MK

Mamma är hemma, med ett mindre stopp i Hamburg.
Hon hade med sig en present (ni vet, föräldrar tror fortfarande att de måste ha med sig ngt hem varje gång de varit ute och rest.. Kanske för att man tjatar sönder dem iochförsig. )

Här är min fina.. Vad jag längtat efter dig!

Synd att det känns urfånigt att dra med sig väskan till träningen, då får man istället vara såhär snygg

MANIC MONDAY

Idag läste jag på Aftonbladet.se och såg att den här Måndagen kallas för Manic monday, man handlar som mest på nätet idag. Sjuka är, att jag tillbringat hela förmiddagen åt nätshopping, och det händer inte ofta! Jag har fixat en julklapp till, och köpt en text att sätta upp i sovrummet ovanför sängen. Har varit sugen på ngt att hänga ovanför min gigantiska säng länge, och tror jag hittade en bra grej!

Idag skulle jag tagit mig till Helsingborg, det blev inställt. Tågen går ej, och jag har knappt ovit ngt inatt så jag kände mig alldeles för sliten. Mamma är fast i Hamburg med sina systrar efter deras resa i New York, stackare ringde innan och var alldeles slut och bara ville hem. Jag får nog åka och hämta henne.
Dagen ska i alla fall bli mycket bra, har betalat räkningar, har börjat min storstädning och ska försöka julpynta lite. Kanske en liten julstjärna eller ngt. Man måste ju känna julen även här...

Nu fortsätter städningen!
Hörs senare, puss

SNOWDAY

Åh vilken härlig Söndag. Jobb på spiran med Adam Eric och min Agnes, innehöll både modevísning och härliga människor. Fint.
Efter jobbet stack jag och Fia in till stans julskyltning, den hade inte supermycket att erbjuda, men vi såg lamporna i lundagård (tydligen mycket viktigt efter att jag talat med min kloka mormor) och vi drack varm choklad i fönstret utanför Ahlgrens, mums.
Avslutade kvällen med middag-deluxe med Jonna och Brun filmen, Bryno. Kul. Konstig, men kul.

Jag vet fortfarande inte vart jag tar vägen på nyår, alla verkar ha smitt planer utan mig så jag får väl hänga med mamma o pappa, det hade iochförsig varit skitmysigt, man behöver ju inte säga det till ngn liksom?
Har hittat klänning redan i alla fall. Mycket fin!
Here it is, it´s silver.. mmmm

Premium Gold Knitted Metallic Ladder Dress
Jag tog lite bilder på André, vår representant i Modevisningen på Nova idag. Han var mycket ståtlig, och jag är mycket nöjd med klädvalen! Andrés bilder blev sådär, här är några man i alla fall kan seee.
Dom blev alla så fina!





Nu ska jag soova, ledig imorgon då jag ska träffa mamma efter hennes NYC resa, ska bli underbart att se alla bilder och fina saker hon sett! Sen ska jag till Helsingborg för att kolla in lite julklappstips, lunch med Agnes! Underbara Måndag, kom!

101126


Jag vill ha oxblodsröda läppar till min svarta svarta outfit idag men fick nöja mig med den gamla vanliga superröda. Nu ska vi ut och svänga och det ska bli superkul, ha en toppenkväll!

(Fashionweekend på nova, hela helgen massa tjusiga människor och erbjudande, don´t miss)

24, en månad kvar people!

Idag har varit en händelserik dag.
- lunch med Jens på Klostergatan (muums..) , kaffe med Kalma och sen lyckades vi få med henne på butiksöppningen och invigning av Marimekko på Skomakargatan, kul!
Öl på Renessainse (stavning..) Marios place och sen Ilva! Jag ska byta ut både soffa och säng, men hittar ingen jag gillar! Jag vill ha en svart, men inte tråkig. Jag vill ha en vit men den blir smutsig.. Fan

Att köra med världens minsta bil på motorvägen utan vinterdäck med is, inte kul, men mycket spännande.

- Kommer hem och får mail från Acnestudios, Pre has arrived, och se skorna!!!! Ge mig





Jag hämtade mitt örhänge idagockså! En fiiin kvinna på mågott här i Lund på Lilla Tvärgatan gjorde det till mig då jag desperat kom in i butiken och letade frenetiskt. Hon är världens sötaste och jag betalade typ ingenting för de! Bra tips om man vill ha smycken som inte finns någonstans! resultatet:
 


Nu: Mat och film.. Mmmm..

LANVIN

http://youtu.be/qHRSzhCp0js

Kolla in videon för Lanvin for HM, på Tisdag smäller det. Jag jobbar. Bajs.

Hela helgen har jag spenderat i Stockholm hos fina människor, inte nog med att vi varit ute på nattäventyr med snöbollskastning óch stått bredvid Petter och dreglat, det känns också som att Z och jag haft massa mystid. Och det gillar jag, det gör att jag inte sitter här på detta (DRYGA) tåg med ångest över att jag dragit med honom ut på massa konstiga grejor utan att vi bara tagit det väldigt lugnt, käkat pizza, kollat filmer och skrattat.
Lördagen bjöd på finmiddag hemma hos Linn och Erik, pasta med kantareller och fläskfilé och turkisk yoghurt med jordgubbar till efterrätt. För mig lyx. Väldigt härligt sällskap också, och Sagan om ringen efter många om och men. Den kan ju diskuteras. .

Jag ser fram emot den kommande veckan på Spirit då det vankas julskylt. Årets roligaste moment! Om jag får skryta lite så är det inte många fönster som slår Spirit Stores juletid, can´t wait.
Juletid blir det för mami också, alldeles snart och nu skickar jag varma hälsningar och trevlig resa till dig här fina du för vi hinner inte ses innan du åker. Ha en fantastisk resa (och glöm inte min långa önskelista)

Jag vill supergärna visa mitt klipp från Urban outfitters, en vit kavaj som jag hade till en svart Acneklänning och massive shoes. Gillade det



Nu ska jag försöka överleva sista timman här på tåget med hjälp av youtube klipp och mööjligtvis lite shopping på www.acnestudios.com, det är ju aldrig fel?
Puss

10.11.20, Stockholm

Jag tappade bort mitt kort igår, i alla fall var det inte mobilen. Tur.
Det var en fantastiskt kul kväll igår, massa vin, massa killar och lite Sanna.
Igår köpte jag en reaREArea kavaj, på Urban outfitters.. Den var först på rea sen dubbel rea. Vilket kap!



Idag vill jag dricka varm choklad och titta på snön. Med Z. Fina Z

FREDAG!!

Freaky Friday som min fina man hade sagt.
Idag är en stor dag, och jag är nervös. Men också en väldigt fin dag, för jag är i Stockholm hos Z och hans bror i deras fina lägenhet och tittar på tv och myser, längtar tills dom kommer från jobbet så jag har ngn att prata med!

Jag letar efter de perfekta julklapparna på nätet, eftersom jag tittar ut och ser att det är väääldigt kallt så börjar jag där. Jag har ngra klara i huvudet redan men de sista kvar, alltid lika kul tycker jag!
Julafton i min familj är den mysigaste dagen på året, alla är glada och det är ljus och godis överallt man tittar. Julgranen är suuperstor och mamma har lagt ned en veckas planering på vilka färger som ska finnas på den, jag har jobbat de senaste 3 åren och det har blivit lite av en tradition på Nova också. Det är julaftonskänsla, fast man jobbar. Det är en härlig känsla.


Jag försöker hitta bra musik som är gladmusik för min dag, och har tagit fram en liten lista till den som jag behöver piggas upp och påminnas om hur bra man har det : Den ser ut såhär

Robyn- Hang with me , vilken version som heeelst funkar. Den gör alla glada
Billy Paul- Let em in..( Min man kan dessutom sjunga som honom)
Lisa Miskovsky/Looptroop- Alright
The Killers- Mr brightside
Johnny Cash-Ring of fire
Bob Marley-Don´t worry, be happy

Nu ska jag duscha och bli lite lagom snygg, hörs senare!

10.11.17


Ska skicka min stora önskelista till mami när hon åker till New York på Tisdag och kan inte välja!!
Funderar på att ge henne bilderna på båda så får hon själv välja, surprice på julafton. Fast inte så spännande om jag under tiden bestämmer mig för en annan..
Tur det inte är jag som ska åka, jag hade blivit tokig av alla butiker. Kan knappt förstå hur stort det är. Och hur magiskt det måste vara såhär innan jul. . Måste dit, och ska ta Jonna med mig!

Idag skulle jag träffat min fina Kalma, men hade så mycket kvar att göra innan min härliga weekend i Stockholmo
- nu är väskan snart färdigpackad och snart tvätten klar också. Skönt.
Sen ska jag göra te och lägga mig på soffan för film
Nu: fortsättning på städning, så glammigt. Sov gott, PUSS

SJ....

Spenderat den senaste timman åt Sj´s sjuka jäkla hemsida. Jag trycker "vidare" , "betala" och allt den gör är att skjuta fram massa texter med felmeddelande på. Hjälp!

Den här dagen har varit den värsta på mycket länge, och jag önskar att man ibland hade något att säga till om här i världen. Dom stora grejorna. Som livet, och som döden. Om man bara fick bestämma när någon var klar, redo och färdiglevd. Jag kan inte tänka mig hur alla känner sig som förlorar sina närmsta och jag vill heller inte känna så, men jag vill ta lite ifrån er. Så ni slipper ha det ensamma, i era hjärtan för resten av livet. . Fina människor som förtjänar så mycket bättre. Tänker på er, och ska göra det varje dag.

Imorgon blir det uppstigning tidigt, frukost och sen jobb. Efter detta träning med Jonna den hurtige och sen efter det, packa, städa tvätta diska, allt sånt som jag skjuter upp varje dag men som faktiskt tråkigt nog måste göras..
Skulle städat idag, men prioriterade min Jenni, (så mycket hellre) Det var så länge sen vi sågs, och som alla andra gånger vi ses blev det lika otippat och roligt som vanligt. Jag älskar dom gångerna.

Jag bjuder nu på en bild som gör mig glad, som snart kommer med mamma hem från NYC (Hoppas man på i alla fall. . , mamma, känn dig inte tvingad eller så



Simple and classic. Precis som jag ska bli när jag blir stor
Nattis

10.11.15

Har läst värdelösa bloggar hela morgonen, brist på annat. Min fina kusin V skulle kommit på pannkaksfrukost men verkar inte ha vaknat än, vad skönt att sova ...

Igår kväll hade jag en liten smärre katastrofkväll här hos mig. Jag är väldigt mörkrädd och hörde melodier och visor utanför min dörr samtidigt som jag är helt övertygad om att det verkligen var en människa utanför min dörr. Så du, som stod där och skrämde mig, sluta.
Så..
Nu är det bara Tis, Ons och SEN Torsdag, då åker jag tillbaka till vackra Stockholm, fina Z och äventyr! Säger till mig själv varje gång att denna gången ser jag om mest fram emot det, men varje gång längtar jag mer och mer. det ska bli fantastiskt. Nu sitter jag här, fullproppad av pannkakor och matkoma, funderar på om jag kanske ska ta en sväng på stan och införskaffa mig ganska nödvändiga grejor som varit slut i mitt hushåll ett tag. Mm, får nog tyvärr bli så. Nu när jag har min fina vinterjacka så går jag gääärna ut!
Robyn i mina öron, solen utanför och kaffe i handen, denna dagen kommer bli en bra dag.
Pusss på dig min fina kille, jag längtar efter dig varje dag.

Hur kan jag inte liksom?

Pappas eeegna dag!



Den här fjanten är inte alls lika snygg som min snygga pappa i sin nya snygga tröja från Whyred!
Jag och Tom köpte denna på vild chansning, men det blev suuperfnt! Guldig dragkedja uppe på axeln och pappa blev kääär.
Vi åt på Italia och drack massa vin och firade att vi har vår fina pappa bland oss, det var en väldigt fin kväll.
Puss på dig K-O

Idag skickar jag kramar genom blogg till Agnes, jäättemånga till hennes Fredrik och massa tankar.

Nu blir det film, sen imorgon bitti vankas det pannkaksfrukost och myyys. PUSSS

3 Månader

Jag kom på idag att det är exakt 3 månader kvar till min födelsedag, och det gör mig glad!
Fråga vem som helst i min omgivning och dom blir trötta bara du nämner mig födelsedag. Jenni brkar säga att vi knappt sluta fira mignär det är dags för nästa år. Jag älskar födelsedagar...


Det här var förra födelsedagen, den blev väldigt lyckad, och de allra flesta jag ville ha med kom..
Jag väntar dessutom på detta snyggot i denna stund, middag vankas med Kalma och Millis, det ska bli underbart att se dem båda, även om det var 1 timma sen jag såg Kalmas fina face.

Den här helgen ska bli lugn och skön, med massa Veronica i högtalarna och lyckorus i kroppen. Jag ska framkalla det här lyckoruset genom att tänka på allt fint runt omkring oss. Som att det är snö i vissa delar av Sverige, och att den säkert snart kommer hit. Att på Jeagersfeldt spelade de julmusik och att det faktiskt snart är nyår.
Alla mina vänner, ni gör mig såå glad.

Ha en mysig kväll, puss

Fredag

Agnes har lärt mig att blogg är ett fantastiskt hjälpmedel för att få ur sig sin kreativa energi och också släppa omvärlden och tänka på något annat. Så idag, ska jag bara skriva flr skrivandets skull och jag vill också skriva för att känna mig kreativ. Så,


Idag är jag ledig, och jag är full av idéer för hur jag ska spendera min dag. Men jag orkar liksom inte. Hösten har tagit mig och jag känner mig osäker på allt, jag kan inte ens bestämma mig för om jag ska gå och köpa Nesta kaffe eller om jag ska börja städa direkt, för annars lär jag inte göra det!
Jag har hittat massa fina saker till min lägenhet som jag tänkte gå och köpa idag, ska fixa så det blir lite nytt här.. Så man känner när man kommer hem att man trivs igen, och att man känner sig säke på att allt i denna fina lägenheten har jag gjort, och det är jag. Så ska det kännas.

Jag träffade Frida igår som som vanligt får mig att tänka djupare än jag kunde gjort självmant. Jag börjar fundera över saker som jag annars inte skulle tänka på, men som är väldigt viktiga. Som att jag är den viktigaste i hela mitt liv, Frida är fin hon.. Godhjärtad rakt igenom.
När jag och Frida var små, så målade vi färg i ansiktet och gick ut på gatan och skrev massa konstiga svordomar och arga saker på marken, sen skämdes vi och jag tror mig minnas att hennes pappa Anders tvingade oss att ta bort både färgen i huvudet och på marken, så mycket för rebeller.


Här är i alla fall min nya fina jacka, fast utan lapparna! Min är svart, och jättefin..


Jag vill se alla mina vänner på Spirit Stores i helgen, då jag för omväxlingens skull jobbar.
Ses!

TRACK ON EVERYONE´S MIND




Det här är min snygga mäklarman som jag fick spendera helgen hos, och så också nästa helg hos. Längtar redan..
Vi hann med fotografiska, kände oss kulturella. Vi hann med te med Linn och Erik, vi hann med en sjukt sugig utekväll, vi hann med supermys med film och massa god mat och vi hann med ännu ett stopp i Alvik där vi inser att jag faktiskt inte hinner till flygplatsen om jag inte tar taxi dit. Fan.

Idag har jag och Agnes haft en bra dag på jobbet, hon har insett att den enda hon kan berätta för att hon gjort ngt väldigt dumt och typiskt, det är för mig. Och jag har insett att det är jättefint att det är så. Man får liksom ta det som man vill, och jag väljer att ta det så.
 Imorgon är jag ledig för en dag. Det ska bli fantastiskt trevligt, och inte bara ska jag få träffa min fina mamma, den fina Fredagstradiotionen, utan jag ska också få träffa Millis och Kalma. . Min Fredag ska starta med en låång promenad, och sen lång frukost efter det. (Behöver städa, tvätta diska, men väljer att förtränga det då jag endast ser morgondagen som underbar)

En sak jag gärna vill delge är att jag faktiskt gjorde väääärldens kap i Stockholm. Bara preci gick förbi Archive och bara precis kände att jag vart tvungen att stanna där i en dryg timma, för då drog gudagåvan till säljare fram min jacka. THE JACKET. Bilder kommer.. Den är fantastiskt, och så priset..
- Jag är supernöjd med min vecka efter jag kommit hem. Brukar vara tämligen uttråkad och deprimerad efter att lämnat den underbara staden, och den underbart fina mannen, men tanken på att jag snart får se båda gör mig glad igen!

Det jag möttes av första dagen på Spirit, det var det här monstret..

TRACK...



Det finns 4 kvar, come get em!

Nu: Te och film, nattis!



RSS 2.0