seconds.se - Eagle

Sorgligt så det gör ont.. Därför hoppas jag att den som får äran tar hand om den. Happy bjudning!
Min mail för den som är intresserad är [email protected]

Utkast: Jan. 28, 2012

Jag sitter på golvet och tittar på min fina kusin som sover lite eftermiddag i soffan. Hade inte varit sen om jag inte visste hur jag blir av eftermiddagsnÄppar. Som en zombie, och arg. En arg zombie.
Det blev en kort kväl ute igår, vi mötte upp Malou med HELA Rena Rama på Riche- drack lite GJ och gick hem. Desto mer energi imorse dock, lyxfrukost massor med kaffe och en lång tur på stan. Nu ska jag hoppa in i duschen, sätta på musiken och ladda med bubbel. För ikväll drar vi hem till Riche, fast idag för mat.
Rena Rama som jag och Dennis var och såg på Göta Källare här på Söder i Onsdags har sin nästa spelning den 10 Februari, Fredag. Ni vill inte missa dom här. Och gullisarna Rasmus och Malou från videon kan säkert bjuda på en kram och en autograf efter om man frågar snällt .
Puss

Home

Jag brukar skriva början på mina inlägg med något jag anser vara lite roligt. Jag tar för det mesta bort det och trycker in en klassisk jävla outfit bild. Nu funkar inte riktigt bildöverföringen här va och låt hållas för bilder kommer. Istället kan jag berätta om min dag.
Min dag idag har varit relativt bra, och som sagt, jag anser mig sjjälv, inte bara vara en rolig människa men också ganska snäll. Ibland, och tills ikväll.
Kl är 18:08 och jag går från jobbet, tittar på klockan och börjar småspringa mot gymmet.
Jag snubblar in i receptionsdisken och ser att klockan är 18:11
"Jag har sprungit hela vägen och är så uppvärmd man kan bli, kan jag snälla få sällskapa mina vänner på Cardiocore klassen där nere?"
Den innan så gulliga tjejen svarar:
Oj.. cardiocore började ju för 1 minut sen.. Hmm.. Ja, alltså, vi stänger ju för anmälning en minut innan passet börjar för dom som är i tid för sin träning"
-I tid för sin träning??
Jag betalar halva min lön varje månad för att få träna på kungliga Daniels exklusiva superfancy gym och jag är 1 minut sen, EN GÅNG?!
När jag kommer hem sen, har jag ändå lugnat ner mig lite. Går för att sätta på TV:n , fungerar inte.
tar ett djupt andetag och efter att ha väntat hos Telia i 23 minuter kommer ja fram till en Erik PasaNåntigwhatever
och han förklarar för mig, att tyvärr Sanna så är det inte boxen det är fel på, utan tyvärr din gamla Dantax Tv.
Jag har börjat inse att de människor som inte vill hjälpa mig, kan heller inte hjälpa mig.
Jag lägger på, och startar om min box. Som jag gärna vill få sagt återigen är från Telia.
Denna box från telia är nu avstäng och påslagen igen, jag drar ut lite sladdar vilka jag inte har namnet på, och sätter i dom igen. Och vem är det inte som lyser upp och visar nyheterna om inte mina fina vän, Dantax Tv:n.
För att tacka den innan så guliga tjejen på gymmet, och Erik på Telia bjuder jag på min favoritlåt för att lugna nerverna och går in i duschen, kanske äter där samtidigt för att få sova så fort som möjligt.
Tack.

I N M Y R A D I O H E A D

Oj, vilken morgon. Min pappa hade sagt förmiddag lite irriterat.
Jag sov, fr 00 igår till 10.30 idag. Behöver man sömn då eller den här dvalan jag är inne i är skapad av ingen annan än mig själv? Man blir trött av att sova har jag hört.
-Nä, nya tider imorgon.
Idag ska jag träffa Jenny, vi ska dricka kaffe och sen ska jag lämna in lite grejor till Judiths. Världens bästa sätt att bli av med grejor samtidigt som de kommer till nytta (okej, man hade kunnat skänka också, men vem fan har råd att skänka!?)
Efter det, ska jag träna med Kajser. Nu styr vi upp det här jävla livet, okej!?
På tal om kläder, jag har beställt nya shoes. Jag är lite osäker på hur mycket/lite jag kommer älska dom. Taxklack och jag är inte riktigt gjorda för varandra då jag får ont i hela min kropp av platta skor, men dom är fantastiska så jag ger de ett ärligt försök, se vad han nu gjort, Johnny. (Som för övrigt tog hem årets dsigner, IGEN. - så rätt. Grattis boss!

 

Med kaffe i mina vener, och med My cinamatic orchestra- to build a home, är jag säker på att denna gråa dag kommer bjuda på något helt exceptionellt.

B ä s t a

Idag har varit en bra Fredag. Härligt telefonsamtal, trevliga kunder. Avsutade kvällen på Riche med Dennis, vi åt köttbullar och drack vin. Fin avslutning
Puss och nattis. Ger er Sweet disposition, då sover man alltid bra

Pingis!

Fina Florence gör mig så glad på Fredagen den 13nde.
Igår var jag, Kajsa, Mimmsor i Kajsas och Theos källare och spelade bordpingis. O M G vad kul!
Vi var fett med grymma och jag tror att någonstans inne i Mimmi bor den en pingisstjärna utan dess like.
Efter matchen så lagade vi LCHF mat, fick smaka på Kajsas fröbröd och vilken fest. Mums vad gott, och mums vilka tjejer!
Efter detta blev det Gin och Juice med mina fina vän som är uppe på konference. Vilken kväll, 10 poäng
Nu är det jobb om en timma, jag ska dra på mig något fantastiskt (Läs, jag är så trött på garderoben idag)
Puss fina ni!

GET RHYTHM

Lyssnar på Johnny Cash och kollar/rensar genom min garderob. Mycket clothes/soul searching på sistone.
Jag kom fram till att plaggen ovan, inte bara personifierar mig, utan de är också plagg som jag hade blivit väldigt ledsen om de försvunnit. En bra känsla när man uppskattar sina grejor som hänger där.
Idag har varit en bra ledig dag, jag har varit och lämnat de sålda skorna på posten, samtidigt visade sig att där låg ett enormt paket till mig. Så enormt att jag fick låna en kärra att köra hem det med. I paketet, låg en kaffekokare, en mixer/assistent, teer, kaffe, skinnjacka och lite annat smått och gott. Mamma hade skickat det för länge sen och sista dagen var imorgon att hämta ut det, ibland får man ju ha tur..
Jag ska nu kolla på film och sen ska jag laga mat, och sen ska jag uppskatta mina ensamma dagar igen.

seconds.se/safa

Ja, kom och köp!
Min älskade Rider low boots i störrelse 38 säljs för att .. ja, måste lätta på samvetet lite och har nog 13 andra som liknar.
Ohoj! Snabba snabba, jag var väääldigt generös med priset också! Puss

Snälla...

Det här är så roligt.. Markoolio, snälla!

S I C K D A Y ´S

ÅHOJ  vad trött jag börjar bli på att ligga i min säng. Om man nu kan bli trött av att sova och titta på filmer.. Febern som jag haft sen i Onsdags börjar sakta med säkert avta så jag ska pallra mig till jobbet på Måndag oavsett har jag bestämt. Det finns något som heter för mycket vila också tror jag. För mycket tankar i huvudet och för lite ro i kroppen
Nu ska jag slå på film nr 108 och tänka, att det sista som lämnar kroppen är hoppet. Eller?
Jag är slut på bilder på höste/vinter. Jag tittar bara på de från i somras, när det var varmt ute. Midsommar, new beginnings och happy times. Rätt inställning

S u m m e r o f 1 1

Färgade håret och gjorde impuls resa till Båstad över midsommar.
Fastnade på uteserveringen av Nobis, too close to home
Äntligen kom Jonna upp
Stella blev 1 år gammal!
Josefinas, världens i särklass bästa uteservering, med de bästa brudarna
En annan bra brud, min snygga mamma var uppe på besök och vi gick på grym restaurang och drack Peach-mojito
Väldigt spontana kvällar, Riche som andra hem och just den här kvällen är ett fint minne. Leodudes
Var hemma ett tag och hann med att se Kalma och Johans uuursnygga lägenhet samt dra på Noa festivalen med samma sällskap

LOVIES

NEWS
NEWS2
Theese puppies får bo på mina fötter igen så fort mina fötter är sig själva igen. Fina wha?
Idag var det Sale-start, 0700
Igår preppade vi tills sent så efter den här dagen är mitt huvud, mina fötter och min rygg heeelt slutkörda.
Kom kom kom och köp fiiinfina varor for 40 procents off! Missa inte, Acne Norrmalmstorg. Trevlig personal också

Stockholm!

Åh vad jag kände när vi landade och flygvärdinnan hälsade oss välkomna att jag saknat dig Stockholm! På väg på en suspekt buss mot Älvsjö, får se om jag kommer fram idag. Jag vill att alla, alla som läser detta idag kommer in på jobbet på en puss, ok? Tack Fancy för att du ger mig styrka och mod, du är så fin

2012

New years eve
New years
Konstigt det känns att det numera är 2012 och ett helt nytt år ligger framför oss.
Imorgon åker jag hem till fina Stockholm, har saknat det och det kommer bli skönt men fortfarande går allting lika snabbt när jag är här nere.
Nyårsafton var fantastiskt. Underbar middag, ostron, moule marines, oxfilé, citronsorbet och sist men definitivt inte minst- OST.. Oj vad mätta vi var, och glada. Tolvslaget på Lundagård, traditionsenligt. Där träffade vi på min saknade Martina och pussades en liten stund, sen tillbaka till Lilla Södergatan för mer dans.
Tack Peter och Viktor för en perfekt kväll.
Jag drog på mig Acnes "Tarot", Fancys skor, bling bling i öronen och min fina päls. Mums
Nu ska jag försöka sova, tidig morgon och jobba direkt när jag kommer upp så det behövs vilas.
Puss
RSS 2.0