SNOWDAY

Åh vilken härlig Söndag. Jobb på spiran med Adam Eric och min Agnes, innehöll både modevísning och härliga människor. Fint.
Efter jobbet stack jag och Fia in till stans julskyltning, den hade inte supermycket att erbjuda, men vi såg lamporna i lundagård (tydligen mycket viktigt efter att jag talat med min kloka mormor) och vi drack varm choklad i fönstret utanför Ahlgrens, mums.
Avslutade kvällen med middag-deluxe med Jonna och Brun filmen, Bryno. Kul. Konstig, men kul.

Jag vet fortfarande inte vart jag tar vägen på nyår, alla verkar ha smitt planer utan mig så jag får väl hänga med mamma o pappa, det hade iochförsig varit skitmysigt, man behöver ju inte säga det till ngn liksom?
Har hittat klänning redan i alla fall. Mycket fin!
Here it is, it´s silver.. mmmm

Premium Gold Knitted Metallic Ladder Dress
Jag tog lite bilder på André, vår representant i Modevisningen på Nova idag. Han var mycket ståtlig, och jag är mycket nöjd med klädvalen! Andrés bilder blev sådär, här är några man i alla fall kan seee.
Dom blev alla så fina!





Nu ska jag soova, ledig imorgon då jag ska träffa mamma efter hennes NYC resa, ska bli underbart att se alla bilder och fina saker hon sett! Sen ska jag till Helsingborg för att kolla in lite julklappstips, lunch med Agnes! Underbara Måndag, kom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0