NEW YEARS EVE

Nyårsafton, igen..
Jag är på strålande humör denna morgon och det är helt och hållet min fina pappas tjänst.
Han kom in med kaffe och sa att, dockan: det är nyårsafton!
Jag vet inte vad som hände, men blev liksom lite yngre igen och såg fram emot att träffa hela släkten nu på lunchen och dagen, sen middagen ikväll fick glans och jag blev pirrig. Ni vet sådär som aldrig blir längre?
Jag ska börja nu med att fixa till mitt nyfixade hår, och sen slänga på mig något för sen blir det lunch hos pappas BFF sen bowling för hela slanten! (Jag är väldigt emot bowling, ser det mest som ett tidsfördriv) men ser väldigt mycket fram emot det idag. I´m gonna knock u guys down!
Puss..

fuurrrr

Och här har vi henne:


Bored to panic

Huuur urtråkad är man när man tar 49 bilder på sig själv utan en tanke på att man kanske borde ta tag i något annat.
Igår hade jag en mysig kväll med Fia, Daniele, David&Amalia och Anna, Gustav.
Vi lagade mat, drack massor med vin, spelade poker i typ 100 timmar och sen fick jag krypa ner i deras soffa för några timmars sömn innan flytten fr Lilla Södergatan. Fina, älskade lägenhet.
Idag kom bruschan och hämtade mig och vi åkte på äventyr.
Vi åkte i alla fall till Malmö.. Han skulle ha en fluga till new years och jag ville ha ny varm jacka. Resultat kommer!
Nu har vi nyss ätit och jag ska väl.. ja, hitta på något att göra. Inte massor med alternativ men det blir fett.
Imorgon hoppas jag få träffa Jonna, puss på dig så länge <3

Stellislove

Kolla en gullis in perfection.

Jag känner att känslan i magen av att vara hemma börjar känna sig precis så, hemma.
Jag känner för tillfälligt inte många anledningar att åka tillbaka och det känns hårt.
Tur att jag har ett fantastiskt jobb och väldigt fina vänner där uppe,
Dagen har jag spenderat genom att shoppa, shoppa shoppa tills pengarna tog slut och jag var tvungen att köra pappa och bruschan till Ystad.
Nu ska jag och mamma laga mat och imorgon blir det big changes!
Klippning, flyttning

christmas day

Oj oj ohoj..
Vilken kväll igår, och gud vad jag får sota för det idag.
Jag vaknade och kände den där omtalade bakis-ångesten över ingenting egentigen men som liksom ändå bara ligger och vilar över en som en moln hela dagen..
Dallas på Molbergs var superkul, min vackra Emma och jag fick dessutom besök och skjuts in till stan av Richard så hela kvällen var helt perfekt!
Vi dansade till Mackans 90-tals låtar och åt mackor av en man som grillade dom i ett gatukök, pratade engelska med svenska människor som tyckte att vi helt plötsligt då var asballa. En kul kväll
Och lite mer bilder på min KIMONO

Dallas!

Ikväll är det vi mot Dallas, vi ser vem som viker av först! Happy juldagen lovies

Home is where I belong

Idag har jag upptäckt en sämre sida av mig själv. Jag är otrevlig mot människor. Människor inom olika typer av service arbeten som egentligen, mest av alla försöker hjälpa mig.
Lyssna nu. Jag sitter i taxin till flygplatsen, jag har 10 minuter på mig att komma från Alvik till Bromma, halvt omöjligt i vanlig trafik, i jultrafik- fullkomligt omöjligt.
Jag säger till den vacka kvinnan att jag har ungefär noll sekunder kvar att spela på så om hon bara snälla ville stanna kvar i bilen och låta mig själv slänga in min enorma packning så skulle vi komma fortare iväg. Den väldigt trevliga kvinnan gick trots mina ord ur bilen och försökte förgäves hjälpa mig. Vid detta laget kunde jag knappt andas längre och sa att snälla förstå mig, det är julafton imorgon. Jag får knappast nya biljetter nu. Jag måste med detta planet.
Som en scen ur en sån där dröm där man blir jagad och kan inte springa, eller försöker komma ur vattnet men någon drar en ner så fort man börjar komma upp. (bara jag skriver om det här får jag andnöd)
Efter 10 minuter konstaterar jag att loppet är kört. Det blir för mig att spendera julafton själv i min sorgliga lägenhet på Söder och gråta mig till sömns. Jag ser att där är fullt med människor vid incheckningen och tänker att kanske, för en gångs skull är turen på min sida och planet är försenat.
Jag springer, till saken hör att när jag lämnat lägenheten en timma innan så sprack hela tunga papperspåsen med julklapparna på mitten och nu medans jag har 3 andra väskor får jag bära denna som en ledsen bebis under rumpan
Efter mig springer den fantastiska taxichauffören, med trasiga presentlådor och en resväska hon är som jag helt bestämd om att jag ska med flyget hem och kommer äntligen fram till tjejen vid incheckningen. Väl framme ser jag ju tydligt att jag är inget mindre än 10 minuter sen och ska vara glad om planet fortfarande är på marken.
Tjejen frågar efter namn och säger vänligt till mig att tyvärr är sista incheckningen slut och hoppas att jag inte har så mycket grejor
SÅ MYCKET GREJOR???
Jag har 2 bagage att checka in och 2 handbagage jag har tänkt lura med mig!
Hon ler vidare och ber mig vänligen att gå till den andra disken där de lovar mig att hjälpa mig och checka in bagaget som extrabagage, och som en barnvagn.
2 minuter senare är mysteriet löst och vakten springer med de han kan ta och jag det andra genom alla spärrar och tullar och mög och slutligen är jag på planet. Inga sura miner, inga frågetecken utan bara ren jävla service.
Kanske är det så att när man själv jobbar med detta dag ut och dag in att man inte ser det längre?
Eller är det så att vissa kan ta service och vissa kan ge?
I stress kan jag ju definitivt inte hantera service eller trevliga människor, det är en sak som är säkert.
Vad som kommer hålla mig vaken inatt är att den fina tjejen som fick mig till flygplatsen försvann i folkmängden och jag hann inte ens med ett tack.
Så till dig taxitjej, och till dig incheckningstjej, tack som fan. För ni räddade fanimej hela jävla julen
Jag har aldrig haft så mycket text här innan, hoppas ni inte blir rädda.
Ta hand om varandra i jul, och njut av varje ledig minut. Jag ska göra mitt yttersta
God jul (nu hann det ju t.om bli självaste julaftonsnatten)
Nattis fr världens kanske skönaste gästrum



JUL, VAR ÄR DU?

Kajsa, Mimmsor, och Lollo på glögg
Efter glögg och sen bakande till typ 01 inatt så har jag nu försökt allt jag bara kan för att skapa julkänsla i magen. Ngot säger mig att det kommer bli svårt då det är en massa andra känslor som går runt magen istället, men nu ska jag bara precis vänta in dom. Jag ska äta mina saffransbiscotti och vara glad för livet
Om 3 dagar åker jag.. Har aldrig längtat så mycket, ändå känns det väldigt jobbigt att åka härifrån

OHOOJ

NEW YEARS EVE DRESS
JA, JAG BESTÄMDE MIG FÖR ATT SLÅ TILL ÄVEN OM DET INTE FINNS NÅGRA PLANER FÖR MIG PÅ NYÅR. SÅ ÄR JAG SNYGG I ALLA FALL.

SANTA? G I V E M E S U E D E F O R C H R I S T M A S

JAG ÄR HELT SÄKER PÅ ATT DENNA INTE KOMMER LIGGA I EN AV JULKLAPPARNA I SKÅNE, MEN MAN KAN JU DAGDRÖMMA LITE. RINGDE MAMMA FÖR ATT DUBBELKOLLA OM HON MOT FÖRMODAN INTE KÖPT JULKLAPP I TYP AUGUSTI.. MEN DET VAR KLAPPAT OCH KLART, (FYNDIGT) . JAG HAR HAFT KANSKE EN AV DE BÄSTA LEDIGA MÅNDAGARNA I MITT LIV IDAG, SAKER OCH TING KUNDE VARIT ÄNNU BÄTTRE EGENTLIGEN. MEN MORGONEN BÖRJADE LIKSOM PÅ RICHE, MED FRUKOST OCH KATARINA. FORTSATTE MED ATT JULKLAPPSSHOPPA, HANN MED ARCHIVE PÅ TORSGATAN, FIKA MED GULLIS OCH DE SMÅ SISTA PRESENTERNA TILL FAM AND FRIENDS.
FORTSÄTTNING FÖLJER I FORM AV GLÖGG HOS MIG IKVÄLL, TRÄNING MED KAJSA INOM KORT OCH SNART HELT NYSTÄDAT OCH NYTVÄTTAT I MIN LILLA VRÅ PÅ BONDESTREET.
PUSS OCH HAPPY JULKÄNSLA TILL ER I LUND OCH GENARP, SNART KOMMER JAG
(STANNAR AAASLÄNGE FÖR ER SOM INTE HÖRT)

WEEK .. END

Ohoj vilken helg.
Fredagen började med Riche efter jobbet, och sen hade jag en lyxkväll i matens tema med typ 14 glassbåtar
Lördag fyllde Emma år och vi firade henne på Miss Voon med Stockholms bästa drinkar!
Vilken härlig dag det varit på jobbet idag, massa glada julklappsshoppare som gjort livet fint.
Katarina förgyller min kväll med pannkakor och Bridget Jones, punkt.

P I N K L O V E

Men herregud.
jag har fel jobb. jag får feber och svallningar och känner mig på riktigt förälskad
Efter jobbet idag så har jag träffat upp Kajsa för träning och sen en flaska rödtjut och behövligt snack med alldeles för många glassbåtar i mitt kök. Kajsa är en riktig gullis.
Nu ska jag sova bort påsarna under ögonen och klumpen i min mage, nattis

D u & J a g


En helg med min bästis var precis vad jag behövde. Jag har haft en saknad efter alla i Lund och Gnarp på senaste, säkert att jag känner att det börjar närma sig jul.. Man borde vara hemma då kan jag tycka.
Vi åt på Ekstedt´s på Fredagen. Alltså OMFG! Det är Mat-Niklas nyöppnade restaurang, allt är lagat över öppen eld och Niklas själv står i det öppna köket och briljarerar framför sina gäster.
Vi började med hummer Bild2 och sen gick vi vidare till Högrev, allt tolkat och godare än man någonsin ätiti det.
Jag var i himlen och det var den bästa restaurangen jag varit på i mitt liv tror jag. Tips!
Lördagen tillbringade vi på stan, käkade lunch och hade det väldigt bra. Avsutades på bästa sätt på Riche och sen var den helgen slut.. Går för fort.
Igår fick vi ett paket till butiken, det var mamma som skickat upp Lussebullar till Lucia. Hur fin är hon?
Idag har jag varit ledig, fick en drös räkningar som var sena, har städat och tvättat. En sån dag när livsglädjen tar slut ganska snabbt. Imorgon blir det att hoppa in och jobba sen blir det nog jobb-maraton tills jag drar hem for christmas. Unz unz.

Måndagsbarn

Efter en helg of fun behövde jag en dag att sova ut och äta mög. Idag satte veckan igång, och avslutas på bästa sätt.

SECRET

En kväll med Mimmi, Kajsa och Katarina. En gryta Chili och några flaskor rödtjut. En fantastiskt trevlig kväll avslutas med årets Victoria, enjoy!
RSS 2.0