vad jag är trött i huvudet, somnade som en stock efter första dagen på jobbet igår, och känner att det börjar svida lite i ögonen och sängen ser väldigt lockande ut idag också.. 2a dagen på nya fina jobbet känns bra, och mycket bättre än igår då det bara kändes som att jag samlade information som till slut tog lite musten ur mig. Det är lite problemet med mig, jag blir liksom full på nya saker, intryck och info, så jag till slut blir väldigt trött!
Jag hoppas att jag kan köra järnet imorgon och visa Stockholm vad jag kom hit för! (Nej.. ingen hybris varning, bara pepp. Okej?)

Jag vill shoppa allt, allt allt nu förtiden, har inget problem med att jag köper för mycket eller pengarna tar slut, för när jag vill ha för mycket, ja då köper jag ingenting till slut och blir lite snål nästan. Vill förnya både håret och garderoben, men vill vänta tills alla vårgoodisarna har kommit då man kan välja och vraka helt!
Jag behöver inspiration till snyggt hår, vill ha lite ny färg också tror jag.. Dom här slitna topparna jag fick förra gången syns inte riktigt längre, så jag kanske ska förstärka det lite.. mm..

Nu är det film, har fått på ljudet på dvd:n, så nu kan jag titta på film när inte Svt1 visar ngt väääldigt intressant!
Alla party folk, ha en kul kväll. Tack för mig, nattispussar (särskilt till min man, som är så nära mig now days, bara en buss bort!)

COFFEE




Jag har börjat dagen på Café Nero i Vasastan med frukost, i sällskap av sötaste Hanna. Efter en mysig kväll hos Z var det en underbar morgonpromenad ner till Cafét, fick dessutom hälsa på i Hannas butik, Te huset Java från Lund. Köpte Husets blandning som jag nu njuter av i min underbart söta kopp som jag fick av mina favoritkunder fr Spirit, er kommer jag sakna!

Ska försöka ta mig genom den här dagen levande. Har träningsvärk i heeela kroppen och varje rörelse gör ont. Kajsa är heeeelt sjuk och har bara "lite träningsvärk i magen" ... Mög.

Imorgon gäller det! Första dagen på Acne, håll tummarna allihopa! Nu ska jag äntligen ta tag i grejorna här, alla kläder ska få en plats att vara på och alla lådor ska dumpas. Hmmm.. kan bli körigt.
Ha en underbar dag i solen!

Godmorgon!

Hej alla fina, vaknade med ett leende på läpparna och gjorde presskaffe, tittade på nyheterna och började dagen lugnt. Hade en underbar kväll igår med Z, tur för mig att han är så nära.
Idag ska jag och Kajsa hitta ett Sats som är bra nog att skaffa kort på, ligger ett inte så långt härifrån som vi ska testa om en halvtimma, är redan trött innan jag ens börjat träna. Sen ska vi till Niti gritti (kanske helt fel stavning.) mcket fin butik som Kajsa visade mig i somras, väääldigt trevlig.
Ska försöka hitta en frisör idag också, hann inte med att klippa mi innan jag åkte och vill verkligen ha lite kortare hår. Lite sådär störigt halvlångt har jag tänkt mig. Väldigt urtunnat och nästan på gränsen till stripigt.

Jag ser fram emot en ny dag och allt känns väldigt bra än så länge! Stockholm välkomnar mig väl..
Ha en bra dag alla, puss!


Stockholm



Jag är framme, bilen är återlämnad på Avis och jag har sovit första natten på Katarina bangata. Jag känner mig redan lite som hemma då frukosten blev på Hylands hörna precis nedanför mig och dom var supertrevliga och fick mig att känna mig välkommen. Mig och mamma såklart.

Dagen har vi ägnat åt att åka runt i Stockholm och kolla olika ställen jag måste veta . käkat lunch på Tures, tror det var det godaste jag någonsin. Efter några glas vin traskade vi vidare i jakt på en gryta. Det blev rosa karameller till min fina burk istället. När jag väl kommit in i lägenheten, mina saker är (ÖVERALLT) och jag fått mig egen lilla touch, så känns det såå mycket bättre än känslan jag hade i magen dagen innan vi åkte upp. Då ville jag mest kräka. Av ovisheten och av att inte ha någon som helst aning om vad jag kunde vänta mig av varken Söder eller lägenheten. Hittade en pizzeria som gjorde sjuuukt bra pizzor bara ngra timmar efter ankomst, bra kaffeställe idag och har dessutom kollat upp vart jag ska ta den läskiga tunnelbanan. (Jonna, jag tror jag överlever den.. TUR!)
Nu sitter jag och längtar och väntar på Z, ska laga mat och titta på alla mina 3 tv kanaler, ja man kan inte få både snygg man och massa kanaler. Nu vankas det dusch i mitt suuuperfina badrum, kommer duscha hela tiden.

Puss på er alla. Kan knappt vänta tills jag får visa er min nya söderlya!

OLYCKSSYSTER

Inventering, snortidigt på jobb (och jag sov ändå en timma för länge) är så trött. All min energi går åt att vara förväntansfull och lite nervös över flytten. Och fan vad det närmar sig, det är faktiskt inte okej att jag talar om det i varje inlägg. Men tills någon protesterar fortsätter jag.

Lyssnar på Lisa Ekdahls album Olycksyster och känner mig som 17 igen. Parken i Köpenhamn, vilka känslor, vilken kväll och vilken underbart utflippad och väldigt konstig Lisa. Men gud vad jag älskar din röst, känner mig mellankolisk (stavning, rätt?) och lite utsvävad.
Läser Columbines blogg frenetiskt och önskar att jag hade modet att bara klippa av hälften av mitt hår så det ser sådär "jag-bara-gick-upp-ur-sängen-såg-ut.såhär-då-snygg" så vill jag ha mitt hår. Tunna ur det och klippa av ngn decimeter, ska ske!! Kanske t.om innan Stockholm, så jag verkligen känner att ett nytt liv börjar där. I alla fall är snart de fina lexington handdukarna mina, ska köpa lite Voluspa ljus hos oss också och inreda riktigt mysigt i min nya Söderlya.
Tänk vad bortskämd av snygga människor och framförallt snygga kläder. Kommer ju få dra mig från jobbet varje dag!

Snart är det dock Fredag, och innan flytten ska vi mysa och ha lite avskedskramar tillsammans, detta är nästa sak jag längtar till. Fredag, vänner, vin och Tbar, sistaste på ett tag.. Mums.

Dig kommer jag sakna. Sakna så det gör ont i mig.



Puss

ELIN KLING

Elin Kling för HM. Jävla grej alltså, nästa år är det jag? eller..


Idag myser jag med Frida, och senare är det Kalma och jag som ska suga ut myset ur varandra. Sista vecka, sista dagarna i Lund känns väldigt konstigt.

Det känns overkligt att Sanna ska lämna oss för storstan, det känns nästan som igår då jag och Sanna cyklade runt i lilla Genarp och köpte glass men krossad choklad. Vi hängde bakom Konsum på kvällarna och tyckte det va coolt att man skulle vara hemma senast halv elva på kvällen. Så många minnen har vi tillsammans och många fler kommer det att bli. Stolt som tuppen är jag över min Sanna. Du kommer klara detta galant! 

Love you!

/Frida den 10/1 2011

Pil Pil

Do I need words?



Tapas med Jonna efter jobb, rejält tryckt stämning på restaurangen stundtals, men lätt värt det. Vår älskade pil pil är hittad
Efter en lååång dag väntar nu mycket sömn, sen frukost på Kafferosteriet med Carro och Fancy följt av en hel dag av roliga saker, bl.a ska jag träffa Sofie som jag ska hyra lägenheten i Stockholm av, ska bli mycket trevligt! 


PUSS

MOVING


Sjukt. Det är inte förän första flyttlådan är packad som jag verkligen inser vad det är jag ska göra. Det känns underbart, men helt jävla ihjälskrämmande. (ihjälskrämmande?)
Jag har haft den bästa Söndagen på väldigt länge, vaknade av nyhetsmorgon och frukost i sängen, sen till lunch kom mamma och pappa och överraskade med massa lunch och goda saker, promenad med kaffe i solen med Jon och nu snart väntas mys, klippning och middag med vackra Jenni och Fia. Dagen kunde inte varit bättre.

Imorgon är det inventering, niiiiice. Tidiga morgnar är verkligen min grej. Jag vaknar inte på hela dagen och när dan är slut och jag ska sova är jag zombie. Ska bli underbart..
Nyårshelgen har varit minst sagt händelserik, då nyårasfton var fantastiskt kul, god mat härliga människor, så blir man så besviken när det slutar helt fel. Och det gjorde det. Men ack, livet går vidare och de som hänger sig fast vid slutetoch inte kommer ihåg början på kvällen får ju göra det. Det jag ska komma ihåg är hur jag försöker äta 15 st salta pinnar på mindre en minut, utan ngt tt dricka och svälja allt medans 5 pers sitter och tittar. Det gick inte. Men jag försökte in i det sista, jävlar vad jag imponerade! Vad jag också ska komma ihåg är tolvslaget med Jens, Alexander, Danielle, Fia, Emma, Jessika, Magnus och Rebecca. Tack för denna kväll Micke och Linda. Perfection!


Nu:Middagslagning, på menyn PIL PIL!!!! och sen ngn slags tjofräs. Viktigast är ändå pilpil.. Mums!
PUSSS

RSS 2.0