balance

Idag är jag en stolt ägare av ett Balance kort. Ser fram emot att se kung eller prins eller vad han är Daniel, det har jag typ blivit lovad.
Denna Söndagen, är en Söndag att minnas .
Vaknar bredvid världens finaste man, ler lite, går upp och sticker och möter Kajsa vid Urban Deli, typ? Äter Meze tallrik med goda saker, shoppar lite, tränar och nu ligger jag och vilar lite innan en eventuell färd till Z.

Igår spenderade vi kvällen hos Asplunds på supergod middag som vanligt, och mycket trevligt sällskap. Somnade i soffan och körde hem och sov, vääldigt bra Lördag. Verkar bli en lugn helg nästa helg också, för då kommer nämligen mamma Namina och hälsar på!! Längtar. Nägra tips på spa att boka tills på Lör så hola! Jag vill överraska med ansiktsbehandling och lunch, hon kommer älska det.
Nu svider det i mina ögon så trött jag är.
Puss till Fia, min syster. Trogen läsare- fina du.
Till dig ägnat, Yrrol. Världens film

http://www.youtube.com/watch?v=UrV9IvNadYk

20110225

Idag är alla rika för en dag, alla utom jag. Så jag är hemma och tycker synd om mig själv.
Kanske inte riktigt bara därför, börjar bright and early imorgon och vill pigg som tusan för lördagsjobbande.

Idag har mina pixlar varit utomhus för första gången, inte riktigt meningen då jag bara glömde att byta till andra när jag skulle ut i snöjäklavädret



En megahög klack som känns som en gympasko och är riiktigt jäkla snygg, min garderobfavorit.
Denna veckan har gått alldeles för snabbt, känns som att dagarna bara försvinner. jag njuter av varje sekund här i Stockholm och vill vädja till alla som läser att höra av er om ni har ngt boende tips efter den 30 Juni tills vidare. Vill inte lämna min fina lägenhet men kontraktet går dessvärre ut då och detta har börjat göra mig väldigt stressad!
Bara de här 2 månaderna har gått läskigt snabbt och snart är det sommar, så pleeease gör vad ni kan!
Häromdagen började det redan nästan bli vår, och jag såg stenhård ut i mina fina nya glasögon, folk ryggade liksom när jag gick förbi. med all rätt, jag är farlig.

Här kommer en bild, jag ber om ursäkt för min reminder spegel i hallen. never mind


Hård va?

Nu ska jag fortsätta med self-pitty och käka lite chips, en super Fredag till alla som är ute och har kul,
jag är inte bitter

Puussss

UPDATE

Image 1 of ASOS AMES Suede Ankle Boots

asos.com

Image 3 of ASOS AMES Suede Ankle Boots
SJUKT BRA BILD.
De här skorna från Asos anyhooo ska bli mitt nästa kap (säger så ofta tänker jag men jag ska i alla fall tänka på de en extra sekund innan jag köper en massa annat onödigt mög

Nu är jag på jobbet och äter min fabulösa pasta med ädelostsås, mums. Ikväll blir det träning med Kajsa, och man kan ju hoppas att Måndagens träniongsvärk hart släppt lite mer tills dess,
Ha en bra dag!
Puss till mamma!

SOVMORGON

Jag hade unnat alla en sovmorgon idag. Vakna en stund innan klockan ringer och vara helt utvilad, känns som att det händer allt för sällan. Startade dagen i sängen med att läsa sista delen av min usla bok och käka frulle, gott.

Nu ska jag snart ta tag i mitt ansikte och sticka till jobbet, fina jobb. Längtar lite varje morgon jag ska dit, nu är Malou på semester den livsnjutaren, annars kan en vacker syn vara denna varje gång man kommer, och då fattar ni ju varför man bara precis älskar det
Hämta 201102071...jpg (32,9 kB)

Dagen igår var helt perfekt, solarie, träning och lunch hela dagen, precis som planerat men ännu bättre! Dessutom planerade vi in en utgång på Fredag så nu blickar vi fram till helg!
Idag ska jag dra på mig mina nya fina solglasögon och ta en kaffe i solen innan jag börjar, livsglädje folk.


Pusss

110217

http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk
Kleerup ft. Lykke Li, fantastiskt torsdagsglans..

Igår blev betydligt blötare än jag hade sagt att det skulle bli, så värt det då det var en fantastiskk kul kväll! Dragshow, dans och massa vin. Tack Dennis för förgyllning av vardagen.

Jag är på väg upp ur soffan för lite luft. Vill sätta på mina nya solbrillor som jag fick av min fina man i födelsedagspresent, men det ser tyvärr ut som att solen kommer hinna försvinna innan mina kläder är på. Mög
- Den här helgen ska jag ha en lugn och hälsosam helg, jobba umgås med Kajsa, sova och jobba igen. Ska bli väldigt skönt och ytterst behövligt.

Lyssna på Until we bleed och må bra idag.
PUSSS!

Grattis kusin Robin på födelsedagen <3

ons, lilllörda?

Nu ska jag uppdatera min blogg hela tiden,..

Nu har jag avslutat spaat i mitt badrum och ska pull myself together och dra till jobbet. Skulle byta en grej idag, skulle köpa nagellack. Men ack. legat på soffan sen 11 och kollat på 3 filmer, fantastiskt. kvällen ska avslutas med Dennis på Caféet, det blir dragshow och AW öl. Mums

För den som vågar, ta er in på Acne Norrmalmstorg snarast. Inte bara en, utan 100 grejor du bara måste ha till den kompletta vårgarderoben.
PUSSS

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN..

Jag har en dator igen.. Dra mig baklänges så skönt.
Det enda jag ville göra när den började funka vart att krama den, kändes lite märkligt så jag skippade det.

Min födelsedagshelg, har varit helt fantastisk. Mamma pappa och min fina bror Tom kom upp i Fredags efter många om och men och stannade till Söndagen. Lördagen tillbringades på stan med lite shopping och lite turistande. Middag på Mäster Anders efter fina rekomendationer av Dennis, vilket ställe! Bra mat, skittrevlig stämning och väldigt trevlig sällskap!Efter detta mötte jag och Tom upp Malou fr jobbet och hennes kille som egentligen inte alls ville ut. Ändrade planer.
Vaknade på Söndagen av världens största huvud och lite smått trött.
Då det blivit lite för mycket AW, och lite för lite vila, ska jag nu ta det lugnt och sova hur mycket som helst.

Förra veckan var jag, Katarina, Dennis och Malou på Nordiska galleriet, där Acne numera har sina möbler, har du en stund över-gå dit och kolla in dom!



Jag är på min första av 2 dagars ledighet, och känner redan att jag är lite rastlös. Ska inventera lite ikväll, tur är väl de..

Nu vill jag bara komma igång med bloggen igen, hoppas att jag får ha er kvar fortfarande, vem ni än är.

Och till Z, tack för jättefina dagar..

Måndag

Sitter på jobbet och ska käka lunch. Min dator är paj, bajs, mög. saknar bloggen, och att se att främlingar läser. jag saknar min familj redan, och alla vänner.

Tack kära för en underbar födelsedagshelg, och alla fina presenter.
Snart är det jag som köper en Mac och blir duktig på att blogga och snacka med alla fina..

Ikväll firar jag valentines med Z, ska bli otroligt mysigt. uppdaterar snart!

PUSSS

RSS 2.0