SATURDAY OUT

Jag hade velat ha bilder från den underbara kvällen vi hade igår, får jaga Anna och se om hon vill dela med sig. .

Kvällen började hos Hanna och slutade på Skeppsbron, däremellan var vi hos Anna och på Koi en liiten sväng, sammanfattat, en väldigt bra kväll. Tack Fia Hanna och Jonna

Efter att ha legat på soffan precis hela dagen och inte lyft ett finger, får jag nu myror i benen och ska gå och träna
Imorgon morgonmöte och skylt för hela slanten! Laddar laddar


PUSSS

SHOPPING



Okej, kanske inte den bästa bilden men jag har fyndat idag!
Blå-metallic linne som jag blev förälskad i från Hm, också en silvrig stickad tröja Hm, och SKOR från Chic!!!! Fantastiska skor, en boot med låg klack och helt fantastisk..
Men kanske det skönaste, och det mest behövda.. Mjukisbrallor! Mums vad mysigt det ska bli att hoppa i dom på Torsdag kväll när jag landar hos Z. Längtar!

ACNE OUTLET

Hela min dag har cirkulerat runt Acne outleten på Bytaregränd, och vilken besvikelse!!!!
Jag hittade inte ens ett par jeans och där var säkert 1000! Gamla gamla skjortor låg i högar på bord, mörk lokal man kunde knappt se färger på tygerna, och allt var slut. (Då vill jag lägga till att jag var typ den 50:nde som släpptes in kanske. Vilken besvikelse alltså, såg fram emot att hitta ett par snygga svarta byxor och kanske ett par jeans, men ack.

Anywhoooo, jag fick mitt paket från Acne idag, Halebop. Måste nog tänka lite på den, då jag trodde att den skulle sitta annorlunda.. Får suga på karamellen ett tag! Men snabbt och lätt som vanligt fick jag paketen, helt perfekt! www.acnestudios.com är helt klart den bästa sidan att köpa grejor från!

Dagen började tidigt, innan det började regna men en lååång PW med Jonna. Träningsvärken sitter i sen i Måndags men så fort vi kom igång gick det bra, får se om det blir ett nytt träningsförsök ikväll igen eller om vi köper mat och njuter av livet istället. (Tror dessvärre på det sistnämnda)

Imorgon, Filippa K kväll.. Längtar! PUUSSSS

PLASTÖRHÄNGE, AWAY


Sååå.. Nu börjar det närma sig för mitt gulliga fula plastörhänge att försvinna lååångt bort!
Om bara 2 veckor får jag lov att ta bort det och sätta på mitt fina silverploppsearring

Nu har jag just pratat med Emma, och hoppas att vi blir ett stort gäng på Lördag då vi ska ha en underbar tjejkväll med massa vin, och fruktdrinkar som vi planerat  detalj..

Nu väntar jag på J så vi kan köra och träna, ska bli såå underbart!

Later!





OFF WORK

Oh, ännu en sån dag när livet verkar le mot en.
Jag tog ett stort steg framåt imorse, och nu är en sten släppt från hjärtat och full i magen av glädje

Jag har också beställt Halebop. Igår, har drömt om den inatt så jag tror den kommer bli perfekt! Tänk att en jacka kan göra mig så glad! Nu ´är det bara trackshoe som fattas.. Hopefully får jag en av den enorma listan.
(Tydligen ska man maila Skanne och säga att man vill ha ett par så får man 10 procents rabatt)

Denna dagen började underbart, och ska också fortsätta så.
Nu: Ikea med Kim Stella och Vicci,
Ikväll träning med Jonna, sen middag om jag får bestämma, kanske med liite vin
Jag är ju trots att ledig.

Har jobbat supermånga dagar i rad nu, och det känner jag i kroppen, det kommer vara så värt det i helgen när jag ska vara med alla mina fina vänner och på Lördag också gå ut (!!!) med Fia och Hanna i Malmö, det var ju typ år sen.. Ser jag fram emot!

Nu drar jag! Hörs sen, PUSSSSSSSS

HALEBOP!!!!

JACKAN ÄR PÅ VÄÄÄÄÄG!

Sitter i Jonnas soffa och kollar resor, vi vill åka imorgon. Vi får väl se

 

Nattis


HALEBOP!!!!

JACKAN ÄR PÅ VÄÄÄÄÄG!

Sitter i Jonnas soffa och kollar resor, vi vill åka imorgon. Vi får väl se

 

Nattis


JUNKYARD.SE

Den här ska jag haaaa!



Ha en trevlig kväll. Nu väntar soffan och movietime med Kalma och Jonna
PUSS!

seconds.se

http://seconds.se/iframe.php?id=20834"


Kolla in min nya annons på Seconds!

What a day



Vissa dagar får man helt enkelt bara stanna upp och ta några djupa andetag för att kunna fortsätta dagen utan att slå någon. En sån har jag haft idag och jag ser fram emot att den tar slut.

Vilket fint väder, jag kunde inte hålla mig inne på lunchen då jag såg solen och kom på att jag tagit min relativt varma trench på mig. Kaffe och sol gjorde mig glad

Jag väääntar på Halebop, och idag när en riktig snygging kom in med den så blev jag ännu mer sugen och helt stensäker på att jag bara MÅSTE ha den inom 1 vecka, eller kanke 2..
- Till den blir det Hybria, för nu drömmer jag om den.

Nu: Film och te, kanske t.om lite äppelpaj över sen igår. Nattis, äntligen..

YOU RE LOVABLE

Jag har gått och förälskat mig i en fin låt som heter I am not a robot. Det är från en reklam från början som låten kommer från, den är underbar och fantastiskt bra Söndagslåt när man sitter i bilen och tittar på solen som snart går ned och det är iskallt ute. Nu är det perfekt väder för min underbara päls att ta sin plats på hängarn i hallen igen. Men undrar.. vad ska man ha när det blir 15 - som alla går o säger. Hm..
Igår kväll tillbringade jag, Alex och Fia mestadadels tiden under kuddar och filt för ögonen. Hide and Seek, godis chips och världens mörkaste rum. Och jag skulle sova ensam sen, sådär kul..

Dagen på jobbet har gått snabbt, och jag och Gustav har varit superduktiga tycker jag. Good good.
Jag har fått för mig att trots att jag tvekat länge, behöver jag nog köpa HYBRIA. Acnes A/W monster...

Hon är fin, och hon är hög. Och jag kommer känna mig mindre kort och mindre alldaglig i dom här tror jag.. Eller?
Jag brukar konstatera efter månaders velan att det inte är ngt bra köp men detta är en riktigt kluring..

Jag ska i alla fall så fort Kajsa ringer från butiken i Stockholm skicka efter Halebop jackan, snart är den min..

Imorgon är jag ledig, och hoppas att det blir lika fint väder som idag för då vill jag plocka kantareller, ska bara hitta ngn som vill hänga med. Borde inte vara svårt, kantareller är suuuuuperdelicious!


Nu: Film och godis, gooottt.. (Sorry Fia o Alex jag äter resterna från igår)

Puss på min man, duuuuktiga mäklarman!

Shout!!!

10.10.15
Idag vaknade jag med den sköönaste känslan i magen. Jag är ledig!!
Åh, idag ska jag träffa Stella och Kim. Sen ikväll laga middag till papi med Tom och så ska han firas med tårta (får nog köpa en...)
Hoppas han blir glad för sin present(Eftersom pappa är min största läsare vill jag inte lägga upp bild, but it´s nice)


Jag ska skriva ett mycket bättre inlägg sen. Nu ska jag få på mig lite smink och dra till systemet för rödtjut till middagen och saluhallen för meets. . Pusss oc ha en hääärlig dag!

FANTASTISKT

Min helg, har varit perfekt.
3 favoritsaker från Stockholm:
1: Min man
2: Min nya fin blåa, mycket blåa halsduk från fantastiska Acne
3: Min Marc ring... shiny and new.










Den sistnämnda, aningens dålig på bild då blixten helt blixtrar sönder eller nåt. (Kanske borde ta ALLA andra råd och köpe en ny kamera. Well.

Idag har jag gjort skylten på Spajrut.. Den bli fin, kom och kolla!
Jag är laddad för ännu en trevlig vecka och på Fredag ska jag och Tom fira pappas födelsedag och laga massa god mat som bara han gillar, längtar!


20 00

Min fina man ligger och sover bredvid mig och jag mår så bra.. Har haft en perfekt dag med Kajsa på stan, dock varr det enda jag kom hem med lite smink.. Nu får vi se hur kvällen avslutas, oavsett hur, kommer den bli FANTASTISK. Pusss

2010.10.06

Man måste ha en överskrift på den här förbannade bloggen. Därför blir dom ofta sjukt ointressanta och högst
(o)innovativa. Finns det ordet?

Idag har jag Rebecca, ´(the new girl) och Gustav jobbat hårt med uppgifter of the day och dagen har bara sprungit iväg! Har hunnit med sjukt mycket efter jobb, power walkat, städat lagat mat, nu tvättar jag OCH har tvättat håret.. Slå den du!

Jag ska snart sova.. för då kommer morgondagen snabbare. Vi ses snart älskling

seconds.se

www.seconds.se sök på vårt namn SaFa och kolla in mina 2 nya annonser!

Måndag och ledig.. Känns totalt värdelöst för det händer ALDRIG att jag gör något nyttigt när det är Måndag. Jag sprang däremot imorse! Nu jäklar ska vi bränna.. Slut på chipsätande och soffsittande (för nu i alla fall)
Efter den här helgen fullspäckad av mysmat och fantastiska vänner, har jag kommit till insikt att det funkar inte riktigt att köka god mat ute varje dag, för jag kommer snart fastna med häcken i soffan. Slut!

- Jag har spanat in en ny "pälsjacka" på Topshop, bara genom skylten och när jag gått förbi men den ser ruskigt fin ut! Har längtat heeela sommarn och våren efter att ta fram min underbara vita päls som jag haffade förra året, den är vit och har svarta prickar som en dalmatin (tror jag utmanade ödet där lite.. sjääälvklart är det inte en dalmatin) hmm..

Så nu bara längtar jag tills jag ser snö och det är vitt utanför fönstret och iskallt! En sak till jag ser fram emot är att gå på NK och strosa på stan i Stockholm när det är jul, tänk vad fint det kommer vara!
Nja, nu är det ju sol och ganska varmt ute idag, så det blir jeans och skinnjacka än så länge, men snart snart!


Later!

RESULTS



Föruuutom, att stenen är riktigt ful och att den är lite för långt ned, så är jag nöjd.
Eller ja.. Det känns Ok. Jag vet nu varför det finns fejkvarianter, för det gjorde ASONT! Den här schnygga glittriga stenen måste jag dras med i 6 veckor enligt den otrevliga tanten, men jag tänker fuska lite för det jag var ute efter var en riktig 90 tals silverplopp. jag tänker vänta i 2 veckor har jag bestämt sen ryker den!

Kom precis från saluhallen där jag köpte ostar och kött till kvällen middag, väntar nu in Kalma för vääärldens Fredagsmys.

PUSSS

ROSA BANDET

Från den 1 Okt tills den sista är det insamling till Rosa Bandet runt om i hela Sverige. Nästa vecka kör Nova Lund en insamling med event och liknande.. Är det NÅGON som vet vart jag ska vända mig om jag ska hitta en sån bössa man kan ha på kassan? Hittar inte det på deras hemsida.. Vad man dock kan hitta där, är insamlingar man kan göra på nätet, sms koder och liknande. Gå in och "Gilla" på facebook så alla får upp ögonen!
www.cancerfonden.se/sv.rosabandet

Idag är den STORA dagen, jag ska gå och få hå i mitt öra. Bara det att när jag ringde tjejen som ska göra det sa hon "Åh määän vad roligt, det verkar vara stora håltagardagen idag" och jag börjar undra.. Är det en fluga det här? har jag fastnat för samma som alla andra? Då blir jag ledsen.. Men nu är tiden beställd och jag får väl fråga om det går att växa ihopa hålet om varje jäkel på stan kommer med samma!
Jag börjar bli nervös och har tryckt i mig massa kaffe, samtidigt som jag bara sitter och väntar på att mamma ska komma och lugna ned mig. Idag är det Fredag, och när mami slutat kommer hon alltid in till Lund för att kramas med mig. Myys.
Igår på jobbet satt jag ännu en dag på kontoret med massa knepiga grejor och sen avslutades dagen på Marty för lite extrajobb, trevligt! Somnade som en stock när jag kom hem (efter ngra chipspåsar och filmer) och vaknade som en tung sten idag, men börjar sakta men säkert vakna till liv!

Om en vecka är det tänkt att jag får se min man, som jag knappt kommer ihåg hur han ser ut. Vacker och underbart snygg kommer jag ihåg.. Lääängtar!




RSS 2.0