MIDSOMMARHELG, LUND OCH SEN.. STOCKHOLM

Vilken helg. Allt tack vare en väldigt fin man har jag haft en perfekt helg, bott på hotell, träffat massa fina människor och mått bra.
Helgen i Båstad tog slut så snabbt. Körde det snabbaste jag kunde för att hämta upp Fia och Kalma efter jobb, sen stack vi och käkade i Lund. Sista dagen i Skåne spenderade jag med mina fina, vissa mer och tyvärr vissa mindre men hann med de allra flesta.
Stella, min fina kusins underbara flicka har gått och blivit stor står och går själv.. och är bara helt underbar!
När du fyller 1 kommer jag hem igen min Stellis!
Nu tillbaka på jobbet och det känns som att jag har bly i benen varje gång jag vaknar. helt slut!
Nu ska jag bunkra upp med godis, för nu blir det film!

Midsummer

Hej fina dagboken
Idag är det midsommarafton, och jag tar mig till Båstad! Efter många om och men och hit o dit så blev det en väldigt fin överraskning att jag skulle till Båstad och på midsommarfest, tänk vad glad man kan bli.
Här är i alla fall min sommaroutfit,
Glad midsommar på er! Pusss

TIPPKVÄLL OCH NYFÄRGAT HÅR

OKEJ.. Vilken dag jag haft. Så mycket av mina tjejer jag fått. Kalma följde med mig till frisören, fina Elin klämde in mig för att jag skulle hinna innan jag åkte tillbaka till Stockholm. Såhär blev håret, och jag kunnat önskat mig bättre, det är exakt som jag ville ha det!
Superblonderingen tog hur lång tid som helst och det mörka gick snabbt. Allt som allt tog det 2,5 timma och det bästa resultatet jag varit med om!!
Nu är jag hemma hos mamma och pappa, och eftersom det är som en Fredag är det som vanligt tippkväll här med pappas bästisar, detta är en bild som säger mer än tusen ord.. År av traditioner och vänskap, jag önskar jag och mina vänner kommer hålla kvar så länge, för jag älskar er så.
Nu ska jag och mamma grilla och göra god mat, som jag saknat hemmagjord mat. Mums
Ha en bra kväll alla fina, PUSS

HAR NI SETT EN SÖTARE UNGE?

Idag har varit underbart... Underbart men kort.
Jag har träffat Stellis, Kim och Vicci och bara haft en superdag, vi har shoppat smink, lunchat och skrattat, hade så gärna velat bo bara liiiite närmre dom så det inte blir så lång tid mellan gångerna. Fina ni, tack för en perfekt dag

DONATELLA!

Donatella Versace för HM, sjuuuuukt! I november.. can´t wait!!!

AU REVOIR STOCKHOLM, HELLO LUND

På flyget och väntar... 25 minuter sent och här sitter vi och äter en ceasar macka.
Nu är det Skåne för hela slanten i en vecka, ses snart Stockholm!
Puss från Emma och Sanna

måndag..

Vip rea, och Rea start på Acne Norrmalmstorg idag, vilka fynd det fortfarande finns! Skynda skynda!
En dag på jobbet på 13 timmar har gjort att jag deckar framför Johan Falk med Emma och ska snart upp igen för att jobba sista dagen innan långledigt..
Jag önskar att vistelsen i Skåne gör att jag saknar Stockholm och allt vad det innebär..
Jag har älskat det här helgen. Den har gjort mig levande igen och jag känner att musiken blir bättre, solen starkare och smakerna godare, jag har saknat glädjen
Nu önskar jag mig alla mina vänner och massa kärlek, sen ska nog livet bli på topp igen!

LÖRDAGSKVÄLLSSTYR

OJ vilken kväll, massa insikter och massa minnen som gjorde att man ibland bara måste släppa det för kvällen och inse att man får ta tag i det en annan dag. Så det gjorde vi, och det blev en superkväll!
Jag älskar att bo med Emma, hon är den perfekta roomien, hon tar hand om mig och är precis vad jag behöver när jag kommer från jobbet (Ska försöka lura upp Emma hit för gott..)
Vi började med att hitta från älskade Riche till Torstensgatan och därifrån till Collage och vidare till The wall efter detta gick vi på äventyr och sen till White. Vi fick en ny bekantskaper och jag hade inte ändrat på något från igårkväll!
Idag har vi bara vilat, ätit, vilat och druckit.. nu ligger vi utslagna och tittar på Million dollar baby och dricker iste, hoppas att ni har det lika bra! Pusss

EMMA!!!!

''
Imorgon kommer min älskade Emma, och hon stannar ändå tills jag ska hem till mitt älskade Lund!
Kan knappt vänta, så nu går jag och lägger mig som en unge som väntar på julafton så det ska gå fortare!

Acne at Grand hotell.....

Livslevande babianer intog igår Grand Hotell för Acnes årliga sommarfest. 150 gäster som minglade och jag tror vi pratade med.. 5?
Kvällen var lång och jag var hungrig och trött efter jobb så det slutade med att jag kom igång och blev glad vid 23, då drog vi igång med dans och shottar- slutade sen på The wall och såg Rebecka Simonsson dansa knarkad eller packad eller whatever. Väldigt lyckad kväll, hade dock världens i särklass obekvämaste skor, och tror dessutom jag köpt en strl för små för hela mina fötter ömmar idag när jag ligger i mina soffa och försöker komma på vad jag ska sätta på fötterna när jag ska gå och dricka kaffe med fina Mimmi

Tack Acne för fin fest och snygga människor!

http://wearestyle-fever.blogspot.com/2011/06/outside-acne_15.html

Jag kan ju inte påstå att bilden på mig är bra. Men vilken heder att bli ombloggad.

BILDREGN

YOU STOCKHOLM PEOPLE MAKE ME HAPPY

FRIVILLIG??

Jag har dragit mig ur sängen för att hämta mitt modem eller vad det heter.. Det är en stor låda med 1000 sladdar, eh .. hjälp? Jag vet inte ens var jag ska börja och jag känner mig riktigt jävla brudig och dum. Fan, jag som skulle ha invigning av 3AN ikväll..

sick..


Igår var jag busig och hade en väldigt gammal dänga på mig när jag jobbade.. Har saknat den
Idag är jag en .. bedrövlig människa. Jag har gått och blivit en riktigt deppig person på sista tiden. Sprang nästan hem igår från jobbet för att inte skälla eller skrika på någon oskyldig som stod i vägen
-imorse blev jag riktigt dålig och har haft migrän sen inatt, så idag är jag hemma så alla slipper lyssna på mig för en dag i alla fall. Imorgon är det Acne fest, på Grand, se på maken. Alla Acne studios kommer vara där och hela kontoret, fortfarande inte kommit fram till vilken stass det blir men jag är säker på att det blir något bekvämt mer än snyggt.
Jag ska gå och hämta mitt nya abonnemang till tv och dator nu, så ikväll är det jag som har kanaler att se på tills jag storknar. Äntligen.
Krya på mig, och puss på er

MÅNDAG..

Verkligen Måndag i mitt mode.. Jag har varit otaggad på att vara vaken hela dagen och jag har längtat efter min säng sen jag lämnade den imorse.
Nu för att se lite ljus i mitt Måndagsmörker har jag bokat biljett till Lund, älskade Lund. Kollat upp flyg till Båstad tills i Juli, beställt biljett till Way out west och snart. ganska snart kommit fram till vad jag ska ha på mig på Acnes summerfest på Onsdag, vilken ångest över den outfiten, helt ärligt..
Snart ses vi Robyn, sov gott alla. Puss

GODNATT...

http://www.youtube.com/watch?v=2DKz8NgFQn8

A WALK IN THE SUN

Yrvaken typ fortfarande och tvingade mig nyss ut på promenad i kvällssolen. En man gick förbi, tittade på mig och log. Jag blev varm i hela kroppen och log tills jag kom hem igen. . Lyssnade på sliskig smörmusik och försöker komma från bakisångesten- den botas sakta men säkert med massa god mat, nya tidningar och snart ska jag gå in på kanal5play och se dagens Gossipgirl avsnitt. .
Ha en trevlig kväll!

sjögräs och f12

sjögräs.. jäkla namn på ett ställe, men här började kvällen efter ett hjärtlgt mottagande av Linns vänner i en lägenhet fylld med Coca cola på Söder. Vi drack shottar med oklara ingridienser och fick se Lil Wayne IRL.
Efter detta tog vi oss i en alldeles för liten taxi till F12 och här hängde vi bland 15000 andra partysugna människor. Fortfarande oklar över vad jag tycker om det här stället, känns som en rökruta..
Vi tog oss till Kåken som just stängde och sen gick vi till Amba. Kändes mycket konstigt att vara där, och vi drog vidare- hem.. Mat och sömn, och nu är jag lätt rastlös och funderar på om jag ska gå och träna, fötterna värker efter Linns snygga pjucks som jag fick låna igår så kanske håller mig till soffan

SATURDAY AND LEMONADE

Alltså, igår skulle vara en lugn Fredag för mig och Kajsa. Tänkte bara svänga förbi Riche för mat och ett glas vin, men som vanligt eskalerade allt och till slut är vi redo för humlegården och lugna av oss lite. Näpp, då drar vi till Theo med vänner och dansar till dålig musik och med konstiga människor- men vilken härlig kväll. Kajsa gör mig glad. Tur jag har dig
Från en snygg blondin till en annan, ikväll ska jag och Linn dricka massa, massa vin och gå ut. Ska snart dra på mig dansskorna och få bort tröttheten ur ögonen och dra.
Ha en trevlig kväll !

"NEW IN"

JA.. Det här köpte jag idag, heeelt strucked av en kund som kom in i butiken och sprang 20 minuter senare upp och köpte ett eget, av Ewa Larsson.

2217

http://www.youtube.com/watch?v=2DKz8NgFQn8
Den här låten mina vänner.. Hittade jag efter mycket om och länge precis just nu när jag sitter och glor på 6an som är så sjukt segt men så bara kommer låten, G.love Where he runs, värd att lyssna om och om igen på- särskilt när du stressar. Känner redan hur bra den kommer bli till PW listan.
Denna dag, denna underliga dag. jag har fått se på fina människor i butiken, haft en mycket solig lunch, en god glass och en solstund efter jobb med min Katarina. Jag är nöjd med min dag, och nu ska jag fixa till mig själv lite- naglar, ögonbryn fix och trix. Kan behövas, godnatt..

inspiration

Jag är så taggad på att sommaren ska börja.. Roadtrip, way out west, Båstad, Skåne, vänner .
Jag vill ha sol på min kropp och fräknar i mitt ansikte. Jag fick träffa Linn igår och vi satt i solen en liten stund- dock med alldeles för mycket kläder men jag fick känslan av sommar en liten stund.
Idag ska jag sätta mig på den fantastiska 2an in till stan, jobba, inventera och sen hem och däcka igen- känns som att denna dagen kommer bli lång. Efter picknicken igår kom jag hem och tittade på film och kom fram till att jag ska boka upp mig, biljett hem till Skåne, biljett till WOW och biljett till allt jag vill göra, den som väntar på nåt gott liksom..
Idag önskar jag alla fina en väldigt bra dag, puss till alla

20110607

JAG HITTADE DOM..

shoes..

Jag trenger ett par nya heels. Jag känner nu i skrivandets stund att jag behöver ett par så höga att man kan sätta på sig vad som helst till dom och ändå ser man bara skorna. Ni vet dom skorna..
Kollar på asos.com och topshop.com men hittar inga alls jag vill ha, känner mig väldigt kräsen idag. Kanske bäst så
Efter en stund i solen med Linn känns hjärtat lättare och jag ser fram emot när mina tjejer kommer förbi och vi ska umgås. Har laddat ned massa fin musik ockå som vi ska lyssna på, picknick musik alltså
Ha en bra kväll alla fina

Tisdagen

Idag tror jag är den värsta Tisdagen i mitt liv,
jag vaknade svettig, panikslagen och önskade att klumpen i min mage hade orsakats av en mardröm..
Efter träning som var lite halvt lyckad har jag promenerat hem till fina Söder och ska nu förbereda en picknick tills ikväll med mina fina. Ta hand om er, och era vänner. Man vet aldrig när de är det enda man har kvar

MAC, I LOVE YOU

Jag har.. efter 1 månads uppehåll gått och köpt mig en ny dator. Min kärlek, min älskade mac är.. fulländad.
jag har saknat min blogg, och mitt sociala liv på nätet så att det kliade i mina fingrar
- tänkte börja med att lägga upp bilder från Barcelona och också de bilder jag missat fr Valborg i Lund men allra först ska jag hälsa min snygga mamma välkommen och ha en underbar helg med henne. Återkommer snarast, inte för att ni saknat mig, utan för att jag saknat er.
Puss
RSS 2.0