JULEGAVER

Åh, nu sitter jag här på golvet och slår in alla fina paketer. Frusna tår och världens största leende på läpparna.
Imorgon är det julafton, och pappa ringde nyss för att säga att oavsett vad som krävdes, "om jag så måste hyra en lastbil dockan så kommer jag och hämtar dig!" för att jag ska komma hem imorgon. Det känns bra o tryggt.

God jul bloggen.
PUSSS

NEW YEARS


Såhär vill jag se ut till nyår. mm.

MUST HAVE

Jag har nu kommit på mig vad jag absolut skulle önskat mig i julegave. Så har jag en önskning till, så är dessa på den! See så fina, klassiska, och asgrymma. Hittade en sjukt bra hemsida som säljer de för lite över 1000 kr!
http://www.sunglassesshop.com/solglasogon/ray-ban/3026-large-aviator/guld-l2846/12328.aspx




 
Ray-Ban 3026 Large Aviator Guld L2846
Idag är den 2a sjukdagen och jag känner att det börjar bli lite lättare att andas, och stå upp. Bra framsteg
- Imorgon ska jag få hänga med Stellis och Kim, då får jag hoppas att jag är helt bra. Annars blir det inget med bebisgull.
Typ en månad kvar till flytt, och jag har redan börjat så smått att i tanken packa och förbereda mig. Återstå att se vem som blir tvungen att hjlpa mig släpa upp allt till vackra Stockholm.
Nu, Project runway repriser.. Älskade sjukdag .
PUSS

MÅNDAG

Vip rea på Spirit och jag är sjuk. Det gör nästan ont, då de här dagarna är de roligaste jag vet.. Mög

Idag är det inte många dagar kvar till julafton, och jag längtar allra mest tills jag vaknar på julafton, mamma ler med hela ansiktet (Hon älskar julafton, och hade helst av allt firat det 4 ggr om året) man liksom går runt med en mysig känsla hela dagen och bara mår bra. Sen är det den 25:e, och då ska jag minsann träffa en trevlig tjej vid namn Sofi som bara styr upp hela boende situationen i Stockholm och räddar mig totalt. 26:e sen.. Mmm.. Jag får pirr i hela kroppen, och blir helt varm. Min man kommer, och stannar i flera dagar. Lyckost mig. Ja, julen kommer bli bra. Igår vart det födelsedagsmys hos mormor och jag fick träffa Stellis igen. Underbart söta unge! På Onsdag ses vi igen, då ska jag lukta på dig i flera timmar!

Ja.. Då vart det inte många dagar kvar på Spirit Stores. Lämnar den fantastiska butiken och drar vidare på nya äventyr i Stockholm, på fantastiska Acne. Jag kommer sakna alla, hur mycket som helst. Och jag kommer vara här varje gång jag är ledig, men är ändå lite vemodig inför det här. Blir ett jobbigt avsked, men guuuud vad kul med ngt nytt!!! Jag längtar så jag spricker!

snälla ge mig vardag

Den här helgen alltså... Firande av .. livet? i Fredags med Jonna. Slutade såklart med tequila som är så underbart äckligt, och massa härlig dans! Lördagen kämpade vi oss genom lite julklappsshopping, lunch på Stortorget och sen var det dags igen. Emmas bday firades med massa snygga girls och vin. Efter singstarsång och mys gick vi till Tegners och smet om en sväng till Myntha för att se om det fortfarande fanns kvar typ. Och det gjorde det, Fia Jens Danielle var där med Anton och Rebecca och vi slog oss ned.
Underbar helg, men min hals och kropp säger nu ifrån, och jag behöver sömn.

En Månad kvar tills jag lämnar Lund, och en dag som denna känns det inte alls illa.

Tack för mig. Rehab
och pepp för Vipdag på Spirit imorgon, 30% på allt. Dont miss

Puss J
Hämta 201012179...jpg (30,9 kB)

WORK

Hard work på Spirit idag. Gustav o jag är på lunch och tittar på när de andra sliter. Underbart.

- Min nya roomie vill jag introducera, hon heter Fancy. Hon är underbar. Och se denna bilden, man vill äta henne



Kvällen igår blev helt underbar. Efter att ha kräkts av migrän mesta delen av morgonen bestämde jag mig för att vara hemma och vila, men sen vankades det mat med Fia och jag mådde mycket bättre. Torsk med kokt potatis och bacon massa goda saker, det får bli lunchen nu, hör sen! Puss

ROBYN

Tittade på Svenska hjältar innan och storbölade. Sen blev jag glad, för då kom den här snyggingen in på scen

http://youtu.be/ZxY5GQTveLw

20101213, Lucia!

Idag är en mycket bra dag. (Förutom att jag försov mig och stod naken i badrummet när Frida kom) så hann vi med en långlunch och snacka genom allt viktigt och framförallt allt oviktigt. Jag saknar henne alltid.
Ikväll blir det jävlar träning och det i massor. Ska man med Fancy o träna så får man vara beredd på en eventuell sjukskrivning dagen efter, men det ska bli kul!
Vad som också ska bli kul, är att träffa Emma för kaffe om en sekund. Snart hennes Bday, och jag måste köpa en suuuperfin present. Mm. 

-  idag har jag dessutom tagit ett major desicion! Är mycket stolt och mycket glad att mitt hjärta gjort sitt val! Nu kör vi!

Massa kärlek till min mamma som ger mig energi och kraft, men framförallt är den största optimisten på denna jord. Undrar varför jag inte fick ärva denna ådra. Puss älskade mamma. Och du! Här är en  bild på hur jag ska ha min garderob, undrar om ni känner igen den.. hmm... Den ska bli exakt så fin.

carrie_closet.jpg

Jag borde ha en punktlista här. Så att jag kan berätta allt utan att bli såhär förvirrad. Nästa blogginlägg får bli en punktlista, med en dagordning och en sekreterare. M.
Hejdå

SNÄLLA TOMTEN

TOMTEN, GE MIG DENNA I JULKLAPP. VACKRA SKAPELSE FRÅN TOPSHOP

Gold Shimmer Jacket

SÖNDAGSLUGN

Konstigt med Söndagar hur alla människor har vilodag. Jag är trött, fastän Fancy och Carro bara underhöll mig med sushi och film, tidig kväll och ändå vaknar man och bara .. shit, Söndag. Vad trött jag är

En klump i min mage verkar inte vilja försvinna, dags att ta tag i saker o ting. Jonna ska hjälpa mig med detta och vi ska dessutom äta mysig middag tillsammans, så nu ligger jag bara på soffan och väntar. Mums
Dagens tips får absolut bli en helt vanlig, helt underbart snyggt fall, tisha. Från badampababaaaa Acne
-i vitt, beiget eller blaaack hos Spajrut. Nice




Ska försöka ta igen missad sömn inatt, sen imorgon är det Fridadags och mys med Emma. Gillar lediga Måndagar, lugn start på veckan..Puss

BRUNCH

Breakfast blev lunch, brunch.
Ser fram emot att Fancy ska bli klar efter en mindre försovning, finns det ordet? Annars kom jag just på ett nytt.
Jag blir lätt beroende av denna människa då hon är livsglädjen själv, henne behöver man!

Jag hittade tillbaka till ett par gamla Filippa jeans för ett tag sen som jag är riktigt nöjd att jag sparat. Dom är svarta från början men nu mer antracit, eller mörkgrå för den delen..
Det jag vill uppnå med dessa är egentligen Acnes undrbara tvätt basement, längtar tills ngn lägger fram en Needle med en sån drömtvätt!



Nu: off to Malmö for brunch!
Ikväll, julbak med älskade mamma,
PUSS

1024

Idag fick jag min läskigaste mobilräkning någonsin, jag mår illa och vill kräka. Jag skyller på Stockholm, och tunnelbanan. Bajs

Hämta 201012089...jpg (12,5 kB)

Nu kanske man där hemma tänker att man haft värre. Men då kan jag tillägga att kostnaden för verkliga samtal bara är på 457. Mög. Dubbelmög, med julklappsshopping, ny soffa nu säng, känns detta inte väldigt aktuellt för mig att betala, jag ska ringa o säga det till Telia.

Jag tillbringade Söndagen med mamma o pappa på Ilva, där jag hittade en snygging till soffa och en ny, likadan säng som den jag har, världens största, vääärldens skönaste!
Nu när veckan blir vardag och vardag till verklighet knackar mitt största val någonsin och knackar på dörren
- jag vet inte hur man gör sånt här, väljer saker som förändrar livet, oavsett hur jag gör. Hade behövt hjälp. Någon?
Idag ska jag i alla fall rensa  huvudet hos mamma och jag ska också träffa FANNY! Hon kom hem igår, och idag ska vi äta lunch, så fort hon klippt sitt hår och så fort jag fått lägenheten besiktigad av dom här viktiga männen i mitt hem och tvätten är klar! Stor dag idag, kan t.om vankas vin!

Och förresten! Vi såg PRE och S/S11 Acne igår, OH MY GOD som Agnes hade sagt. Helt fantastiskt!!

RSS 2.0